Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu har jeg fulgt diverse tråde/artikler vedrørende fcm og den heksejagt HGW fører er godt nok ekstrem ...
At du insistere på at få de links kan jeg kun ryste på hovedet af, specielt efter nigrums forrige indlæg, hvor han jo klart beskriver hvorfor links ikke er eksisterende i alle af hans indlæg... lad nu den Sammy Skytte kommentar ligge.. glem den og kom videre.
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
HGW

Ja du giver op fordi du ikke kan modargumenterer og sådan har det jo egentlig været i mange af de andre tråde! Det er i selv sig ret vildt, at op til flere brugere nu har ytret sig om din heksejagt og du underbygger også det postulat, da du jo ikke gider skrive om det artiklen handler om... Når jeg kommentere på andre holds nyheder, så har jeg i det mindste respekt nok til, at argumentere for mit syn, derudover har jeg mange gange givet ros til andre hold (heriblandt f.eks. FCK og BIF). Men fair nok, at du erkender nederlag og overgiver dig til fornuften. Jeg håber vi kan debattere mere sagligt i morgen når der kommer flere nyheder.

God aften.
Lyder som HGM snart skal have flere tudekiks. Ved han hvad debatten omhandler i denne tråd?

Glæder mig til den nye sæson - med eller uden Drexler. God sæson til jer alle.
HGW og Nigrum
Er det helt utænkeligt, at I enten stepper op og diskuterer indhold frem for form, - eller stopper med at diskutere med hinanden?
Eftersom vi befinder os på et debatforum, håber jeg, I vælger løsningsforslag 1, men skulle det blive løsningsforslag 2, kan jeg godt leve med det også, da jeres tete a tete kører i ring.
Måske skal I overveje, om man ikke skulle bruge diskussion som et middel til at blive klogere på og af hinandens synspunkter frem for at fokusere på at vinde?

God debat og aften til jer begge.
Mvh Hendrixen
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
@dgh
Mælkesammenligningen anvendte jeg i mit første indlæg i denne tråd. Det skete i anledning af, at Villa ikke kunne de hvorfor Mainz skulle betale mere end de 18 mio. som FCM havde betalt for 1 måned siden. Det var markedsprisen efter hans opfattelse.

I den forbindelse anvendte jeg mælk som sammenligning, ligesom jeg fremlagde nogle argumenter for, hvorfor FCM kan og vil have mere end 18 mio. Det var på side 2 og af en eller anden grund eskalerede det og eksemplet blev for kompliceret og dermed irrelevant for konteksten den blev fremført i.

Så ja, vi kan godt blive enige om, at simplificeringen ikke kan bruges i det komplekse situation, som der er blevet skabt, men læs gerne den oprindelige kontekst. Er du fortsat uenig, så er det hvad det er :)
Jan Bartram nåede aldrig at optræde i Silkeborgs kampdragt, før han blev solgt videre til Glasgow Rangers.
FREM for alt
Den var lukket for min side af bordet og jeg må desværre også ty til løsning 2 fremover. Den form nigrum debatter på, frustrerer mig mere end det beriger.


Det har du jo sagt 7-8 gange før, mon ikke du er på plads næste gang Nigrum folder sig ud igen? Det tror jeg.
FCM Liverpool
annonce