Snak

Mere indhold efter annoncen
"Det er gået sådan til, at da AGF ønskede at skrive kontrakt med Viktor, stillede deres far et ultimatum om, at Magnus også skulle have kontrakt, men da GF´s ledelse ikke ville opfylde dette ønskede smutter de nu til heden. "

Det var fakta i sagen om skiftet til FCM, bare så diverse GF´ere ikke får alt for ondt i røven
Ybermeister det ændrer absolut ikke på metoderne tværtimod! Så vidt jeg ved blev broren brugt som middel til at hente Viktor. En idé - eller tilbud om man vil - som blev plantet i Viktors forældres hoveder fra FCMs side, alt dette inden han fyldte 15 år, og uden AGF var vidende derom. Så vidt jeg ved, er broren allerede smidt på porten igen efter kontrakten med Ajax blev underskrevet, ikke sandt? - I må meget undskylde, men jeg synes det lugter.

Mvh R.
Jeg fatter ikke hvordan alle GF fans kan have så ondt i røven over det med Fischer! Hvis Ballotelli bliver solgt står der vel heller ikke at han var et talent i Inter??? Eller hvad?

Det er mere ordlyden. De har altid været lidt højrøvet på Heden. Bare fordi de får et talent et andet sted fra og former dem i et år lyder det hult at FCM tager hele æren for deres talentpleje. Det er set med op til flere spillere. FCM har bare et godt udstillingsvindue fordi deres U-hold som regel spiller med i toppen.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
Enig i at de godt kan virke højrøvet og "smartere" end andre fordi de har deres akademi...
...
Gik i klasse med Viktors ekskæreste, og hun fortæller at han hellere ville spille i FCM end i AGF...
Blackburn & Mainz D. 17. Maj 2015 - Never forget!
"sjovt at Fischer aldrig taler om AGF"

Endnu sjovere at FCM endnu ikke har vundet nogen titler (senior) når man tænker på alle de højrøvede udtalelser der konstant kommer fra klubben.
Det har de da Niccen, de vandt jo den der super vigtige og flotte opvarmnings turnering i vinters ;) Uha så bliver det da ikke bedre
Rangers till I die, a loyal teddy bear and proud of it <3 Taxman 1-2 Rangers (On a 2-1 in Rangers favour, the 3 man panel find Rangers -NOT GUILTY- in the big tax case) <3 Rangers 2 - 0 HMRC, HMRC obviously still appealing..
det er jo netop problemmet niccen..de sælger de bedste inden de bliver semior, og så længe de er nødt til det bliver de aldrig et stabilt tophold, men at de er gode til at VIDEREUDVIKLE div talenter og villige til at sælge dem kan man jo ikke benægte, at de er villig/nødt til at sælge, kan jo også være medvirkende til at div talenter netop vælger FCM...de har jo efterhånden solgt pænt med spillere, til ikke uvæsentlige klubber i europa..
Om man er 13 eller om man er 17 skal man have lov at skifte til den klub man vil, det er klart at den klub der har den bedste ungdoms afdeling, de får de største talenter, og FC midtjylland er klart førende herhjemme på den front. Iøvrigt synes jeg i skal lade være med at brokke jer over de tager andre klubbers talenter, og istedet glæde jer over at der er en klub der vil investere mange penge i de unge talenter, det skal nok vise sig at komme landsholdet til gavn i fremtiden, mere end det allerede gør.
Niccen skrev:

Endnu sjovere at FCM endnu ikke har vundet nogen titler (senior) når man tænker på alle de højrøvede udtalelser der konstant kommer fra klubben.


De vandt da reserveholdsligaen sidste år:

http://www.fcm.dk/index.…=laes_nyhed

GULD til reserverne

Efter fem sejre på stribe vandt ulvene mesterskabet for reservehold med en sikker sejr over Esbjerg fB.

13 år skulle der gå, men mandag eftermiddag blev der skrevet et lille stykke midtjysk fodboldhistorie. FC Midtjylland har fået den første seniorpokal til det store glasskab på MCH Arena. Titlen: Danmarksmesterskabet for Reservehold.


- Vi er rigtig rigtig glade lige nu, vi sagde, vi ville vinde det her mesterskab, og nu har vi gjort det. Det er helt fantastisk, jubler Lars Friis.


http://www.fcm.dk/index.…=laes_nyhed

Mandag eftermiddag kunne FC Midtjyllands reserver lade sig kåre som Danmarksmestre efter en 2-0-udesejre over Esbjerg fB. Sejren var kulminationen på en fremragende sæson, hvor holdet vandt syv af ti kampe. Glen Riddersholm var med på sidelinjen til samtlige kampe, og FC Midtjyllands cheftræner er stolt over holdets præstationer.

- Det er utrolig tilfredsstillende, at vi har vundet turneringen, med så mange unge spillere. Det viser, at de unge talenter, vi skal bygge fremtiden på, har den DNA, der skal til – at vores talentarbejde fungerer, og at vi har en rigtig stor kvalitet på holdet.

Mesterskabet er årets anden titel efter at ulvene også vandt en international træningsturnering inden sæsonen. Og selvom der er tale om to mindre gevinster, så er triumferne slet ikke uden betydning.

- Det viser jo, at det vi render rundt og arbejder med, bærer frugt. Selvom der er skåret kraftigt i spillerbudgettet, så beviser vi, at processen er det vigtigste. At godt trænerarbejde, god struktur og systematik kan bringe os rigtig langt, mener Glen Riddersholm.
Kom så de hviie
annonce