Snak

Mere indhold efter annoncen
Stærkt at FCM viser klassen når det spidser til.
Godt gået i en svær pulje,
Tillykke med avancement 👍
STORT Tillykke FCM - i lavede 2-2-2 eren

Det må nok være lidt sjovt at være en del af den fortælling om den mest lige slutning på et Europæisk Gruppespil jeg erindrer at have set.
Alle hold med 8 P - 2-2-2 i Vundne, uafgjorte og tabte kampe - og så et enkelt mål fra at overhale HELE BANDEN helt indenom - Det er nok for mig til at erklære i morgen fredag for Endnu en feddag oven på en god Europa kampagne af de danske hold - Der er godkendt herfra!
@Larsen13

https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/draws/

Treerne fra Europa League møder 2´erne from Conference League. Vinderne af de 8 opgør går i 1/16 finalen sammen med de 8 gruppevindere fra Conference League.

Derfra er det normalt turneringsformat.
Flot præstation af FCM at gå videre fra gruppespillet i EL i en på papiret ganske svær pulje. Men det kan ikke helt. opveje FCM´s umådeligt svage efterår i Superligaen. Taber de mod FCN i weekenden er mesterskabet så godt som væk, og en plads i slutspillet ville også være i alvorlig fare.
Tillykke.
Tænk sig at man har spillet 8 kvalifikationskampe de seneste 2 sæsoner og kun har en sejr - efter forlænget spilletid mod Celtic, og så for andet år i træk er gået videre til foråret. Flot. Det bliver spændende at se hvordan FC Midtjylland klare Conference League kvalifikationen i næste sæson når man tænker på ovenstående statistik.
Flot sejr! Tak for point !
...
God Kamp af FCM.
Jeg synes dog, at Lössl virkede en kende for tøvende i et par situationer, og at Træner teamet ikke havde helt styr på hvilke muligheder målscoren kunne betyde i slutningen af kampen.
Sammen dyrker vi Drømmen
annonce