Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM-angriber på vej væk

man 1. feb 2010
Ken Fagerberg kan være på vej væk fra FC Midtjylland. Flere danske og svenske klubber skulle i følge ham selv være interesseret i en lejeaftale.

Læs hele nyheden her
Talent er måske så meget sagt. Jeg har aldrig været imponeret af ham, og han virker ikke god nok til FCM eller SAS Ligaen for den sags skyld.
Mojn do!
Ingen tvivl om en udlejning vil være det bedste for det svenske flop når nu han ikke kan sælges for nogen nævneværdig værdi. Forhåbentlig kan det gøre underværker for selvtilliden og kompetencerne, for lige nu er udsigterne til spilletid lange i FCM, hvor han vel ikke er andet end 5-6 valg på de 2 forreste positioner.

Der er bestemt ingen grund til at betale millioner i løn til en ugidelig svensker som ikke engang kan hæve sig over gennemsnittet på reserveholdet, så meget gerne afsted med ham.
Er AC Horsens realistisk? Kebe er jo lige blevet langtidsskadet
- AC Horsens - Nicklas Bendtner
Erik Rasmussen må da have været stiv, den dag han kaldte Fagerberg for "Den hvide Ronaldinho"...
Lyngby BK!
Manden er piv ringe... ud med ham ...
Det var nu ikke Ronaldinho, men Rooney... Og helt seriøst, hvor meget har i set ham spille? Jeg kan slet ikke forstå at han ikke har fået mere tid! Han har en kanon teknik og er meget fysisk stærk! Han har bare ikke fået scoret de mål han burde!!
Personligt er jeg også tilhænger af ham. Jeg synes han er meget kreativ og udfordrende i sit spil. Han har desværre ikke scoret for mange mål, hvilket isoleret set godt kan sætte ham af holdet. Jeg mener dog altid han er en stor trussel for modstanderne og han har også lagt op til flere mål. Jeg håber derfor han kan komme til en klub og få noget succes, så kan han komme tilbage igen og afløse Frank om et par år.
Ja han er udfordrende og fysisk stærk, men det bliver desværre så rigeligt opvejet af at han er alt for langsom i sin boldomgang og generelt tænker fodbold på et for lavt niveau, hvilket resulterer i at han taber bolden 80-90% af de gange han er i kontakt med den. Fagerberg tager simpelthen alt for mange langsomme og forkerte beslutninger.

Læg dertil at han er pivhamrende uskarp og ahn, trods sin størrelse, ikke kan heade til en bold og derfor ikke kan udfylde rollen som spids på FCMs hold, ja så har man ikke just en klasse-angriber.
Det var ROnaldinho han blev kaldt.
Det var rooney for i kan selv se på det her link http://www.fcm.dk/index.…nfo&topID=5 så haha
annonce