Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af El Guaje
OB er jo bare håbløse, i modsætning til SønderjyskE. Jeg vil sgu hellere se et hold der kæmper røven ud af bukserne, end et der taber med vilje. Men det må aldrig være en fordel at gøre det. Så handler det jo bare 100% om penge. Det her går imod alt hvad SønderjyskE står for rent værdimæssigt. Håber fandme den struktur bliver redigeret til sommer. Hvis ikke så håber jeg, at de andre hold har langt større nosser end SE åbenbart har. Det tror jeg også er tilfældet, snarere end det er naivt.
Skrevet af Martinovic
Om OB er håbløse eller ej, så gjorde de præcist det samme. Det er netop strukturen, som der skal kigges på.

SE kæmpede for sejren indtil to minutter før tid, hvor SE har fået en melding om, at Horsens har udlignet i Lyngby, og derfor vil både en sejr og uafgjort være et skidt resultat.

Igen - bebrejd strukturen og ikke klubben, når overlevelse er vigtigere end alt andet.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(231433231803)
@El Guaje
Du er sikkert fra Haderslev, men helt sikkert ikke SønderjyskE fan....
Skrevet af MLN22
Det så ud til at SE lod det sidste mål gå ind, efter Hobro kom tilsvarende bagud. Usportsligt? Don´t know, jeg havde sku nok fået mit hold til at gøre det samme i den situation. Men kontroversiel situation.
Skrevet af ThunderZtorm
Det er jo så hvad man får ud af at have en struktur der er så gennemført stupid at det rent faktisk er en fordel at tabe.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af Reverb
Fatter ikke, hvordan man kan bebrejde SE. Fodbold handler om at vinde, og i denne sammenhæng handler det om at undgå nedrykningskampene. Hvorfor er det, at man skulle hjælpe Hobro?

Skrevet af bruger 146230
4 gange til sidst lader Sønderjyske en mand løbe i mellemrummet det var ikke kønt at kigge på....
Skrevet af TommyThailand
Hvad er der egentlig i vejen for, at man trækker lod om i hvilken gruppe de sidste 8 hold skal placeres når grundspillet er slut frem for at det er givet på forhånd og man derved kan spekulere og gå efter at tabe?
Skrevet af Mr_bum
Mon ikke, AaB også havde gået mere efter sejren i dag, hvis de var tættere på FCK og FCN?
Skrevet af SuperSE
OB er jo bare håbløse, i modsætning til SønderjyskE.


Det virker helt åndssvagt, at OB gerne må blot fordi du mener, at de er dårlige.

Men det må aldrig være en fordel at gøre det. Så handler det jo bare 100% om penge. Det her går imod alt hvad SønderjyskE står for rent værdimæssigt. Håber fandme den struktur bliver redigeret til sommer. Hvis ikke så håber jeg, at de andre hold har langt større nosser end SE åbenbart har. Det tror jeg også er tilfældet, snarere end det er naivt.


Det handler om, at man ikke vil sætte sig selv i en dårligere position end nødvendigt. Det er naturligvis trist, at det skal være på den måde, men det er udelukkende den turneringsstruktur der er skyld i det.
Skrevet af Porsy67
Jeg gider ikke høre på alle de "hellige køer" ævle om sportmanship og moral, money rules, sådan er det bare. Hvad forventer man, at SønderjyskE skal spille sig i en dårligere position, ville være naivt. Greko er heller ikke den skarpeste kniv, at stille op og hyle. Muligt han ikke er enig, men hold det i omklædningsrummet, SønderjyskE gjorde som alle andre hold ville have gjort, intet andet.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Skrevet af viv
Vildt at Greko indrømmer, gad vide om det får et efterspil...
DBU har vel opservatør til sådanne kampe for at se om alt går rigtigt til, men indrømmelsen er det jo tydeligt at det ikke gjorde, gad vide hvad der sker ?
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Slettet(231433231803)
Hold da op hvor Brøndby lige pludselig viser interesse i SønderjyskE
Skrevet af Beck
Er helt med på strukturen er lort, når det kan betale sig at tabe.

Men at tabe med vilje høre nok ikke ind under DBU regler for fairplay.

For nogle år siden, blev to badminton spillere udelukket ved OL fordi det kunne betale sig at tabe, og det forsøgte de på.

Spillere får karantæne når de trækker et gult med vilje, for at sidde over i en "nem" kamp.

SønderJyske burde få et hård point straf, det er ikke fairplay, og slet ikke over for BIF. Det kan evt koste dem mesterskabet.

DBU man må aldrig aldrig aldrig lave en struktur, hvor det kan betale sig at tabe. Troede de havde lært af det, da de lavede europakvalen om ved pokalnederlag. FCK-Aab
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Sønderjyske 2-0
Genialt det der......Nørgård.... Underlig struktur, men man bliver jo nød til at spille resultat fodbold...
Sønderjyske 2-0
Skrevet af Martinovic
Lav en struktur med 14 hold - de 7 bedste i slutspillet - de 7 nederste i nedrykningsspil. Ingen playoff kampe. Sidstepladsen rykker direkte ned og de to nederste møder nr. 2 og 3 fra 1. division ligesom nu.
Mojn do!
Skrevet af ThomasDiego
Selvfølgelig ville de fleste gøre det, men hold kæft hvor så det klamt ud!!
Skrevet af Dabias
Hvis en spiller kan få karantæne for at bringe spillet i miskredit burde et hold også kunne.
Skrevet af starks
SJE burde fratrækkes point for usportslig optræden.
KSDH
Skrevet af ThunderZtorm
DBU høster jo kun præcis hvad de sår. Når de laver en struktur hvor det kan betale sig at tabe, så må de jo også forvente at hold spiller på det.

Man kunne jo også have lavet en struktur der er simpel og giver mening. Men nej, man skulle lave alt muligt fjolleri og mærkeligt lort der så resulterer i den her omgang.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
annonce
0