Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM: Åndssvagt ikke at udtage Frank

tir 25. mar 2008
I løbet af de sidste par dage har Morten Olsen været under heftig beskydning fra klubber, der mener, at deres spillere bliver forbigået til landsholdsudtagelser. Nu melder FCM sig ind i debatten.

Læs hele nyheden her
Farlige Frank på landsholdet - det ville da være oplagt, når man tænker på hans alder, og da landstræneren ikke har problemer med at udtage ældre spillere, så burde han da have været udtaget.
Frank bør nok udskifte FCM, med en af de københavnske klubber, hvis han vil på landsholdet.
For Morten Olsen ser jo ikke andre, og hans assistenter er åbenbart også af den opfattelse, at der er for langt til Jylland.

Olsen RAUS
Når man er rød og hvid, betyder alle de andre ikke en skid...Jeg tipper i år på http://www.sasligatips.dk som IKKE er en commerciel side, og derfor næppe imod reglerne
Kan bold.dk ikke oprette artikel og ligge alle sammen ind under den samme

ret træls der kommer nyt heletiden, det er de samme debatter der kører frem og tilbage bare med nye overskrifter
BK FREM Ægte København Sunderland sagt af Ghani den 21/2 [b] og du er en værre en motherbeep. jeg beeper dig op og ned hvis du ik holder din fucking kæft[/b]
Altså med alle de klubber (og fans) som gerne vil have at lige netop deres spiller(e) bliver udtaget, så skal landsholdet da vidst til at spille med 15 mand på banen af gangen.

Det er da fair nok (og forståeligt) at man ikke er enig i udtagelserne. Men jeg har sgu lidt svært ved at tage det seriøst, når FCMs assistenttræner siger, at det er dumt ikke at udtage en af hans egne spillere.
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Hele denne debat havde aldrig opstået, hvis Olsen ikke havde udtaget Randrup, der for tre uger siden ikke var fast mand hos Superligaens nr. 9.

Bredden af halvgode spillere (eksempelvis Jon Dahl, Rommedahl osv.) er bare ikke stor nok. Derfor kan folk med standard superliga-niveau (som eksempelvis Frank Kristensen) med rette føle sig snydt. Duncan og Bernburg er ikke bedre end Farlige Frank men de har måske større potentiale - deres alder taget i betragtning.
Kan folk ikke bare være ligeglade? Det er jo kun godt at spillerne ikke bliver udtaget. Det kan godt være de misser en kamp mod Tjekkiet, men tilgengæld får han en pause og risikoen for at blive skadet bliver mindre. Hvis der er nogen der skal brokke sig så er det spilleren selv og ikke klubben. HAN ER FOR FANDEN IKKE EN LILLE DRENG. Typisk idiotiske klubber som Aab og FCM.
- Real Madrid
Okay han er topscorer i den danske-liga, men han vil aldrig nogensinde blive landsholdspiller.
Morten har gjort klog i at udtage Bernburg, for der er i det mindste fremtid i ham, han har chance for at blive til noget godt. "farlige" Frank bliver ikke til mere end det han er nu og det er ikke noget at råbe hurra for.
For klubberne kan jo absolut ingen glæde have af at deres spiller opnår landsholdserfaring?
Frank Kristensen - var det ikke ham der så sent som for 5 dage siden kun var god nok til bænken for FCM?
annonce