Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM kigger på danske og udenlandske trænere

Skrevet af bold
tor 28. jul 10:37

Bo Henriksens afløser skal ikke nødvendigvis være dansker. Det handler om, at vedkommende kan bringe klubben op i top 50 i Europa.Læs hele nyheden her
Skrevet af Aussie
Mon ikke det kunne være på tide med en lidt mere international profil, til en frisk start? Constantin Galca kunne være et interessant bud, som både kender den danske liga og har vundet mesterskab med Steaua...
Skrevet af Chul
Har læst at Hyballa er fri på markedet.
Skrevet af DKJan011
HAHA chok det kunne være genialt! :D
Skrevet af rambro
Solbakken. Med Glenn som assistent. Dream team!
Skrevet af Lakris
Håber Steinlein & Co tænker sig bedre om denne gang
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af netr0m
Enig.

Hvis deres nye træner heller ikke leverer det ønskede resultat, så kunne pilen meget vel pege på Steinlein næste gang.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Marco Rose eller Sebastian Hoeneß
Skrevet af Common sense
Marco Rose eller Sebastian Hoeneß


Fine bud. Man skal vel op på den hylde for at komme i Top50.

Tror desværre ingen ledig dansk træner vil kunne gøre det, så fint med en udenlandsk, hvis de kan se FCM som en spændende udfordring og senere springet til noget større igen.
Skrevet af Aussie
"Marco Rose eller Sebastian Hoeneß" - To rigtigt interessante navne, men ville også blive rigtigt dyrt! Marco Rose vil måske også være svær at lokke til, efter RB Salzburg, Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund. Han sigter nok efter en højere hylde end Superligaen...
Skrevet af ØjnenePåBolden
Det er nødvendigt med en udlænding. Det skal være en med erfaring fra større ligaer end den danske og også gerne international erfaring. Dermed kan det nok ikke blive en skandinavisk træner, men helst en nordeuropæisk træner. Belgiere og hollændere er der ikke rigtig nogen oplagte af (Måske Van der Vaart kan hjælpe med at overtale De Boer… Næppe!!) Og så er der kun tyskere tilbage, og der må Rose og Hoeneß være drømmekandidater… nok mere drømme end kandidater, men hvem ved… spændende bliver det.
Skrevet af mimsdk
Op i røven med kpi, historie-skrivning og top 50.. gør en indsats nu og her og kæmp!
Skrevet af Malresi
Jeg skrev selv for noget tid siden at David Nielsen tager over efter CL-kampene mod AEK... det tror jeg stadig på. Har han ikke en fortid i klubben som spiller? Så han kender jo klubben indefra, selvom der givetvis er sket et par omrokeringer i årenes løb.

Jeg kan godt frygte at FCM har for øje at Niels Frederiksen er igang med sidste sæson af sin kontrakt i BIF. Selvom han givetvis gerne vil fortsætte i BIF kan det være tillokkende rent faktisk at få et transferbudget at arbejde med. Dertil er FCM nok også en bedre hylde at udstille sig selv på ift. et muligt udlandseventyr (jf. Thorup og Priske).

Jeg håber i midlertidigt at FCM vælger en udefra. En Kjetil Knudsen i Bodø kunne være en mulighed, selvom han nok ikke bliver helt billig at hente. Ellers kunne en kandidat ala Zorniger - altså en med erfaring fra en liga som Bundesligaen - være interessant. Den står jo på gruppespil, så det kan måske lokke folk med et bedre omdømme end SL berettiger til at søge til Heden.

Held og lykke til Bo H.
Skrevet af FCKNørrebro
I må gerne få Thorup tilbage please
Skrevet af Too drunk to fuck
Marco Rose som tjente €7 mill. om året i Dortmund. Næppe!

Det vil dog klæde FCM at skalere gevaldigt op på trænerfronten og indse, at deres idéer om at være en stor og lykkelig familie ikke harmonerer med deres ambitionsniveau. Nu har de prøvet med kærlighed og rundkreds af flere omgange i form af Allan Kuhn, Jonas Dal og Bo Henriksen og det begynder efterhånden at blive pinligt, at de ikke selv kan se det.

Få nu en træner ind med international erfaring, klare idéer og hård disciplin. Det er det eneste der rykker. Bare se på hvad Zorniger gjorde for Brøndby på rekordtid, og FCM bør endda kunne hente fra en højere hylde.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Det er heller ikke fordi, jeg tror på Marco Rose, men en træner i den stil og på BL niveau. Vel fik han 7M i BVB, men udover dem og FCB, så aflønnes BL-trænere med 2-3M om året, så Rose skal jo nok heller ikke forvente at få 7M i sit næste job… men lad os nu se, hvem kræmmerne hos FCM lander.
Skrevet af Common sense
Det er heller ikke fordi, jeg tror på Marco Rose, men en træner i den stil og på BL niveau. Vel fik han 7M i BVB, men udover dem og FCB, så aflønnes BL-trænere med 2-3M om året, så Rose skal jo nok heller ikke forvente at få 7M i sit næste job… men lad os nu se, hvem kræmmerne hos FCM lander.


Får JT ikke omking 10 millioner om året i FCK.

FCM kan måske smide omkring 1,5 - 2 millioner EUR under en forskerordning, hvilket vel bliver en fornuftigt nettoløn, selv for en træner fra en højere udenlandsk hylde.
Skrevet af Emilsigurd
Kunne Ole Gunnar være et bud
Hvad så der. KSDH. Det går ikke så godt med de hviiiie
Skrevet af ØjnenePåBolden
FCM kan smide lige nøjagtig det beløb, som Benham og Holch Povlsen synes, er det rigtige ambitionsniveau. Kan forstå at begge er med inde over og har bedt om, at der også kigges efter en international profil.
Skrevet af Fancy
Jeg var en af de mange, der undrede mig, da Bo Henriksen blev FCM træner, for jeg havde absolut ikke set det komme.
Jeg har stor respekt for det arbejde Bo H lavede i Horsens, men det var jo også en hel anden sag.

Men det er åbenbart svært at følge op på store ambitioner.

Jeg husker - for år tilbage - at FCK meldte ud om store ambitioner i Europa, for siden, da cheftræneren (Hobson måske) stoppede, valgte at forfremme assistenten. Det varede ikke længe.
Nu har FCM så gentaget successen (godt nok ikke assistenten denne gang).

Men det er trods alt ikke kun i Danmark det sker.

Et enkelt eksempel:
Royal Amsterdam melder hårdt ud om store ambitioner, og ansætter Brian Priske til at lave topresultater med en sammenbragt flok af middelgode spillere. Et eller andet sted, leverede han OK, men de personlige relationer spillede fallit.

Og der er masser af eksempler.

Generelt vil jeg mene, at det er et ledelsesproblem. Klubledelserne er simpelthen ikke dygtige nok!
Hvis man satser på dygtige forretningsfolk alene går det galt, og hvis man satser på dygtige folk med sportslig/fodboldmæssig indblik går det også galt. (Se bare på United).

Der skal simpelthen en ledelse til, som støtter sig til både sportslige og finansielle eksperter. Problemet er vel egentlig bare, at de forskellige klubejere er drevet af et EGO, som ikke tåler nogen form for kritik! Overhovedet!
Vi alene vide!

Skrevet af ØjnenePåBolden
Forstår da godt, at Brian Priske blev fyret, hvis klubben viser sig at ligge i Amsterdam og at han så har rendt rundt og trænet spillere i Antwerpen…. Sikke da en klovn :)
annonce
0