Snak

Mere indhold efter annoncen
Ufattelig at Skvatchenko ikke får direkte rødt for hans spark efter Robert Skov.
Det må være en sag for disciplinærkommiteen.
Fordelen for Sviat er at der ikke kommer en efterfølgende straf på efterbevilling.

åndsvagt at tabe hovedet på den måde i sidste minut.

flot sejr af FCM, effektivt og simpelt. Pieros skal ikke have opdækningsopgaver ved dødbolde... håbløst forsvaret.

tillykke med sejren FCM, nu har i muligvis ekstra kampe i april og maj, når Superligaen strammer til.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
"Solid sejr, som kan tippe momentum over til FCM i guldkampen. Den er helt i vores egne hænder."

Hahaha. Det er godt, du. Lad os se hvor længe de lange bolde virker.
bold.dk med det mest farvet moderator team. Spild ikke din tid her. SIR C er en lille dreng og burde kigge indad.
Sjovt som FCK fans har travlt med at sige ligegyldig kamp. Jeg troede selvforståelsen i København var at man skal vinde hver gang.

Fcm vandt sikkert uden at tænde motoren. Kampen burde have været lukket i 1. Halvleg med evanders chance. Det var ikke mange chancer FCK kunne skabe.
Skræmmende at vi kan være spillemæssigt næstbedst mod FCKs reserver. Men trods alt en sejr i en kamp som ingen spiller godt i.

Underlig udtalelse fra Erik, uintelligent lavet af ham, og han kunne sagtens være blevet smidt ud for det. Men det lød ret meget til at Skov havde sagt noget til ham, så mon ikke man liiige skal vente lidt med at gøre Erik til den eneste skurk i den sag. Derudover sjovt at sige Erik er en tøs i en situation hvor den anden er Robert Skov.

Derudover også værd at bemærke at INGEN åbenbart har lyst til at nævne Sotirious fuldstændig bevidste albue i maven af Kian få minutter forinden. Den slags kan vel for så vidt sagtens give et rødt kort. Han har jo KUN øje på Erik. Han får ikke engang en kort for det. Med den linje forstår jeg godt hvis man som tilskuerer kan sidde tilbage og føle at der manglede en del kort i denne kamp - til begge hold.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
@Frækfyr,

Dybt uenig, FCK solgte kampen fordi holdet ikke er så stærkt som tidligere, de kan kun holde til 2 turneringer i år og pokalen er derfor ligegyldig, mesterskabet er vigtigst og når FCM kommer til Parken får I slag som I plejer. Vi spiller dog stadigt for at komme videre i EL da det er pengeturneringen, når slutspillet går igang bliver alle spillere brugt udelukkende på ligaen, mens I kan få en trøstepræmie i Pokalen.
Lidt en underlig udtalelse om et hold man nu har tabt 5 kampe i træk til, som er regerende mestre, og som ligger over én i ligaen?


Du prøver for hårdt når du skal tager det at man fører marginalt på målscoren som din rygende pistol.

Og hvis man skal tale om et hold man ikke bør være skræmt over... har du set dit eget hold uden Fischer (tidligere FCM-talent) på banen?


Ja; der er man fuldt på højde med FCM. Med Fischer på banen mere end det.

Den kommentar var sgu noget af et selvmål - god tur hjem :)


Really; hvorfor udstillede du den så ikke i stedet for at udstille dig selv.

Det kan du jæ tænke over i næste uge når I har kampfri mens vi andre har travlt med Europa.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Davidbowie

Jo det kan jeg godt se han gør, det har jeg heller ikke udtalt mig om. Det kan også være dét, der får Skov til at sige noget grimt.
Min pointe var at ingen af os ved, hvad Skov siger, der får Sviatchenko til at udtale sig som han gør.
Audere est Facere
Dybt uenig, FCK solgte kampen fordi holdet ikke er så stærkt som tidligere, de kan kun holde til 2 turneringer i år og pokalen er derfor ligegyldig, mesterskabet er vigtigst og når FCM kommer til Parken får I slag som I plejer. Vi spiller dog stadigt for at komme videre i EL da det er pengeturneringen, når slutspillet går igang bliver alle spillere brugt udelukkende på ligaen, mens I kan få en trøstepræmie i Pokalen.


Var det fem nederlag i træk?

FCK ryger alligevel ud til Slavia Prag i næste uge, og så kan du snakke nok så meget om vigtigere kampe.
Mojn do!
BW # 665 hvis vi kalder en spade for en spade, så må vi kalde sviatchenko for Kong Lort
annonce