Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Danand123
Bare så fedt, at det endelig sker på mch. Det har taget 1,5 år siden Preben Rokjær blev konfronteret med problemstillingen. På flere arbejdspladser må man ikke ryge på matriklen, så hvorfor må man stå og genere omgivelserne på stadion. Og ja, jeg har været generet af mange rygere på cc… specielt e-cigaretter, som åbenbart holder i lang tid. Tak mch og Herning kommune. Bedre sent end aldrig.
Skrevet af longway666
Det er da håbløst.
Det næste bliver vel der kun serveres danskvand
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
Skrevet af longway666
Kan man ikke lave en tribune for ikke rygerne istedet.
Folk tror jo de falder døde om imorgen, hvis de sidder ved siden af en ryger.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
Skrevet af LigeTilAnledningen
Det er ikke let.
Det er ikke let at være lavkulturel med dårlige vaner, man kan ikke engang få lov at sprede sine livstilssygdomme og underudviklede hjerne til børnene på stadion uden at blive hetzet for det længere..
Det er ikke let.
Det er ikke let at have lav selvkontrol og ikke kan styre sine afhængigheder i offentligheden, når man samtidig ønsker at være en af de usikre men seje småkriminelle drenge overfor vennerne fra tekniskskole og derfor være ligeglad med alle andres velbefindende..
Det er ikke let.
Det er ikke let at have frihed under ansvar, det stiller alt for store krav til fornuften og til indlevelsen og til selvindsigten og til alt muligt andet man ikke kan kaperer fordi det eneste man er vokset op med er vulgær bodegakultur og gaderæs ude i provinsen eller på Vestegnen, eller på Østerbro for den sags skyld. Ligesom sin far i øvrigt.. Og sin fars far..
Det er ikke let at vi ikke lever i 1960 længere..
Det er ikke let at blive ved med at parafracere kæderygene Dan Turéll, der døde af cancer som 47 årig når man skal lave lidt sjov med de dumme en kedelig mandag aften i rygernes højborg Randers, hvor ens egen bror i øvrigt boede indtil han døde af cancer som 48 årig.
Det er ikke let.
Det er for meget, mand!
Skrevet af JGGJ
@LTA
Cool, mand! 😁 👍 🥃
Skrevet af Dr Phil
Godt nok overraskende at rygning på stadions kan sætte så meget pis i kog i 2022, jeg troede helt ærligt det var noget som hørte fortiden til.

Som tidligere nævnt har der været totalt røgforbud på HELE Aalborg Stadion siden 2007 - så vidt jeg ved har ikke en eneste ryger fået varige mén, og mig bekendt er det forlængst accepteret.
.
Skrevet af TheUnitedWay
Skal det forbydes? Nej. Forbud løser som regel heller aldrig en fløjtende fis.


Forbud har nu ellers virket fint i andre sammenhænge. Forbud imod våben har f.eks. gjort at vi er langt efter USA når det kommer til skuddrab pr. indbygger.

Nu kender jeg faktisk adskillige rygere, og alle som en er de afhængige af tobak og nikotin. Hvis man skal sammenligne med alkohol så svarer det til at alle der drak var alkoholikere. Var det tilfældet så var alkohol forbudt for længst. Folk ser ned på folk som drikker 10-30 genstande om dagen, men ikke folk der ryger 10-30 smøger om dagen.

Nå men afslutningsvis mener jeg som minimum at man bør redde fremtidige generationer, og gøre tobak og nikotin ulovligt for alle der er født før 2010.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af PoD
Hehehhe fniser over alle de små skinny woke ´mænd´ herinde.

Nu hvor i er så krænkelsesparate, kunne i så ikke lige finde de 7,4 milliarder staten får af rygere hvert år?

Det fede ved os rygere, det er at vi dør.
I hellige woke krigere skal jo genoplives og til rep i tide og utide. Det koster en formue.😁
Skrevet af MKilgallon
Folk ser ned på folk som drikker 10-30 genstande om dagen, men ikke folk der ryger 10-30 smøger om dagen.


Det har da alle dage været sådan at rygere bliver set ned på.
Helt tilbage fra de tabere i hjørnet i skolegården som stod og pulsede.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Frivang
Den med at rygere udgør en gevinst for økonomien i dk, er da vist kun efterhånden de mest inkarnerede rygere der tror på. Ellers kan en Google søgning hurtigt aflive den myte. Videnskab.dk´s artikel om emnet siger 8 mia i indtægter, 24 mia i udgifter.
annonce
0