Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM tager til Viborg uden Dalsgaard, Evander og Olafsson

Skrevet af bold
tor 10. nov 09:54

FC Midtjylland må fortsat undvære Evander og Henrik Dalsgaard, når midtjyderne torsdag møder Viborg i Pokalen. Elias Olafsson sidder ude med sygdom. Læs hele nyheden her
Skrevet af ViborgCK
Det er den vildeste provokation, at I omtaler fc HerningIkast som "midtjyderne"... Især når man tænker på, at det er en klub fra det ægte Midtjylland, de skal spille imod 🤬 Lidt geografisk viden er sgu på sin plads her!
Skrevet af Timjan
Så vidt jeg ved hedder Herning/Ikast nu, og har gjort det i nogle år, FC Midtjylland, længere er den vel ikke , det er latterligt at nogle finder sig provokeret af geografien.
Skrevet af Grønoghvid 1*8*9*6
FC kærshovedgård
Skrevet af law
Skal vi nu have kærshovedgård blandet ind i det også . Det ligger altså i Bording... svarer til at kalde VFF for FC Kjellerup...

Skrevet af Khan
Jer og jeres geografi....

kom videre i livet og være glad for i pt. er placeret kortvarigt i den rigtige ende af tabellen.
Skrevet af Hinse
Det er den vildeste provokation, at I omtaler fc HerningIkast som "midtjyderne"... Især når man tænker på, at det er en klub fra det ægte Midtjylland, de skal spille imod 🤬 Lidt geografisk viden er sgu på sin plads her!


Tror du må affinde dig med, at hovedparten af den danske befolkning - herunder journalister - betragter både Viborg, Herning, Ikast og Silkeborg som en del af midtjylland, hvilket giver god mening, hvis man kigger på et kort. Der er tale om et større geografisk område, og ikke blot én kvadratkilometer, eller hvor meget I nu synes skal udgøre midtjylland, så det passer med at kun Viborg indgår.
Skrevet af Karhor
Én ting er klubnavnet, som af uransagelige årsager er blevet accepteret og godkendt af DBU (i 2008 afviste DBU et ønske fra Slagelse B&I om at kalde sin overbygning FC Sjælland, hvilket man - måske klog af skade - afviste. FC Vestsjælland blev navnet som bekendt...).

En anden ting er, at man anmassende slår sig op som HELE REGIONENS HOLD!!!!!!!

Den klub er sgu nem at hade!!!!!!

Skrevet af Victory
Dette er et fodboldsite og en en geografi-hjemmeside. Men typisk Fodfolksfans. De vil ikke diskutere fodbold... kun geografi! Begge klubber ligger i Midtjylland, men den ene har integreret det i sit navn. Længere er den ikke!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af Xinx
Dette er et fodboldsite og en en geografi-hjemmeside. Men typisk Fodfolksfans. De vil ikke diskutere fodbold... kun geografi! Begge klubber ligger i Midtjylland, men den ene har integreret det i sit navn. Længere er den ikke!

Det ville svare til at Brønshøj eller B93 fans brokkede sig over FC Københavns navn.
Skrevet af Mangdal85
kortvarigt i den rigtige ende af tabellen.


Hvad får dig til at tro det? Har du fulgt lidt med i det seneste år?
Skrevet af Bettebøv
Men Karhor.

Igen så har det intet med Region Midtjylland, at de kalder det for regionens hold. Gjorde de også før der var noget der hed region Midtjylland.
FCM fra 1999, og region midtjylland fra 2007. Altså da FCM blev stiftet var der ingen der snakkede om en Region Midtjylland.
Regionens hold hentyder til området hvor FCMs fans og samarbejdsklubber kommer fra. Og det er jo vokset betydeligt siden de begyndte at kalde sig regionens hold.
Men vildt nok at Viborg går så meget op i geografien, da Midtjylland jo er et større område end bare lige Viborg.
I må da hellere også lave smædekampager mod Midtjyllandsavis og borgerne i Silkeborg der kalder sig for midtjyder.
For så vidt jeg kan se ligger Ikast og Silkeborg lige langt fra den sten der er Jyllands midtpunkt og ligger 10 km vest for Viborg.
Skrevet af Karhor
@Xinx

Slagelse B&I fik i 2008 NEJ til at kalde sig FC Sjælland. Hvorfor mon??

Når Steinlein igen og igen taler om hele regionens hold, hvad f..... mener han så egentlig? Kan du gøre mig klogere?? Af alle triggere mod FCM er kombinationen Steinlein/HELE REGIONENS HOLD den største.

Det er utidigt, anmassende og provokerende på én gang!
Skrevet af Bettebøv
Karhor

Læs indlægget over. Det har ikke noget med Region Midtjylland.
Skrevet af Karhor
@Bettebøv

Nej, jeg er godt klar over, at Region Midtjylland er EFTER jer. Det ændrer dog ikke på, at klubnavnet forståeligt må provokere. Ikke mindst når man ynder at kalde sig HELE REGIONENS HOLD.

Balladen i Viborg havde utvivlsomt været ligeså stor, hvis eksempelvis Silkeborg IF havde fusioneret med et par andre klubber i Silkeborg-området og kaldt sig det i nu kalder jer. Tilsvarende naturligvis den anden vej...

God kamp til dig - og de andre vestjyder

(Er i øvrigt selv vestjyde og stolt af det)

Skrevet af KennethF
Det ville svare til at Brønshøj eller B93 fans brokkede sig over FC Københavns navn.

Ja, det er faktisk ret komisk, at en overbygningen af to klubber fra hhv. Gentofte Kommune og Frederiksberg Kommune finder på at kalde sig for FC København...
Skrevet af stik i rend dreng
Hvordan kan man blive så provokeret over et navn .. ? Er det fordi i ville ønske at i havde kaldt jer det i stedet for Viborg Fodsports Forening?
Skrevet af Bettebøv
Men Karhor.

Du læser ikke hvad jeg skriver. Regionens hold har ikke noget med Region Midtjylland eller for den sags skyld bare Midtjylland. Det startede med det midt og vestjyske område hvor fan basen kommer fra. Region er jo et område. Ikke et nærmere bestemt område. I FCM tilfælde kalder vi det midt og vestjysk, hvor samarbejdsklubberne ( som så er udvidet efterfølgende til et stort område) og fan basen for en region, hvilket ikke ville være mærkeligt. Det er kun blevet et problem for jer i Viborg, fordi i forbinder det med Region Midtjylland. Hvis RM ikke havde eksisteret ville det ikke være et mærkelig ord at bruge.

Jeg er heller ikke tilhænger af navnet, men nu var det så det stifterne besluttede dengang. Men jeg forstår ikke at i går så meget op i det, og trumfer på at Viborg er det eneste Midtjylland. Derfor skrev jeg også det med Silkeborg, som har lige så langt til stenen som Ikast har.

Men hvornår må man så kalde sig midtjyde i din Verden?

Jeg tænker hvis der var noget der havde hedder regionmidtjylland i 100 + år ville langt de fleste bebor kalde sig for midtjyder fordi man var vokset op i det sprog. Men f. Eks mener folk vest for Herning ikke at de har fået et sygehus ( Gødstrup) i vest, men derimod i Midtjylland. Så det er sgu ikke nemt at bo i Herning/Ikast :-)
Skrevet af Grinbold
Fandme sjovt at Viborg har så gigantisk et navnekompleks, de kan jo ikke snakke om andet og laver hele tiden videoer om det og så videre.
Det bestyrker mig i opfattelsen af at FC Midtjylland er det helt rigtige navn til regionens storhold. Godt træk af klubbens grundlæggere.
Skrevet af Sonofvieira
Som Viborgmand på snart 48 år, så har jeg været igennem mange stadier i hele den her rivalisering mellem FCM og VFF.
Der er langt fra den tid, hvor jeg stod på Ikast stadion med min far - blandt Ikastfolk og heppede på de grønne, når de måske - måske ikke - vandt over Rahbek og Co. Der kom nogle små stikpiller og givet lidt gas til hinanden på lægterne, og var den vildeste sviner man kunne sende afsted var rettet mod dommeren i form af “Ove Hust”. Herning Fremad var vist nok for det meste en række under begge klubber, og var ikke en rival på samme måde.
Så kom fusionen og efterfølgende succesen til heden. Heldigvis fik vi pokaltitlen i hus, så vi en tid var foran på sølvtøj. Uanset hvor grøn man er i hjertet, så må man indrømme at de helt store resultater et udeblevet på trods af, at klubben har eksisteret siden 1896. Vi har haft vores lange klubhistorie, som det eneste at holde fast i, når kammerater fra Aarhus og Randers snakkede om mesterskaber. Ja, og så vores herlige navn, hvor jeg tit har undret mig over, om der i tidernes morgen mon også var fodtennis og hacky sack på programmet, når nu det blev til fodsportsforening og ikke fodboldforening.
I start 00’erne fik den ikke for lidt med FC Muh/Møgjylland og hvad man ellers kunne svinge sig op til. TV Midtvest blev til TV Mestvest, fordi vi syntes der var for meget i fra Herning og derude fra, og lidt for lidt fra Viborg. Og ja, man kunne da godt argumentere for, at Kai Hartmeyer smilte lidt mere, når han fortalte om FCM-sejr og hellere ville vise et optog fra en SFO i Herning, end at vise julelysene blive tændt i Viborg - alt sammen noget der var med til at opbygge en indebrændthed af en anden verden.
At FCM så også skulle blære sig med at få et fedt stadion a la det, som man så i England, var sgu da også kun for at provokere os fra Viborg, der måtte nøjes med to tribuner med tag. At vi så nossede i det, og prøvede at lave sådan et stadion a la Parken med kontorhalløj i hjørnerne, da vi endelig skulle have nyt stadion, er umiddelbart svært at tørre af på ulvene…men jeg har da kammerater, der prøvede alligevel.
Heldigvis var begge vores maskotter da lige seje rovdyrstyper - altså hvis man lige pillede de lange øjenvipper af Willy og havde sat en 18 år trænet ung mand ind i stedet for, til at modstå metoo-overgreb fra Lupus. Det var selvfølglig ikke i orden - men at Lupus efterfølgende forulempede en oppustet krokodille kunne selv jeg se det sjove i.
I de sidste mange år er der opbygget et “had” mellem tilhængere på begge sider, som til tider minder lidt om Israel/Palæstina - den udkæmpes ofte af unge mænd, der ikke selv var født på tidspunktet for starten af konflikten eller var for små til at huske det. Det er dejligt med rivalisering, men overfald, hærværk og trusler hører i min optik ikke hjemme nogen steder, og ofte kan et nuanceret indspark på debatten udløse ramaskrig, om at man ikke er “rigtig” fan og det der er værre.
Nå, en lang smøre som heller ikke forholder sig til artiklen om manglende spillere til pokalkampen, men det håber jeg som slutreplik falder ud til min klub - Viborg Hacky Sack Fusal Forenings fordel.
God kamp.
Skrevet af Bastian1
@ Sonof....

Hold da kæft et godt skriv...... mener virkeligt at det er et af de bedste indlæg på denne jammerlige side hvor alt for mange uden indsigt og alt for meget imellem ørerne konstant skal blamere sig herinde. Dejligt med et godt indlæg . Mvh. en FCM fan.
annonce
0