Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM overvejer en ekstra venstreback

tor 13. aug 2015
Jesper Lauridsen er ene mand på venstrebacken i FC Midtjylland, og sportsdirektør Claus Steinlein erkender, der måske skal en ny mand ind. To keepere er til gengæld nok, mener han.

Læs hele nyheden her
Tror det bliver Kevin Conboy.
Selvfølgelig skal der en ny VB ind. Det er jo ikke nok kun at have Lauridsen, selvom han er virkelig stabil.
Audere est Facere
Hvad med Leon Jessen i Esbjerg... de er jo vilde med at sælge ud :-)
Hvis ikke de henter en ekstra VB ind, står vi virkelig sårbart.
Når det så har sagt, så ja - Lauridsen har præsteret stabilt i det defensive, der sker bare, efter min mening, ikke nok i det offensive. Det synes jeg klart de to kampe på APOEL var en bekræftelse på.
Backerne er klart FCMs svageste punkt, og jeg synes, man skal finde en ekstra højreback ved samme lejlighed. Bach Bak er skadet halvdelen af tiden, og Rømer er ærlig talt ikke nogen særlig god erstatning ...
Er backerne ikke bare generelt et problem? Der er ikke ret mange klubber i Danmark som har bedre backs end de har centerforsvarer efter min mening... FCK har én der er decideret bedre i Augustinsson, hvor Ankersen nærmere er på niveau, Brøndby har Riza som vel er bedre end den næstbedste centerback, men derfra er det virkeligt sparsomt med rigtigt gode backs. Esbjerg Ryan Laursen, findes der andre backs der er bedre end deres respektive centerforsvarer?
Silkeborg IF
Hvad med at hente Juelsgård hjem fra Frankrig? Må alt andet lige være federe at spille med om det danske mesterskab, kontra tosse rundt i Ligue 2 - og så kender han klubben ud og ind hvis det skulle blive aktuelt. A. Herzog
Det bliver en ukendt venstre back, som bliver fundet via Benhams Smart-odss scouting, så Jessen/Juelsgård bliver det nok næppe ;)
Jessen er skadet konstant så håber ikke det bliver ham vi har nok glasben i Midtjylland
annonce