Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KennethF
Jeg kan se, at folk generelt mener, at FCM har en okay chance mod Feyenoord, mens jeg havde dem blandt de absolutte skrækmodstandere fra pot .

Hvad overser jeg?
Skrevet af Vallensbæk

Uha det var en svær gruppe.

Desværre er der en tendens til, at glemme hvilke økonomier SL er oppe imod.

Feyenoord er vel 3-4 x fcm økonomi.

Silkeborg er vel det eneste hold, der pt har skuffet i Europa....

Men der kan gemme sig et rigtigt lorteår koefficientmæssigt med de lodtrækninger fck og fcm har fået.

Skrevet af Bastian1
@BB

Du er der jo også stor forskel på at spille EL eller ECL. Så at sammeligne Roma spille mini turnering sidste år til Lazio spille på næsthøjeste plan - er jo umuligt. ECL bliver reelt først en lille smule spændende når de 8 hold fra EL kommer med - indtil da er da jo alt for mange uintressante kampe.

Håber da at FCM viser sig fra sin bedste side og vil kæmpe med om 2 pladsen - men lad os nu se hvad hold der på torsdag. Hvis både Evander og Oneydika er væk - har jeg ikke de store forhåbninger.
Skrevet af Mr.1010
Kedelig pulje med 4 kedelige hold
Skrevet af FCM23011
Puha, det var langt fra optimalt. Lazio får vi nok ikke det stor med fra, Feyenoord er nok omtrent på niveau med PSV og Stum Graz har spillede lige op med Dinamo kiev.

Så måske ligger der omkring 5-6 point til os max.
FCM
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg kan se, at folk generelt mener, at FCM har en okay chance mod Feyenoord, mens jeg havde dem blandt de absolutte skrækmodstandere fra pot .

Hvad overser jeg?

Feyenoord har solgt spillere for over en halv milliard, så de er forventeligt i en form for genopbygningssæson.

Ikke at de nødvendigvis er ringe. Midtjylland er nok i en tilsvarende situation.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Mainsquad
Shotcaller

Hvor vover du at sige at Midtjylland og FCK styrkemæssigt er på samme niveau i Europa?

Midtjylland er tæske langt fra FCK på det regi. Gør dig selv en tjeneste og sæt dig ned og tæl hvor mange koefficient points begge klubber har samlet sammen over de seneste 10 år, og kom tilbage igen bagefter :-)

Aldrig har jeg hørt mage.
Skrevet af SteelHead
“FCM brager sammen med Lazio” hehehe good one😁
Gad vide hvad overskrifterne i de romerske fodboldmedier er…
Skrevet af Latinovikingo
Jeg kan se, at folk generelt mener, at FCM har en okay chance mod Feyenoord, mens jeg havde dem blandt de absolutte skrækmodstandere fra pot .

Hvad overser jeg?


Nok fordi danske hold har bedre historik mod hollandske hold end mod andre hold, der spiller på et niveau højer end Superligaen. FCK dummede sig hjemme mod PSV sidste år, men fik i hvertfald et 4-4 resultat på udebane. Randers fik uafgjort hjemme mod AZ.

Feyenoord er selvfølgelig favoritter. Men man kan sagtens få point mod dem på en god dag. Det ville til gengæld kræve mere end ´bare´ en god dag, til at få point mod hold fra større ligaer.
Skrevet af LinhBha
Nogenlunde på niveau med Brøndbys gruppe fra sidste år
Skrevet af KennethF
Midtjylland er tæske langt fra FCK på det regi. Gør dig selv en tjeneste og sæt dig ned og tæl hvor mange koefficient points begge klubber har samlet sammen over de seneste 10 år, og kom tilbage igen bagefter :-)

Så kunne du jo passende tænke lidt over, hvad FCK´s resultater fra starten og midten af forrige årti har med deres nuværende styrke at gøre... ;-)
Skrevet af Slettet(382112220209)
Igen danske medier----BRAGER SAMMEN MED.... Lazio og Feyenoord er jo klasser over og større... Tror i Og Italien og Holland bruger megen spalteplads og breaking news!

De kan højest blive nr. 3--- Sturm har pt. slået Red Bull----de er ranket længere nede på ranglisten... men er på vej- og vil også have god for, at overhale de danske hold inden længe....
Skal vi sige max 4 point til danskerne her----på en god dag 6...
Skrevet af Bløde babser
Du er der jo også stor forskel på at spille EL eller ECL. Så at sammeligne Roma spille mini turnering sidste år til Lazio spille på næsthøjeste plan - er jo umuligt. ECL


Det er jeg ikke sikker på de syntes i Italien. Der kan jg godt tro de mener begge er lav prestige turneringer.
Men vi får se. Jeg har ligesom dig ikke svaret. Det tror jeg ikke engang Lazio selv har. Det afhænger sikkert også af hvad deres skades og hjemlige turerings situation er på det tidspunkt de skal spille mod FCM.
Jeg siger alene at det muligvis kan komme til at spille ind at Lazio kan tænkes at prioriterer andre ting højere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af FCM23011
Det er da en super stærk pulje, som vi er havnet i.

At sige at Lazio ikke vil prioritere EL, fordi Roma ikke stillede med deres stærkest hold i mickey mouse ligaen, giver da ingen mening.

Feyenoord var i ECL finalen sidste år. Igen, at sige at Feyenoord har en begrænset styrke, giver hellere ingen menig.

Derimod har vi muligheder mod Sturm Graz, men så er de vel ikke dårligere. De svarer vel til et godt superligahold.

FCM
Skrevet af martin.hein
Ja, eller til Randers - hvis de låner deres stadion 😵‍💫
Skrevet af NAsMaR
Det kommer an på om vi afholder vm i traktortræk.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af Shamran
Det er sgu humor at læse den almene SUPERLIGA fan sidde og små vurdere på trupper der er mange gange mere værd end FCMs fra ligaer langt højere end den danske.

Således kan man læse at det er vurderet at FCM bør få mindst 4 points mod Sturm Graz der er tophold i den østrigske bundesliga der altså aktuelt ligger nr. 9 på UEFA´ coef. rangliste hvor Suppen ligger nr. 19 :-). Den eneste spiller man kender fra Sturm Graz er Højlund og resten må så åbenbart være pivringe...

Og så er det vurderet at "Mickey Mouse" turneringen ECL som danske hold jo forventelig ikke rigtig gider spille fordi de jo er vandt til et hav af Ch.L og EL gruppespil ja der er Feyenoord som var i finalen så sent som for 3 mdr. siden sgu helt klart en modstander man burde bidde skeer med.

Der er sgu´ lidt komiske Ali over folk herinde og det siger kun om selvopfattelsen generelt blandt danske fans af verdensligaen SUPERLIGAEN vel jo egentlig niveau mæssigt nok hører til sådan liiiiige lidt under den engelske, den tyske, spanske og italienske, men altså så heller ikke mere end det - og at UEFA i mange år har haft en hel del ligaer over den danske er bs og fortæller ikke det reelle niveau - altså LOL...

Kunne være god solid humor at lade diverse bold skribenters holdning til udenlandske ligaer og klubber blive fortalt i hhhv Østrig, Italien og Holland hvor FCM retteligt regnes for klubbens prügelknappe ud fra en del parametre som bla. går på udenlandsk holdning til niveau´et i den danske liga baseret på mange års europæiske kampe og resultater...
Skrevet af gunner_the_fan
Ja, FCM bliver du det eneste danske hold med en reel chance for at gå videre
annonce
0