Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM-chef forventer en til to store afgange

lør 21. aug 2021

Sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, tror, at klubben kan slippe afsted med et til to profilsalg.Læs hele nyheden her
Hvis Erik og evander ryger også så bliver det sgu svært at se os vinde noget i denne sæson.
Håbet ildt og inderligt på at det er de to tidligere profiler, Graversen snakker om.

Erik og Evander skal begge gerne blive indtil næste vindue som minimum, der er ikke en naturlig afløser på plads som der var for Frank.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Der er forhåbentlig tale om Cajuste, Kaba eller Mabil.
Det er både Erik og Evander.. Cajuste, Kaba og Mabil er jo ikke profiler
BlueandWhite

Sludder og vrøvl, selvfølgelig er Kaba og Cajuste profiler.

Cajuste var også på UEFA´s 2021 liste over talenter man skulle holde øje med, kaba har faktisk ok stats overall.

Mon ikke det er lidt misundelse over, at eksempelvis Cajuste står til at blive solgt til cirka det dobbelte af jeres Nelson.
Du er jo før kommet med tåbelige kommentarer omkring Cajuste´s værdi.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Altså meget i medierne tyder på Sviatchenko meget gerne vil ud og prøve noget nyt.
cajuste er sgu heller ikke mere end 60 mil værd
Hvis de bliver ved med at afvise bud på Cajuste og være for grådige, ender de med ikke at komme af med ham. Og fint nok for det, han er god at have i truppen, men så bliver der virkelig mange om pladserne - plus en formentlig ikke særlig tilfreds spiller. Den slags forplanter sig i omtale og så kan det godt være at det ikke vil være lige så attraktivt for spillere at komme til Fcm. Men vi må se hvad der sker - måske bliver et mindre bud accepteret, så han kan komme afsted.
@Pipsen
Jeg tror Cajuste salget er done-deal, man venter bare på papirarbejdet for skiftet til England pga. de nye regler.
Der sat ihvertfald en lang række køber til kampen mod Silkeborg, så der kommer nok flere salg. Cajuste og Kaba er helt sikker på vej ud, men de spillede jo ikke, så det var nok ikke dem, køberne kom for at se.

Drejer har spillede fantastisk over en længere periode, Mabil har oppet sit spil og har udtalt han gerne vil væk, ES er der kig på, og endelig så har Evander være et fokuspunkt i længere tid.
FCM
annonce