Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM efter afklapsning: Må tage ved lære af det

ons 3. aug 04:29

FC Midtjylland må tage ved lære af lussingen mod Benfica, siger cheftræner Henrik Jensen, der så et effektivt portugisisk hold, som viste dets kvaliteter.Læs hele nyheden her
Du kan jo starte med at ændre formation, og gå væk fra langbold a la Stoke model 1970´ erne.
Fcm er et fysisk stærkt hold.. haha ja det er nok det eneste han kan rose dem for?..
Lugano

Undskyld, men så du Stoke i ´70´erne??

Du skal vist passe på med ikke at vove dig ud på for tynd is her...

On topic: Der må være svære tømmermænd i det vestjyske i dag: Rundbarberet og udspillet på røv og albuer! Det må være konklusionen hos selv den mest inkarnerede FCM-fan. Efter sådan en omgang synes der uendeligt langt til "Top 50" for "HELE regionens hold"...

På den korte bane bliver det interessant at se om blamagen fremskynder processen med ansættelse af ny cheftræner...

I øvrigt bemærkelsesværdigt få mennesker i udebaneafsnittet.
De skulle aldrig have skiftet træner, men skiftet indkøbschef for det er da de mest indlændige indkøb der er lavet de sidste år. Hvorfor skulle Bo væk, han skaffede 2 plads ved Dm. Vinder af landspokalturneringen og to gruppespil i Europa, det gøres ikke bedre med de dårlige indkøb.
ACHorsens
moderator
Har FCM ikke været temmelig succesfuld mht køb og salg af spillere? Man har købt billigt og solgt dyrt og dermed skabt en god forretning og nogle gode resultater. Det virker til at hukommelsen er lidt kort hos nogle.
Dette er en signatur.
Kan vi ikke få en kommentar og et billede af Steinlein.
@karhor
Der må være svære tømmermænd i det vestjyske i dag: Rundbarberet og udspillet på røv og albuer!

Du er vist havnet i den forkerte tråd. Hvad har Esbjergs pokalkamp med FCMs (forventede) nederlag til Benfoca at gøre?
Bums

Haha... Godt forsøg;-)

Hvad er der for resten blevet af Steinlein? Han plejer at være klar med en kvik bemærkning eller tre... Nå, han har måske travlt :D :D
Syntes sgu egentlig FCM gjorde det hæderligt. At snakke om blamage er sgu lidt pinligt og lader til nogle selv har lidt rød røv fra weekenden….

De kunne sagtens have tabt større. For Benfica var bare pisse gode og spillere som Joel, Dyhr, Charles, Juninho, Dalsgaard mv blev fuldstændig overmatched og har slet ikke niveauet. Og selvfølgelig har de ikke det. Det er superliga mod et hold der var i kvartfinalen sidste år.
Tilgængel godt at se han tør give Sørensen fuld tid, 7 Academy spillere får spilletid og især Sørensen og Sisto gøre det godt og turde!

Men hatten af, Benfica var sgu gode. De får lavet mange mål denne sæson.
Hvis man skal tage lære af kampen og den seneste tids nedadgående formkurve i forsvaret, så må man være konsekvens:

1. Dalsgaard skal en smut på bænken. Generelt set, så tager han for mange chancer i sit forsvarsspil, er ikke god til at slippe af med bolden og har tydeligvis problemer mht. relationer med ES. Hvis jeg var træner, vil jeg flytte Juninho ind på Dalsgaards plads.

2. Charles har fået nok chancer. Han er hverken fugl eller fisk. Ikke specielt god i forsvaret eller i det offensive. Chris Kouakou har derimod lavet et par gode indhop på positionen.

3. Sisto skal bare være fast mand. Har klart være vores bedste mand i de sidste par kampe. Det er faktisk utroligt, at BH ikke har kunne se det.

Mht. BH så kan man ikke have en træner, der ikke formår at indspille en række nøglespiller. I den tid han har været i klubben, har han sat en lang række kvalitetsspiller af. E.g. Kaba, Sisto, Marrony, Max Meyer og Lossle. Det er nok også årsagen til fyringen.
FCM
annonce