Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM fordømmer fan-uroligheder: Ikke vores ansvar

Skrevet af bold
fre 7. okt 05:19

En række Feyenoord-fans skabte store uroligheder både før og under kampen mod FC Midtjylland, som giver fansene ansvaret for balladen.Læs hele nyheden her
Skrevet af 1992
Sådan, det er de andres skyld. Tag dog ansvar for pokker!
Skrevet af Jesus Q
Hold kæft en lam udmelding. DET er jeres ansvar at folk kan komme sikkert til fodbold og føle sig tryg. Det er jeres ansvar hvem i lukker ind på jeres stadion. Der manglede vagter og politi ved indgangene.
Jeg håber at FCM ledelsen tager ansvaret og sikre at det aldrig sker igen. Dårlig dårlig forberedelse
Skrevet af Andr142g
Helt enig - det er lavt af FCM ikke at kunne garantere sikkerhed for børnefamilier! på deres langside.
Skrevet af Careca
FCM har ikke styr på det. Og vagter og politi lignede franske klovne i et russisk cirkus. Det så ikke kønt ud. Men hold op nogle hollandske tosser. Begge klubber bør straffes.
Skrevet af Kulling
Hold da op en tam udmelding.. Sidste gang jeg kiggede blev kampen spillet på MCH Arena. Tag dog for pokker noget ansvar.
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af MadsDK
Hvad er det for en holdning folk har herinde? Det er jo præcis det samme som at sige, at en pige selv er skyld i at blive voldtaget, fordi hun selv lagde op til det!

Skylden kan kun placeres ét sted - og det er hos gerningsmændene.
Skrevet af madin
Hvordan skal FCMs ledelse fornemme at danske fans kan finde på at sælge billetter til hollændere?! Sgu da for dumt. Hvordan skal Brøndby som klub forebygge at fans møder op på en rasteplads på Fyn for at overfalde FCK fans? Det simpelthen for nemt bare at placere skylden på FCM som klub. Her ligger ansvaret hos de mennesker der har solgt billetter videre til hollændere!
Skrevet af Slettet(030726220211)
Det er jo netop jeres ansvar! Jeres stadion, jeres ansvar!!! Håber i får en gigantisk bøde. Det her er ikke en professionel klub værdigt.
Skrevet af tossegod
Hvis FCM er ansvarlige, så er alle andre arrangører vel også ansvarlige for galninge, fx

- en skole er selv ansvarlig for skoleskyderi
- hvis en bliver voldtaget/banket ved en fest i dit hjem, er du som arrangør ansvarlig
- Fields er selv ansvarlig for skyderiet i sommer
- Osv.

Det holder bare ikke
Skrevet af MadsThomsen
Altså FCM har åbenlyst været elendige til at håndtere det her. Der sad hollændere alle steder. De stormer indover banen og bliver bare sendt tilbage på tribunen igen. Man har åbenlyst undervurderet det, og klubben kunne slet ikke tage varer på deres egne hjemmefans sikkerhed. Det var helt åbenlyst.

Men derfra og så til at sige at FCM har ansvaret for at nogen mennesker åbenbart er nogen fucking voldsparate hulemænd, det er sgu lige at tage munden for fuld. Kunne folk opfører sig ordentligt, burde de jo egentlig sagtens kunne sidde blandet. Det er Feyenoord-fansene der står med 100 % af skylden for deres opførsel, men FCM burde have forudset, at det her ville ske. Det er simpelthen ikke godt nok.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af MKilgallon
Enig, de kan jo ikke gardere sig mod at herboende sælger billetterne til hollændere på de forkerte pladser.
Men klubben kunne trumfe igennem overfor politiet at fansene skulle ud af stadion og ikke bare tilbage.

Den voldelige gæst i nattelivet bliver heller ikke bare smidt tilbage på en stol på diskoteket, men ført ud af diskoteket.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Slettet(421031222311)
Det klæder virkelig ikke FCM at fralægge sig ansvaret her, klubben fejlede stort. Det betyder naturligvis ikke, at bøllerne ikke er ansvarlige, selvfølgelig er de det. Men når folk er inviteret inden for på stadion, er det naturligvis FCM´s ansvar, at de opfører sig ordentligt.
Når det er sagt, er det længe siden, at det var forsvarligt at tage på stadion som børnefamilie. Grotesk og trist som det er.
Skrevet af Tom Wanks
"Hvis FCM er ansvarlige, så er alle andre arrangører vel også ansvarlige for galninge, fx

- en skole er selv ansvarlig for skoleskyderi
- hvis en bliver voldtaget/banket ved en fest i dit hjem, er du som arrangør ansvarlig
- Fields er selv ansvarlig for skyderiet i sommer
- Osv.

Det holder bare ikke"
Ikke desto mindre er dette den kulturelle og politiske retning for udviklingen - og slutsummen er/vil blive en nærmest total privatisering/individualisering af ansvaret for offentlige/kollektive udviklingstendenser og samfundsforhold, hvis slagsider viser sig i form af symptomer som bl.a. hooliganisme og identitarisme.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Jesus Q
Det er muligt af FCM ikke kan kontrollere hvem der køber billetterne, MEN det er satme deres ansvar hvem de lukker ind. Når de i forvejen vidste at der var mange hundrede hollændere der ville forsøge at komme ind. Ja så måtte de forstærke indgangene med flere vagter og bruge de massive politi opbud til opbakning. Helt forrykt at opleve man bare lod hollandske fans vandre - selvom de tydeligt vis ikke var FCM fans. Håbløs og amatøragtigt. Hvad fansene foretager sig inde på stadion kan være sværere at bebrejde klubben - for ja de var voldsparate allerede ved fra start.
annonce
0