Snak

Mere indhold efter annoncen
Han er sku da ikke god nok..

Han er jo som sagt ikke en gang fast man i FCV.
Synes det er helt ok at Frank ikke er med, og at Olsen satser på yngre kræfter, og det tror jeg egentlig også FK selv er ret afklaret med.

At han ikke starter inde hver gang for FCM, har dog intet at gøre med, at han ikke er god nok til at komme på holdet. Han kan bare ikke holde til at spille flere kampe på kort tid.

Han har igennem hele siden karriere lidt af kroniske problemer med ryggen, og det er vel ogå derfor han aldrig er kommet/kommer til udlandet (ved godt han afviste et tilbud fra Serie A i sommer).
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Har efterhånden skrevet det en del gange, men jeg har det også fint med at MO vil prøve nye kræfter, og ikke udtager fx en Frank Kristensen.

Man kan så derfor undres over at Niclas Jensen, Ulrik Laursen og Kenneth Perez er med. Det er ikke just ungersvende med karrieren foran sig, modsat eksempelvis Absalonsen, Enevoldsen, Jakobsen, Troest-brødrene(?), Reid/Kjær. Burde være en masse unge man kunne teste i en sådan venskabskamp som reserver. Det ville give de unge en gevaldigt boost, men det ville jo kræve at MO turde tage skridtet fuldt ud og begynde på at bygge et nyt landshold op.
På baggrund af den kritik vi hører for tiden af den danske landstræner, kommer her lidt objektiv information vedr. trænerens udtagelse af ligalandsholdet 2008. Så kan man bruge de tal til hvad man vil.
Sjælland: total 10
FCK: 2
BIF: 4
FCN: 2
LB: 2
Fyn: total 4
OB: 4
Jylland: 7
Aab: 2
FCM: 1
ACH: 1
RFC: 1
EFB: 2
AC HAAB
Fuck hvor er det tydeligt at landstræneren bedst kan lide fyn. De har jo hele 4 spillere pr. hold, mens sjælland kun har 2.5 og jylland under 2. Det er sku en skandale. MO din skide fynbo.

Tror jeg opretter en gruppe på Facebook, som hedder "MO er en skide fynbo, som kun har spillere fra OB med, fordi deres træner også hedder Olsen" Støt den
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
@Boldsen

Jeg synes, at din kritik tager sigte på, at MO ikke er god nok til at prøve nye spillere på landsholdet.

Der var for nylig en opgørelse herinde på bold.dk http://www.bold.dk/nyt/index.php?vis=76356 ), hvor det netop blev statueret, at MO pr. kamp havde spillet langt flere debutanter end Bosse og nogenlunde det samme antal som Sepp og Ricardo.

Af de nævnte spillere er de fleste også enten på u-21- eller på ligalandsholdet, hvor MO har gode muligheder for at holde sig nogenlunde ajour med deres evner.

Vi er enige om, at der skal ske et generationsskifte, men landsholdsudtagelsen må hele tiden være en afvejning af et stille det bedste landshold og så skabe morgendagenslandshold. Hverken i forhold til det ene kriterium eller det andet mener jeg, at man kan kræve en udtagelse af FK. Der er absolut intet perspektiv i at udtage ham og han er, trods sine mange mål, heller ikke markant bedre end Bernburg, eks.

Jeg kunne godt tænke mig at se Thomas Rasmussen starte inde i stedet for Niclas i aften, men Danmarks achilleshæl er vel netop venstrebacken, hvorfor vi ender op med den mindst ringe i stedet for den bedste. Hvilken plads spiller Reid?
Reid er midterforsvarer, så han er heller ikke decideret klar til en venstre back, hvis det var det du pønsede på. Hvis han bliver i FCM er der heller ikke udsigt til at spille den plads som reserve, da både Christoffer Poulsen og Leon Jessen er at finde på den plads.
Kunne godt tænke mig at Timmi Johansen eller Mtiliga blev givet chancen på venstrebacken i en kamp som denne.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
annonce