Snak

Mere indhold efter annoncen
floppyboot

Nu var et ikke det fornuftige i at aflyse, men forløbet op til Zanka refererede til. Så det er det du skal forholde dig til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Så Zanka må ikke kalde en skovl for en skovl....Selvfølgelig må han det.
Amatører.


Så må Erik vel også kalde en skovl for en skovl omkring Robert Skov? Det kan vel ikke udelukkes at det Erik siger er fuldstændig korrekt?

Erik har vel trods alt mere viden på området "at være en respektfuld fodboldspiller" end Zanka må antages at have på sikkerhedsproceduere i forbindelse med storm?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
@Bløde Babser

Læs iøvrigt denne artikel:

https://stiften.dk/agf/Zanka-laegges-igen-for-had-efter-AGF-kamp/artikel/339783

Denne gang sparkede Mathias »Zanka« Jørgensen tydeligt ud efter AGFs Jesper Lange i irritation efter en situation, hvor FCK-spilleren lige havde fået en hård skulder af AGF-angriberen.


Eller den her hvor både mindre pæne ord samt offermentaliteten bliver brugt:

http://sport.tv2.dk/fodbold/2015-11-08-agger-om-zanka-skubberi-han-sagde-noget-forkert

- Vi taler ikke pænt til hinanden inde på banen. Der bliver gået over stregen hele tiden, siger midterforsvareren, der også har en bemærkning til episoden, hvor Daniel Agger skubbede ham ned i græsset.

- Hvis det var mig, der havde gjort det, så havde jeg nok fået to karantænedage, siger han med et skævt smil.


Så helt uskyldig var/er den kære Zanka hvis ikke.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Bløde babser,

Faktum er at der var skilte som havde revet sig løs fra tagrælingen den aften, som faldt ned på tribuneafsnittet.

Men hold bare fast i at arrangørerne var en flok amatører, det understreger blot din ignorance endnu mere
Det kan vel ikke udelukkes at det Erik siger er fuldstændig korrekt?


Det kan heller ikke udelukkes at Svia var ligeså dum at høre på inde på banen som udenfor....der er meget der ikke kan udelukkes.
Men det kan udelukkes at eksemplet med Zanka der kalder FCM for amatører var velegnet til at bevise den pointe din FCM ven forsøgte sig med.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Denne kamp ser jeg solgt, jeg pointerer bare det absurde i at visse FCM fans allerede fejrer et mesterskab som jeg ikke ser er i hænderne. Der er intet i sol måne eller stjerne der taler for et FCM mesterskab, der er intet belæg for at FCM står bedre end FCK. Prioriteterne i klubberne er forskellige, FCK satser på mesterskab og Europa, FCM håber på endnu et mesterskab og en Pokal. FCK står stærkere end FCM fordi man må formode FCM nu går hele vejen til pokalfinalen, FCK går ikke hele vejen til EL finalen (og hvis de gjorde solgte jeg gerne mesterskab, hus, job og alt hvad jeg har kært, for det sker ikke), så FCK er klar til slutspillet. FCM kan være klar, men jeg ser ikke FCK give mesterskabet væk i pr, det ville være en katastrofe, specielt når man har et bedre hold med bedre spillere.
@Bløde Babser:

Jeg kan kun lette på hatten for din standhaftighed. Bare lidt ærgerligt, at jeg også kun kan rynke på næsen og ryste på hovedet af alt det, du siger. Slap af, hvor er du glad for dig selv og hold kæft, hvor er du en dårlig og ynkelig taber.
Ynkelige bortforklaringer fra FCK-fansene. I tabte igen til et bedre hold fra en lille by i Jylland. Jeg har sgu noget mere respekt for Brøndbys fans, der aldrig har behov for at lade som om en kamp ikke er vigtig bare fordi man har tabt. Der er ikke meget kampgejst og selvrespekt hverken blandt fans eller spillere hos FCK.
FCM-fan siden 1922.
Så Zanka må ikke kalde en skovl for en skovl....Selvfølgelig må han det.
Amatører.


Hvad så med Sviatchenko, gælder samme regel for ham, eller er der undtagelser når det går ud over FCK?
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Slap af, hvor er du glad for dig selv og hold kæft, hvor er du en dårlig og ynkelig taber.

I hver fald i denne tråd. Det er pinlig læsning.
annonce