Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM: Voldsmænd har købt af danskere og stormede indgange

Skrevet af bold
fre 7. okt 03:40

Preben Rokkjær forklarer, at en stor mængde voldsparate hollændere har skaffet sig billetter ved hjælp af danskere, og på stadion stormede de pludselig indgangene.Læs hele nyheden her
Skrevet af IkastFS
De stormede ikke en skid på CC! De blev lige så fint lukket ind sammen med alle os andre! Selvom de tydeligt snakkede hollandsk! Aldrig har jeg oplevet noget så amatøragtigt før! Mod ÅB sad der en fan på VIP tribunen som fik besked på at vende hans stribede trøje om. Her blev folk bare inviteret ind uden at nogen sagde "hey, I kommer ikke ind her", først da ultras 2 gange havde opsøgt gruppen af Fejeholdets fans på CC skete der noget... Men der var altså gået næsten 45min, hvor man var opmærksom på problemet, men blot lod dem stå! Og politiet, vagterne og Hr Rokkjær gjorde ikke en skid, før børn og kvinder måtte flygte pga slåskampe! Latterligt!
Skrevet af Cta
Enig de blev lukket ind og beskeden var at de havde købt billet så man kunne ikke gøre noget. Var derude og arbejde så ved de havde fået besked omkring situationen min 1 timen før at nu var der ved at være lukket en del ind på cc.. men fik osse fortalt af Fcm ejen fans at, nogle Fcm tilhænger havde solgt deres billet til Feyenoord for et højt beløb..
Skrevet af arghh
Meget enig i din betragtning IkastFS. Stod selv i hjørnet på langsiden tæt ved udebaneafsnittet. Utroligt at man i første omgang lukker dem ind på langsiden. Dernæst, at man ikke dæmmer op for at de helt ubesværet kan løbe ned mod FCM fans samt familieafsnittet - 2 gange før der sker noget. Pinligt man ikke har forberedt sig bedre.
Skrevet af gugstar
Det er da ikke svært at forhindre. Under sidste EM skulle man overføre sin billet elektronisk. Havde man gjort det her, så havde man præcis vidst hvem som havde hvilken billet.
Skrevet af Slettet(031508220511)
Gugstar

Og hvem i Danmark har et sådant system, eller skulle FCM bare trylle det frem til dagen?
Sgu da også noget lort at FCM fans sælger deres billetter.
Det er svært som kontrollør at stå der og checke nationaliteter. Jeg er ikke engang sikker på det er lovligt.
Skrevet af gugstar
@bolabrazil

Mig bekendt, så var EM i 2021.
Tænker at de danske klubber har haft rigelig tid til at tale med DBU og UEFA om EM-systemet og købe det.

Skrevet af Ks1976
Hvis det er så svært, hvorfor ser man det så kun på fcms arena.
Skrevet af DameNdoye2.0
Det er godt nok amatør arbejde, hvis de bare har lukket dem ind. Godt at der ikke var nogen der kom slemt til skade.
Skrevet af stik i rend dreng
Hvis det er så svært, hvorfor ser man det så kun på fcms arena.


Hvis du tror det er nemt at undgå at blive ´stormet´ så har du vidst aldrig set et away afsnit blive stormet. Jeg forstår sku godt at kontrollørerne ikke gider sætte liv og lemmer på spil.
annonce
0