Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM: Udefans er velkomne til drive-in-fodbold

Skrevet af bold
søn 19. apr 2020

FC Midtjyllands drive-in-koncept er også for udeholdets fans, fastslår klubben over for Herning Folkeblad.Læs hele nyheden her
Skrevet af SotD
Jeg er med på, at der er forskel på om man møder Horsens eller FCK/Brøndby - men helt ærligt... Gider folk fra København køre 4 timer for at sidde og se fodbold på en skærm fra deres bil? Jeg har en halv time til Herning, men jeg gider sgu ikke engang. Jeg havde nok kørt ned og prøvet hvis det var i Silkeborg hvor jeg bor - bare sådan for gimmickens skyld - men helvede skulle fryse til is før jeg kørte til Parken for at se Drive-In fodbold.
Silkeborg IF
Skrevet af Hesteklapper
At køre til Herning, af alle røvsyge steder, for at sidde på en parkeringsplads og se bold... Så hellere hjemme i sofaen
Skrevet af CopenhagenNoice
@SotD: nej..ingen nossebajer hele vejen til Herning, ingen fadbamser til kampen og ingen..well u catch my drift? :)
Men Sjov idé.
Skrevet af Slettet(431314201412)
jeg har ikke lige læst op på det koncept. Men det ligner jo der sidder 4 i hver bil = ikke ligefrem anbefalinger ift coronaen.
Skrevet af salling65
Rangers94:
Vi er også 4 personer sammen i vores husstand, så det går nok;-) Har ikke set, at der opfordres til at samle tilfældige personer op og tage dem med til drive in fodbold. Kunne man ikke forestille sig, at man følges med dem man kender? Små børn, pædagoger, lærere, frisører osv er jo "sluppet fri" nu, og med 3-4 uger inden eventuel kampstart, kan der jo være sket mange ting unden da.
Skrevet af haraltidret
Det vil også give et frygteligt spektakel hvis op imod 2000 biler dytter på samme tid. Men et sympatisk påfund af FCM. Men jeg tvivler godt nok på, at der er ret mange udenfor Herning, der gider at køre til Herning og sidde flere timer i deres bil på en parkeringsplads for at se en fodboldkamp på en storskærm.
Skrevet af HARIBO
Traktor party aka halbal ultra
Frihed til Palæstina!
Skrevet af MesutCazorla
SotD, jeg tror du har meget ret i den betragtning. Jeg bor i Odense, og ville ikke engang overveje konceptet, hvis det havde været OB, der fandt på det - heller ikke selvom FCK eller Brøndby kom på besøg - og tanken om at køre til Herning, blot for at hænge ud på en parkeringsplads, ville end ikke strejfe mig det mindste. Super cool forslag til dem, der desperat savner at være i nærheden af en fodboldkamp, men personligt kan jeg nu godt selv vente lidt endnu.
annonce
0