Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM: Knudsen er Fischer om igen

søn 16. sep 2012
FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein kalder den kommende Inter-spiller Morten Knudsen et ekstraordinært talent.

Læs hele nyheden her
Nu var Viktor Fischer oprindeligt et AGF talent men det taler man ikke så højt om i FCM ...
Ak, ja - formodentlig endnu en agent, der er blevet lidt rigere og endnu et talent, der går i stå.

Havde drengen (og hans desværre sikkert himmelhenrykte forældre) da bare valgt at blive i FCM for først at etablere sig på 1, holdet, inden han tog udenlands, eller alternativt havde valgt en hollandsk klub, hvis han absolut skulle afsted nu - så var chancerne for at udvikle talentet større.

Men FCM skal sikkert bruge pengene og har sammen med agenten overbevist spilleren og hans forældre om, at Inter er det helt rigtige for et ungt dansk talent.....Holmstrøm havde sgu´ret.
Ja rig er han sikkert blevet, men er han blevet et bedre menneske det er sagen... MMMhhmm PIZZA
FCK
Selvfølgelig er der efterspørgelse efter de unge under 18.
Uefa Home-Grown regel betyder jo at de store klubber er nødt til at hente spillerne inden de fylder 18, så de kan nå 3 år i landet
white by nature - blue by choice GF forever
Jeg fatter ikke hvordan alle GF fans kan have så ondt i røven over det med Fischer! Hvis Ballotelli bliver solgt står der vel heller ikke at han var et talent i Inter??? Eller hvad?
GF-fans får ondt i røven over det, fordi FCM er meget glade for at at give udtryk for, at han er et resultat af FCMs fodboldakademi, når han i virkeligheden var der, hvad, et år?
@peter Madsen, hvad skulle der ellers stå? At han var talent i AC Milan?
EfB - Esbjergs Fusionerede Boldklubber - Fusionen i Vest Thorup - Danmarks tavse, triste tørvetriller. satte ikke rekord i 1. Division, men prøver i stedet at sætte bundrekord i SL VBK - eneste klub i DK der har vundet begge pokaler til ejendom...
Peter Madsen det var et meget kontroversielt skifte, hvor FCM tilsyneladende forbrød sig på reglerne angående kontraktforhandlinger med ungspillere under 15 år - i bedste fald omgikkes de dem. Derfor er der en del der er indebrændte og misfornøjede over FCMs metoder.

Mvh R.
Sjovt at Fischer aldrig taler om AGF :-)
Jeg holder med: FC Midtjylland Manchester United I med og modgang! Jeg kan godt lide Liverpool, bare ikke deres fans :-)))
ikke så sært der er stor interesse for U17 spillerne i FCM, igår kørte de FCN over i ligaen..5-1..i øvrigt lidt sjovt at FCN hørte Champions League hymnen lige inden de gik på banen, for derefter at blive kørt total ud af stadion...
annonce