Snak

Mere indhold efter annoncen
Skal han ikke lidt længere ned? Måske sandkasseholdet?
Det hårdt at se, en talentfuld spiller, som Sisto have en dykkende karriere. Jeg tror aldrig man kommer til at se ham på sit bedste igen….
Glazers out
FCM vidste jo hvad de gik ind til da de hentede ham tilbage. Manden har tydeligvis storhedsvandvid og skyder altid skylden på alle andre
Det her overrasker på ingen måde mig. Pione Sisto har i de seneste år haft en kedelig arrogant attitude. Man kunne tydeligt mærke da han kom hjem at egoet var blevet kæmpe stort og det er farligt hvis man så ikke leverer på banen.
Han er formentlig en af de bedst lønnede i superligaen eller undskyld i U/19 ligaen:-) og hvis han ikke vil gå klækkeligt ned i løn så kommer han ikke videre til en ny klub og dermed er landsholdet også slut.

Pione og hans agent skal finde en ny klub der ser på ham med friske øjne og hvor han selv også sørger for at parkerer arrogancen og stjernenykkerne derhjemme, på med arbejdstøjet og så se hvad det bringer.
AK1978
Av. Selvom jeg er FCK-mand må jeg inddrømme at jeg ærger mig. Jeg er med på at det er længe siden (a-)Sisto var en dominerende spiller, men hvor var han dog et friskt pust med kompetencer man sjældent ser fra danske spillere.

Jeg glæder mig over det ikke er FCK der nu står med problemet men for landsholdet, dansk fodbold, Sisto selv og (en meget lille smule FCM) ærger jeg mig. Han kunne have været en profil på landsholdet med det potentiale han havde samt en forgangsmand for mange med en baggrund og kultur der stikker ud fra normalen herhjemme.
Nu må bo komme med noget kærlighed.

Nej seriøst så virker det som en usund klub. De forærede FCK mesterskabet i år og Bif sidste år.
Det virker som om, at der ikke er harmoni og at Bo ikke kan løse det med kærlighed. Det er nok godt at købe spillere efter stats, men de personlige egenskaber tæller mere og nu er de 2 dyreste spillere væk.
er det en uge eller to siden, at Steinlein sagde at Pisto så bedre ud end meget længe, og ville dominere ligaen? Måske han allerede der refererede til ungdomsligaen :D
Sisto er færdig i FCM, men hvor meget et FCM villig til at betale ham for at smutte? Og hvad er han villig til at acceptere for at smutte videre?

Det er et break-up som begge parter har brug for, men Pione har så mange penge til gode at det er svært at se ham opgive dem på vejen ud. Han får ikke samme kontrakt et andet sted lige pt ihvertfald.
Nu må bo komme med noget kærlighed.

Nej seriøst så virker det som en usund klub. De forærede FCK mesterskabet i år og Bif sidste år.
Det virker som om, at der ikke er harmoni og at Bo ikke kan løse det med kærlighed. Det er nok godt at købe spillere efter stats, men de personlige egenskaber tæller mere og nu er de 2 dyreste spillere væk.


Jeg synes ofte, at med prisen / lønnen vokser ego´et for mange, hvor de glemmer, at de er en del af en holdsport
Et kæmpe fodbold talent, det menneske var/er begavet med -
Rygterne er mange, men noget kunne tyde på, at noget er gået helt skævt for den unge mænd, var det i Spanien at " tingene ", begyndte at gå skævt for Sisto, eller var det så småt begyndt inden ?

En ny klub, løser ikke " problemet", så håber for den gode Pione, at der er nogle gode mennesker, som får ham hjulpet, for noget tyder på, at agent og familien ikke rækker lige her og nu.

Ønsker og håber vi fans igen kommer til at se Sisto trylle, for hvor var han en god, når han var bedst.
annonce