Snak

Mere indhold efter annoncen
Kunne sgu da høre på Steinlein at det ikke var et oprigtigt svar, ros til ham at han ikke er bedre til at lyve…. Så meget beklemt ud ved at gøre det….
Skrevet af JytteRolf
I dag 13:36
Den værste opbakning en træner kan få i krisetider er når bestyrelsen og den sportslige ledelse udtaler at de står helt bag træneren, og han ikke er i fare.


Vi vidste alle han var færdig, da han blev fredet. Så enig
100%
Glen Glen
Ka du så kom hjem NU
Når en klubledelse siger om en træner, at han er fredet og ikke fyringstruet, har det alle dage betydet, at så er træneren helt sikkert dead man walking. Måske var det netop det, Steinlein & co. prøvede at få fremstammet, omend i et kode-sprog, man lige skal forstå …?
Steinlein er tydeligvis ikke alles yndling og Capellas virkede på mig som en svagpissende hyggeonkel, men er det ellers ikke primært den sportsligt ansvarlige Svend G., der bør stå på mål for den seneste tids uduelige beslutninger, elendige indkøb (eller mangel på samme) og manglende indfrielse af sportslige målsætninger?
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Hvis spillerne efter udsendelsen er kommet til Steinlein og meldt ud at de ikke tror på Capellas længere, eller hvis bestyrelsen samlet har besluttet at nok er nok efter kampen, så har Steinlein jo ikke haft så meget andet valg end at fyre Capellas. En træner vil altid have fuld opbakning udaftil indtil han bliver fyret.
annonce