Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber godtnok at de forlanger minimum 50 mio... Hvis ikke må han bare blive og aftjene sin værnepligt.... på eller udenfor banen....

Han er en spiller holdet bygger op omkring med henblik på CHL kvalifikation. Tror nok lige at Mainz skal have det med i deres beregninger når de byder.... ellers så bare ærgerligt!!
Som det er pt, så spiller Drexler i FCM ved sæsonstart! Han træner i øvrigt med i Ikast! Drexler kommer ingen steder med mindre der er bud over 30 mil. Drexler skrev i øvrigt (som jeg også skrev herinde) med FCM længe før det blev officielt og selvom der dengang var interesse fra BL klubber, så var det slet ikke konkret! Men til Drexler´s egen overraskelse, så er han altså ret populær i Tyskland. Drexler vil ikke væk eller er utilfreds, men han vil gerne spille BL (hvem vil ikke det?) Der er også familiære grunde til, at han gerne vil skifte, men som sagt så er han i FCM med mindre der er et kæmpe bud! Der er andre spillere klar på computeren hvis det skulle ende med salg.

Personligt så mener jeg, at Drexler har mere ud af at blive i FCM, så kan han spille om mesterskabet og forhåbentlig vinde det og gøre god figur i CHL/EL. Det betyder også han om 1 eller 2 år kan smutte til en større BL klub!
Der er dog et svagt signal at sende at spilleren for sin vilje.
Hvis Fcm ikke for det de vil have, så må Drexler overholde sin kontrakt.


Hvis man lader ham gå?
Det synes jeg ikke det er.
Det ikke en situation der opstår så ofte, og at han meget gerne vil afsted til Bundesligaen i en alder af 28 år, er meget forståelig.
Det er formentligt nu eller aldrig, og han er tysker.

Det afhænger for mig af, hvor meget Drexler ønsker skiftet.
Og når det ligefrem når medierne, kunne det godt tyde på, at det er ret kraftigt.
Er det også tilfældet, så kan jeg ikke forestille mig, at FCM ikke når til enighed, med en interesseret Bundesliga klub.
De fleste sportsdirektører, herunder Steinlein selv, Troels Bech og Ståle, har flyttet spillere videre, som ikke ønskede at være i klubben længere, vel vidende, at man ikke fik det fulde udbytte ud af spilleren.
Det er der også noget menneskeligt i, dog uden at det ligefrem skal skade klubben.
En 28-årig spiller, der er på blokken til Bundesligaen bør være top-motiveret for at vise dit værd i Europa og Superligaen også selvom han ikke bliver solgt i første omgang. Han skal ikke blive mange år ældre inden interesse og løn tager et dyk. Hvis han kan spille FCM i Europa bør interessen derimod eksplodere.
FCM-fan siden 1922.
jeg vil vove at påstå, at alle mælk ikke er 100% identisk. Jeg vil mene at der forskel på, om du eksempelvis køber en liter minimælk fra Xtra, Egelykke, Arla eller Thise.
Det er korrekt, du vil være i stand til at gå ud og købe et alternativ, men spørgsmålet er om du bliver lige så tilfreds? Det samme hvis mælken du ville have var udsolgt i Fakta, men tanken ved siden har har den til XX% mere.


Wow. Det er simpelthen så vanvittig en kommentar på et fodboldforum. Jeg mangler stadig koblingen til hvorfor alt det ævl du skriver om mælk skulle være relevant. Hvad er pointen? At Mainz ikke vil byde mere end de 18 mio. som FCM gav, fordi at hvis de ville have købt en mælk i Fakta, og der var udsolgt, så kunne de være nødt til at købe fra et andet mejeri, alternativt købe lidt dyrere ved Købmanden? Vor herre til hest, jeg må hellere skynde mig ud i solen igen.
HGW

Jeg har skam sendt links til de argumenter og jeg har også skrevet min logik bag diverse transfers (både hos FCM, FCN, FCK og BIF) for nylig.

Jeg har også været en smule ophængt på det sidste og derfor har jeg ikke skrevet om rygter, facts, osv herinde. Jeg fik blot nævnt lidt information om, at der kom lidt flere talenter til FCM (og de er jo offentlig gjort nu)

Jeg gætter ikke noget i forhold til Drexler, så meget kan jeg dog sige. Det er klart, at han ikke havde forudset fast spilletid hos en BL da FCM signede ham (måneder før offentliggørelsen) Der er dog et par klubber som gerne vil have ham og tilbyder ham fast spilletid, men Drexler har skrevet under på en kontrakt og den overholder han altså! Dertil skal det siges, at han gerne vil til BL med fast spilletid og høj løn som så mange andre og der er et familiært aspekt i dette. Du ved ligeså vel som mig, at jeg ikke altid kan dokumenter for mine udsagn (som dette) da vi taler om information der ikke er offentligt pt. Men hvis du ville gå lidt tilbage og kigge på mine andre "hints" to FCM så ved du jeg har ret i det jeg skriver.

Jeg gætter nogle gange på andre klubber pga kilder/rygter internt i min sfære. Men jeg har altid argumentation på facts og "logik/argument" for gæt.

Hvis der ikke var folk som mig, så ville i slet ikke have så mange "debatter" og (ofte sande)rygter..


FCM sælger ikke Drexler for under 30 mil, så kan man selv regne ud hvorfor det netop er 30 mil.. hint hint hint.. Drexler er et kæmpe scoop, som helt ærligt er for god til SL og derfor røre BL klubber også på sig nu, bare 4 måneder for sent.

Jeg vil gerne understrege, at Drexler ikke er utilfreds med FCM og jeg medgiver 100% at der er sandhed i de rygter der er om, at han nok snart er fortid, hvorfor har jeg allerede nævnt. Computeren har dog andre navne. Drexler kommer heller ikke med til næste træningskamp som det ser ud pt.
@dgh
Hold da op! Jeg ved ikke om du misforstået koncepterne eksemplificering og simpleficering eller om du har en gudsbenådet gave når det kommer til komplicere noget mere end højest nødvendigt.
Under alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at holde dig væk fra solen, da den hurtigt kommer til at gøre mere skade end gavn.
HGW

Kære HGW forhold dig til denne artikel og det vi har skrevet, men det er vel ikke spændende når du kan se jeg "ved noget"... Som jeg skrev til dig, så har jeg været ret ophængt på det sidste, men jeg har skam linket til facts i alle tråde jeg har skrevet i og/eller givet ARGUMENTER, for min holdning i det der er gæt.. Håber det gør det lidt nemmere for dig, at forstå.
@billebums

Jeg tror måske solen gør mig en anelse fat-svag. Vil du uddybe hvorledes mælke-sammenligningen er relevant? Jeg kan simpelthen ikke gennemskue det. Beklager.

For lige hurtigt at opsummere (mest for min egen skyld):
Jeg skrev, at jeg ikke syntes det gav mening at argumentere for, at Mainz ikke ville give mere end FCM gav (ca. 18 mio.) ud fra en argumentation om, at man ikke ville købe mælk til 50 kr., når man kunne købe det 15 kroner andre steder. Det synes jeg fortsat ikke giver mening, da mælk er et substituerbart produkt, som man kan købe hos enhver købmand og i enhver kiosk. Så kan du ikke købe til 10 kroner det ene sted, så går du selvfølgelig bare hen til det næste sted. Det er - for mig at se - på ingen måde relevant når det kommer til køb af en fodboldboldspiller, som i langt lavere grad er substituerbar. Der findes selvfølgelig alternativer, men de har (som jeg skriver i indlægget før) måske en anden alder og er fra en anden kultur, lige som de næppe kan præcis det samme som Drexler. Det kan jo ikke sammenlignes med om din mælk er fra Egelykke eller Thise, som vel ret beset ikke ændrer en skid: det er jo fortsat mælk, som nu engang har den funktion mælk har. Er det så tykmælk du er på udkig efter, så ændrer det stadig ikke noget - tykmælk er også et meget nemt substituerbart produkt - med mindre du er en noget mystisk person med helt ekstrem preference for tykmælk fra Thise. Og selv der vil du jo kunne finde tykmælk fra Thise 200 forskellige steder i DK. Hvis vi lige ligger stridsøkserne på hylden et øjeblik og trækker vejret dybt en ekstra gang - så kan du vel (forhåbentlig) godt se, at det ikke kan sammenlignes med prisudviklingen på en fodboldspiller?

Men så igen - måske har jeg bare fået solstik.

Edit: Hvis det ikke fremgår tydeligt af ovenstående, så kommer det lige en ekstra gang her for Prins Knud: det er muligvis en simplificering du er ude i, men for mig at se er det en fuldstændig irrelevant simplificering. Jeg argumenterer jo heller ikke for, at Mainz gerne vil give 35 mio. kr. for Drexler, da jeg faktisk gerne vil betale mere i husleje end jeg gør, da jeg synes jeg sidder lidt billigt i det. Det ville jo bare være tosset.
HGW

Du læser åbenlys ikke mine indlæg, så hvorfor skal jeg blive ved med, at skrive med dig? Vi kan prøve en sidste gang! Jeg linker når der er "reelt fakta" ikke artikler hvor en enkelt Brøndby, FC Midtjylland eller FC København fan har skrevet noget selv, så som den der "BIF fik ikke dommer hjælp" fake fakta artikel, jeg linker derimod til reele facts, som f.eks. når noget er offentlig gjort fra klubber eller f.eks. statistik eller links til steder der be/afbekræfter påstande f.eks. detektor linket der smadre den der "Brøndby fans" artikel om, at BIF blev snydt meget.

Når vi debattere gæt, holdninger, osv, så skriver jeg altid en argumentation og logisk forklaring på hvorfor jeg gætter/har de holdninger jeg har! Hvis vi kun laver debat om rå fakta, så er der ikke meget grund til, at have et forum, da man så bare kan læse nyhederne der slår ting 100% fast. Så skal vi heller ikke have debat i det her indlæg, da det jo ikke er relevant før man har set en handel eller at man er villig til, at sælge alt... Kan du se hvor håbløst det bliver?

Du har jagtet mig i mange tråde efterhånden og gang på gang bruger du det samme argument (at jeg ikke skriver tilbage eller ikke har smidt links) Som jeg allerede flere gange har skudt ned..


Kan vi fokusere på denne artikel og dens indhold eller er du blot sur over, at jeg har en intern viden og deler den?? Er du sur over det ikke er dit hold der klare sig så godt og er blevet mestre?? Er det i virkeligheden der den trykker ?? det tror jeg og lur mig om du ikke har samme følelse efter næste sæson.
annonce