Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM: Igboun sælges ikke

man 2. feb 2015
FC Midtjylland sælger ikke Sylvester Igboun i denne omgang. Klubben kunne ikke finde en afløser for nigerianeren.

Læs hele nyheden her
Pyha. Ærgerligt for Igboun, men vigtigt for vores mesterskabschancer. Det kan ende ganske lykkeligt til sommer, med FCM som mestre og Igboun til en mere spændende destination.
Igboun ryger i hvert fald med 100% sikkerhed til sommer. Nu skal han bare kæmpe røven ud af bukserne det sidste halve år, så han kan score den bedste kontrakt som overhovedet muligt.
Moneyball Midtjylland - Danmarksmester 2015, 2018, 2020 & Pokalmester 2019
Selvfølgelig ærgerligt for Igboun, som har været meget tålmodig, men han skal nok få chancen, og den kommer allerede til Sommer, hvor der måske er mulighed for at komme til en bedre liga.. Og FCM kan få endnu mere for ham, da 11 millioner alligevel ikke var ret meget for ham.
Captain America. FCM
Han ryger for 20 mill + til sommer i stedet, nu skal han bare fokusere på at vise sig selv godt frem, det ville også pynte på cv´et med et dansk mesterskab, vil bare give en endnu bedre kontrakt til ham, i en forhåbentlig solid europæisk klub. Han kunne spille i toppen i Frankrig eller midten af den italienske, spanske eller tyske liga. Han har lidt af det hele, så kan ikke se hvor han ikke skulle kunne spille. Ham og sisto ryger til sommer, er spændt på at se hvem der skal erstatte dem. Mon Urena bliver fast mand på kanten? :)
black-wolves.com
Allerede sidste år i januar var Igboun temmelig utilfreds, da modebrillen Steinlein fra FC Benham afslog et godt bud fra Valladolid, og i sommers bønfaldte Igboun Ikast-ledelsen om, at han ville sælges med det samme.

Siden har direktionen i Ikast haft en gentleman-aftale med Igboun om, at han skulle sælges hvis det rigtige bud dukkede op.

Nu kunne Igboun så forsikres økonomisk i resten af sit liv via et skifte til kinesisk fodbold og Yuan i spandevis, hvis bare Ikast ærede sit løfte til den loyale klubmand gennem ni år...

Sådan skulle det ikke gå - og resten af historien kender vi. Herning/Ikast er generelt en klub med flere usympatisk træk, men nu kan løftebrud også føjes til listen.
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Ligesom intetanende, ignorant og stupid kan føjes til listen over knapt så flaterende superlativer om dig Riddler. Gentleman-aftalen hed sig, at han ville kunne skifte senest til sommer, noget som Igboun selv har accepteret. Så pak dit lort sammen.
Man må da håbe for Pusic, at han har fået en fornuftig frikøbsklausul ind i kontrakten, for ellers bliver det sgu svært at komme fra heden.

+ 20 mio. for Igboun? Det kommer ikke til at ske.
The Riddler

Har sjældent set et så bittert indlæg.. Wauw hah
Problemet er, at han kun vil have ét år tilbage af sin kontrakt til sommer. Det begrænser også hvor meget FCM kan kræve.
Sims91:

Har sjældent set et så bittert indlæg.. Wauw hah


Læste du også Scharws indlæg?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce