Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM-direktør frygter januarsalg af stjerneskud

Skrevet af bold
tor 3. nov 21:59

FC Midtjyllands direktør frygter, at det bliver umuligt at holde på Gustav Isaksen, når transfervinduet åbner.Læs hele nyheden her
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg blev gjort opmærksom på for en uge siden, at det største salg i Superligaens historie er 20 millioner euro


Burde en mand i hans position ikke, alene ud fra faglig nysgerrighed men så sandelig også for at kende markedet, vide at Kamaldeen blev solgt for det beløb?
Fred være med det, jeg er for længe siden stoppet med at stille spørgsmålstegn ved hans salgsevner. Hans resultater mht salg taler sit tydelige sprog.
Hvis Evander og Isaksen ryger bør det være en betragtelig svækkelse. Spændende at se hvem der i givet fald kom ind.
Skrevet af peanuts(s)
Mon ikke også det er planen at Dreyer skal afsted ud i Europa, men det kan da godt blive et noget amputeret FCM hold, de mangler vel også en angriber der kan lave mål
Skrevet af mugge85
20 mio. € for Isaksen? Man skal slappe af med at sniffe lim på heden, hvis Steinlein er dybt seriøs med den kommentar!

Kamaldeen havde bidraget med 22 mål i 43 kampe for FCN som 19-årig, da han blev solgt. Et tal Isaksen ikke kan matche med 100 kampe for Fcm i en alder af 21 år. Lad os lige komme tilbage til virkeligheden Steinlein.
Skrevet af Abonderøv
Ja i Superligaen.

Kamaldeen fik ikke vist sig frem i Europa, hvis han gjorde kunne Nordsjælland få mere
Skrevet af BlueAndWhite
Så er Sturm gratz vist heller ikke bedre.. Steinlein taler altid sine spillere urealistisk op.
Skrevet af NAsMaR
Du synes ikke han rev Lazio midt over? Han har været fantastisk. Bliver svær at erstatte.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af peanuts(s)
Prisen afhænger nok af om det bliver en PrL klub eller fra Serie A, pengene er bare større i England, og nu har Isaksen af 2 omgange tørret røv med Lazio, og hvis man ser på FCK så solgte FCK Jesse Joronen til Italien efter 2 brandkampe mod Atalanta for + 50 millioner, så tænker slet ikke det er umuligt at få den slags penge for ham.

Måske de sidste 15-20 millioner er bundet lidt op på præstationer
Skrevet af Lissau-FCM
Mugge, Hvis man kun ser på den gammeldags måde, hvor mange mål, en spiller laver, så er han slet ikke så meget værd...

Hvis man ser på moderne fodbold i 2022, hvor han skaber chancer til sine holdkammerater med assists eller 3 sidste fod, så er han....
FCM og Man United.
Skrevet af Chris1234
Dejligt hvis han smutter fra Superligaen. Jeg synes engang at han var sympatisk udenfor banen. Men indenfor kridtstregerne så kaster han sig alt alt alt for meget. Han bør fokusere på at spille fodbold i stedet for at rulle rundt når han bliver smittet af en fod. Der er flere eksempler på det desværre og det klæder hverken ham eller fodbold generelt.
Skrevet af Roberto Pellegris
Nu har jeg ærlig talt ikke set ham spille for FCM i sidste sæson, da vi cuttede kablet og jeg er for nærig til TV2 PLAY.

Men i sidste sæson svingede han jo helt vildt med et ret lavt bundniveau.
Skrevet af Groggster
Jeg har længe syntes, at Isaksen er helt vild. Fantastisk attitude og enormt skarpe spidskompetencer. Han har været fænomenal i de europæiske kampe i gruppespillet og ødelagde Lazio, ligesom han var en trussel for modstanderen i samtlige kampe (som jeg oplever det).
Forestil jer Isaksen i fx Ajax eller PSV - eller for et spansk/fransk/tysk hold, hvor han får frihed til at udfordre.
Han har klart også mangler, men jeg mener, han kan begå sig rigtig mange steder med sine evner til både at udfordre og skabe farlige situationer.
På den måde synes jeg, hans niveau er sammenligneligt med Kamaldeens, da han blev skudt afsted.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Flad 4-4-2
Haha - ja det er helt sikkert Steinleins største frygt, Gustav Isaksen skulle ryge af sted for over 20 mio. euro. :-D

Mon ikke han kan berolige sig selv med, at det nok ikke kommer til at ske.
Skrevet af fischer_whiner
Kamaldeen scorede 0 i Europa til gengæld og Steinlein får ret og sin vilje hver gang over 10 år med spillersalg. Hvorfor skulle han tage fejl denne gang? Snif du selv det lim færdig, Steinlein kan ikke sniffe og snakke i 2 telefoner på samme tid :)
Skrevet af Sirjurgensen
Han er jo total over vurderet
Skrevet af mugge85
@Lissau-Fcm

Jeg benægter ikke at manden er en eminent fodboldspiller på sit topniveau. Der er dog alt for langt mellem snapsene og hans bundniveau er skræmmende lavt! Han bliver neutraliseret oftere end han shiner og det er endda mod ´ringere´ modstandere ift. Hvad han evt. Skulle spille overfor i en større liga. Alt dette sker på et hold, som udfra spillerbudget har langt nemmere vilkår end modstanderne i suppen.

@Fischer-whiner
No shit Sherlock. Vi er tilbage til den med et bedre hold og bedre forudsætninger, da Fcn ikke skulle spille Europa den sæson med Kamaldeen, hvis jeg ikke husker forkert (og derfor blev han solgt).

Kan godt mærke Fcm fans er helt oppe at støde over han har scoret på en ripost mod et Lazio reservehold, som havde 100 mio. € siddende på bænken, som normalt ville være i start-11´eren. Så ikke hans mål i Italien. Men efter de første 15 min. Var midtjylland heller ikke en del af den kamp længere og burde have tabt langt større. Feyenoord i mødte havde solgt spillere for 70 mio. € inden i mødte dem. 50% af deres forsvar og en klasse 6´er, så forudsætningerne for at score blev ikke meget bedre. Eller du mener måske Sinisterra, Malacia, Senesi og Aursnes er elendige spillere? Ikke en fcm spiller ville blive byttet ud med en af dem, hvis du skulle være i tvivl. Nu vi er ved Sinisterra, så mener jeg han blev solgt for 25 mio. € til Leeds. Vil du selv mene Isaksen er i nærheden af det niveau? Er det tilfældet bør du slukke FM og gå i seng. Sinisterra lavede 23 mål og 14 assist i 49 kampe sidste sæson for Feyenoord.

Min spåkugle siger at bliver han solgt til vinter ryger han for ca. 10 mio. €, da han har halvandet år tilbage af kontrakten. Til sommer snakker vi ca. +50 mio. Kr med et år tilbage af kontrakten og hans alder taget i betragtning. Så må vi se om jeg selv skal stoppe med at sniffe lim til den tid.
annonce
0