Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM forlænger med stopperprofil

Skrevet af bold
man 26. jan 2015
FC Midtjylland har forlænget med forsvarsprofilen Jim Larsen frem til sommeren 2016.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Victory
Perfekt!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af Nicodemus
Jep... 12 hold i ligaen virker til at være glade for den forlængelse
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Gumle71
ja det er sku perfekt
Skrevet af jeffkuzzen@hotmail.com
På tide! Fantastisk stopper, har faktisk svært ved at se hvem der skal starte i forsvaret, når både Banggaard, Sviatchenko og J.Larsen er klar. Synes faktisk truppen er fuldendt efter vi fik opgraderet målmandsposten. Har svært ved at se hvor vi skal forstærke os. Hvis der kommer nogen ind, må det være af høj klasse, ellers kan jeg ikke se det ske. Hvad angår bredde og kvalitet i truppen, er vi nummer 1 i ligaen pt.
black-wolves.com
Skrevet af kluden
Det er jo svært at uenig i, at dem der ligger nummer 1 har den stærkeste trup. Mindes ikke at have set FCM have en stærkere trup, end tilfældet er lige nu. På papiret vil jeg mene, at de bliver matchet af FCK og Brøndby, men begge hold har slet ikke på samme måde evnet at finde balancen og præstere som hold.
De økonomiske forskelle fornægter sig dog sjældent i længden, og jeg tror FCM og fans skal nyde deres overtag så længe det varer.
Skrevet af Acebone
FCM har jo også et lidt andet budget nu end for under et år siden, kluden. Hvis FCK og særligt Brøndby ikke opper sig, er det ikke givet, at de skal ende foran FCM - heller ikke i næste sæson.

Godt med en forlængelse til Jim. Med undtagelse af mareridtskampen mod FCK har han virkelig været god.
Midtjylland!
Skrevet af The Riddler
Det er rigtigt.

fcm kan også næste sæson fortsætte sit vanvittige overforbrug uden den mindste bekymring om regninger. Det er konsekvensen af at prostituere sig selv til udenlandske milliardærer.

Fans af traditionsklubber ville formentlig beklage sig og være kristiske, men det har jeg stadig til gode at høre fra fcm-fans. I vil hellere bukke jer forover og tage i mod.

:-)
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
annonce
0