Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paul Allen.
Som skrevet var der også gode chancer for et resultat i sådan en kamp her, selvom FCM nok i sidste ende var en anelse heldige med et kryds da Feyenoord i løbet af kampen rammer stolpen 2 gange og har et par stykker mere.

FCM med blandede chancer for 2. pladsen nu, jeg tror dog stadigvæk at Feyenoord går videre. FCM får ikke point i Rom, det kommer Lazio ikke til at tillade efter kampen i Herning.

Feyenoord burde vinde i Sturm når man så hvor stor forskel der var på de to
klubber i den første kamp mellem dem.

FCM vil derfor formentlig være 3 point og en dårligere målforskel efter Feyenoord inden sidste runde.

Det bliver svært, men jeg mener såmænd heller ikke at Conference League vil være en skandale for FCM. Med de hold der ligger til at blive 1 og 2 der, vil FCM have gode chancer for at nå en kvartfinale med den rette lodtrækning.

Skrevet af Buscape
Isaksen og Martinez er virkelig herlige spillere, men hold op Kaba er en fadæse. Man kunne tilnærmelsesvis forstå stjernenøkker en våd mandag aften i horsens, men når man ikke løber tilbage efter have forspildt den ene gode bold efter den anden i en stor europæisk kamp så fortjener man ikke spilletid
Skrevet af lottomunken
Udemærket Midtjyderne...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Kong Dario
Fandme et konge resultat.

Tillykke med det FCM.

Mega respekt herfra.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af guldtilOB
Flot resultat.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af LizardWizard
Godt gået. Flot!
Skrevet af bruger 177060
Super flot resultat.
Sistos taktiske forståelse for det defensive er bare på et lavt niveau. Så frustrerende at se hans placering og alt for sene tilbageløb. Brug ham som indskifter til at holde bolden når folk er trætte, hvis han altså ikke stepper lidt up
Skrevet af esha9751
Sisto tager også unødvendige chancer og smider bolden væk.
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Timjan
Underligt at FCM kan bruge Sisto han tilfører ikke noget til holdet, han formåede ikke engang at hjælpe med tilbage løb.
Skrevet af anygivenday
Flot resultat når man tænker på alle de stolpeskud hollænderne havde
Skrevet af Defensive Tunger
Feyenoord burde vinde i Sturm når man så hvor stor forskel der var på de to
klubber i den første kamp mellem dem.
🤣🤣🤣🤣 den gode østrigske by Der Stuuurm. Gad vide om den ligger i Østrig, Rusland eller fairy land. Nu har Sturmerne udlignet mod Lazioerne... Hvorfor tillader Lazioerne så det?
De spiller endda i den italienske by Lazio! Dooooh!
Skrevet af cagoda
Rigtig gode danske resultater i denne runde i de europæiske turneringer.
Skrevet af McCalliog
Thumbs up fra Viborg - modstræbende, men respektfuldt;-)
Skrevet af Næver
Godt gået, flot med 2-2 igen, meget svær udebane.
Skrevet af Dorbjenen
Fandme godt gået FCM! Flot at åbne sådan en kamp op og holde den i live. Dejligt med international kynisme og klogskab - og selvfølgelig det held, som man skal have for at skabe sådan et resultat. det har de manglet gennem mange pr efterhånden, så fedt det endelig viser sig. God dansk aften!
Skrevet af Paul Allen.
.
Skrevet af Shamran
Flot kamp og resultat af FCM og tæt på en af de bedste udebane præstationer i klubbens historie vil jeg mene. Vildt nok at alle 4 hold står på 5 points og alle derfor kan ende på 1. pladsen og sidst.

Kan godt være Sturm Graz var ringe i det første opgør mod FCM selvom de vandt, men de har altså også spillet 2x uafgjort med Lazio i de runder FCM har spillet uafgjort med Feyenoord så tror ikke man skal undervurdere dem heller. Bliver spændene de sidste par runder...
Skrevet af rolig
dejligt med et dansk point. Er skuffet over Sisto og Kaba though. De giver ikke nok
Skrevet af vbkbh
2-2 målet er eddermame flot!
annonce
0