Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM-chef forventer en til to store afgange

Skrevet af bold
lør 21. aug 2021

Sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, tror, at klubben kan slippe afsted med et til to profilsalg.Læs hele nyheden her
Skrevet af Scouser34
Hvis Erik og evander ryger også så bliver det sgu svært at se os vinde noget i denne sæson.
Skrevet af Fcm<4ever
Håbet ildt og inderligt på at det er de to tidligere profiler, Graversen snakker om.

Erik og Evander skal begge gerne blive indtil næste vindue som minimum, der er ikke en naturlig afløser på plads som der var for Frank.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Muqqi
Der er forhåbentlig tale om Cajuste, Kaba eller Mabil.
Skrevet af BlueAndWhite
Det er både Erik og Evander.. Cajuste, Kaba og Mabil er jo ikke profiler
Skrevet af Fcm<4ever
BlueandWhite

Sludder og vrøvl, selvfølgelig er Kaba og Cajuste profiler.

Cajuste var også på UEFA´s 2021 liste over talenter man skulle holde øje med, kaba har faktisk ok stats overall.

Mon ikke det er lidt misundelse over, at eksempelvis Cajuste står til at blive solgt til cirka det dobbelte af jeres Nelson.
Du er jo før kommet med tåbelige kommentarer omkring Cajuste´s værdi.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Chris1234
Altså meget i medierne tyder på Sviatchenko meget gerne vil ud og prøve noget nyt.
Skrevet af Fußball2000
cajuste er sgu heller ikke mere end 60 mil værd
Skrevet af Pipsen67
Hvis de bliver ved med at afvise bud på Cajuste og være for grådige, ender de med ikke at komme af med ham. Og fint nok for det, han er god at have i truppen, men så bliver der virkelig mange om pladserne - plus en formentlig ikke særlig tilfreds spiller. Den slags forplanter sig i omtale og så kan det godt være at det ikke vil være lige så attraktivt for spillere at komme til Fcm. Men vi må se hvad der sker - måske bliver et mindre bud accepteret, så han kan komme afsted.
Skrevet af billebums
@Pipsen
Jeg tror Cajuste salget er done-deal, man venter bare på papirarbejdet for skiftet til England pga. de nye regler.
Skrevet af fastass
Der sat ihvertfald en lang række køber til kampen mod Silkeborg, så der kommer nok flere salg. Cajuste og Kaba er helt sikker på vej ud, men de spillede jo ikke, så det var nok ikke dem, køberne kom for at se.

Drejer har spillede fantastisk over en længere periode, Mabil har oppet sit spil og har udtalt han gerne vil væk, ES er der kig på, og endelig så har Evander være et fokuspunkt i længere tid.
FCM
Skrevet af Fcm<4ever
cajuste er sgu heller ikke mere end 60 mil værdSå er det da mega underligt, at ikke bare en men flere klubber har budt over 100 millioner.


Mon ikke de klubber fra henholdsvis ligue 1 og Premier league har mere styr på prissætningen af et talent end et par Bold.dk brugere.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af FarligeFrank2025
@Fast
Naturligvis handler det om, at en meget rutineret og stærk anfører samt klubbens - helt uden sammenligning i øvrigt - bedste og klogeste boldspiller, Evander, er hotte i kikkerten hos udenlandske klubber. At Dreyer så er "man of the moment" er selvsagt også interessant og ikke mindst vigtigt for FCM. Men ret sikkert også sæson definerende, hvis de alle tre sendes videre. (Med mindre Maronny simpelthen bare er et hattrick monster?) - Der skal dog nok også nogle ret seriøse bud på bordet for specielt de to sidstnævnte...!?!
At "nogle" derimod skulle overveje at byde på Awer Mabil ( = "nogle" der matcher Mabils eget ambitionsniveau) lugter noget mere af en velvoksen lommelærke hos sportsdirektøren, selvom han nok ikke er voldsomt dyr at hente og dog stadig har 2 fødder at sparke med..?!!
Skrevet af fastass
@FarligeFrank2025

Jeg synes faktisk, at Mabil har spillet supergodt siden sin scoring mod Celtic. Ud af de 9 kampe han har spillet for os i år, så har han samlet set fået 394 min på banen. Og i den tid har han fået scoret 2 mål og lavet 2 assists. Men det jeg bedst kan lide ved ham, er, at han er utrolig god til at spille boldene rundt i små rum. Nuvel, så bliver han aldrig en notorisk målscore, men han er god på bolden. For eksempel i går var han involveret i mål nummer 3 med en super aflevering fremad banen.
FCM
Skrevet af Saemala
Mabil har været fin i denne sæson.
Hans slutprodukt skal være bedre, men han er en evig kilde til uro for forsvaret, og kommer hele tiden i farlige positioner. Han mangler det sidste, men grundlæggende er der mange gode ting, og han bliver lidt unødvendigt hurtigt en skurk hos fans.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af fastass
@Saemala

Ja, enig. En lidt sjov sammenligning mht. Daramy og Mabil målt på alle kampene i indeværende sæson:

1. Daramy har enten lavet en assist eller scoring pr. 126 min spillet.
2. Mabil har enten lavet en assist eller scoring pr. 99 min spillet.

Da Mabil har spillet mod sværere modstandere, så er superligaen nok en bedre sammenligning. Så ser state således ud:

1. Daramy har enten lavet en assist eller scoring pr. 178 min. spillet.
2. Mabil har enten lavet en assist eller scoring pr. 53 min. spillet.

FCM
annonce
0