Snak

Mere indhold efter annoncen
Øhh nej
Det er da ikke mine penge til politiet der skal gå til det det må og skal være klubben der skal betale for politiet regning
Det kunne være godt for skatten i Danmark
Det er sku underligt at man som Brøndby fan sidder og føler sig ramt af et boykot


Er det ikke meningen, at man skal rammes, når man boykottes??? :S Det var alligevel en sjov udlægning, at man på den ene side skal boykotte nogen, for at ramme dem, men omvendt synes, de ikke skal føle sig ramt :S Jeg står lidt af her...

#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Og nu må rockere ikke komme til fodbold ifølge debattørerne herinde fra FCM!


Underlig holdning at have, at man ikke synes at rocker og bande hooligans skal have lov at tage til fodbold og tæske fodbold fans. Eller hvad er din pointe? Homofobi hører naturligvis ikke hjemme i fodbold, det har jeg vist aldrig givet udtryk for. Den her retorik med at jeg skal feje for egen dør først er sku lidt komisk når det kommer til Brøndby IF og homofobi - det er vist hørt mere end én gang at netop jeres fanskare har sunget homofobiske sange - og hvis jeg ikke husker helt forkert startede hele situationen omkring Fischer vist på bagrund af sange JERES fans har sunget, men okay.

Hvis de homoseksuelle vurderer at der er en reel chance for at de får bank af FCM fans på baggrund af deres seksualitet så står det dem da frit for at boykotte, men det er altså lidt af en stråmand du har gang i.
Det er sku fedt med det her anekdote bevisføring


Ja, det er jo en måde at påpege FCM-ledelsen hykleri på. Det kan du vel nok forstå? Det er hverken et forsvar for tåbelig opførsel eller andet, men bare et simpelt lille spejl af virkeligheden.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Underlig holdning at have, at man ikke synes at rocker og bande hooligans skal have lov at tage til fodbold og tæske fodbold fans


Vil du ikke også være sød at påpege, hvor jeg skriver, at rockere skal have lov til at tæske løs på nogen? Så kan vi også ryde den misforståelse af vejen.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
@Jacobsen86

At kaste med brosten er helt hjernedødt. At Brøndby skal gøre mere ved de enkelte rådne æbler, og at der skal skærmes bedre af for udeholdets busser, kan man kun være 100% enig i.

At Brøndby står for 90% af al hooliganisme i Danmark er til gengæld far off, problemet er nogenlunde ligeså stort i FCK og AGF. AaB har også en ganske stor fraktion klubbens størrelse taget i betragtning.

Utallige kvæstede fodboldfans? Jeg mindes ikke, jeg har ikke hørt om en eneste de seneste par år, har du? Eller bruger du det bare i din argumentation uden videre at faktatjekke? Dem fraregnet, der selv vælger at møde op i en skov for at slå på hinanden.

Hvis det samlede problem skal bringes ned bør det være med en samlet instans under DBU, som kigger klubberne efter i sømmene, kommer med tiltag og faciliterer erfaringsudvekslinger.

Betonslum? Brøndby kommune får næppe en pris for byplanlægning, men derfor kan du godt skrive ordentlig og opføre dig pænt alligevel. Det ville endda fremme din argumentation.

At ansvaret i pågældende sag 100% ligger hos Brøndby er ufravigeligt, og det er helt fair, FCM har reageret.
@ andreasgh

Læs indlægget fra stik i rend dreng - det besvarer så glimrende dit desperate forsøg på at aflede opmærksomheden fra problemerne i Brøndby.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Hvad er det hykleriske? Tror du i ramme alvor at problemet med hooliganisme og vold er lige store i Brøndby og i Herning?
Aaarh, nu snakker vi jo om fodboldfans, og de er sgu bedre repræsenterede i betonbyggerierne, end de er på de dyre adresser i Albertslund.
At få det til at lyde som om Brøndby´s problem med voldelige fans ikke har noget at gøre med den underklasse der bor i Brøndby er sgu vildledning.
Det samme kan iøvrigt siges om FCK.


Med mindre dem der laver ballade har ændret sig de sidste 5 år, hvor jeg er blevet mere magelig anlagt, så det ofte bliver på TV, så tager du grueligt fejl i den antagelse. ;-)
Den her retorik med at jeg skal feje for egen dør først er sku lidt komisk når det kommer til Brøndby IF og homofobi


Pointen om homofobi var ikke, at det ikke forekommer på mit stadion, snarere tværtimod. Det var blot at påpege, at der foregår så meget, der ikke er moralsk af en højere hylde og hvor går grænsen, når man skal boykotte hinanden? Vi diskuterer jo en boykot og ikke opførsel.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
annonce