Snak

Mere indhold efter annoncen

FCM-træner tilfreds trods nederlag

Skrevet af bold
man 26. jan 2015
FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm er godt tilfreds med udbyttet af 0-1-testen mod norske Start og i det hele taget med holdets første tre træningskampe.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(320937202705)
Derudover må vi nok også sige, at der er frispark til Marcos Urena lige inden 0-1-målet, selvom han falder lidt efter.


Han har godt nok altid en undskyldning i lommen den gode Glen. Ikke at han ikke har ret, men det siger noget om hans karakter at han altid skal ansvarsfralaegge. Han er sikkert en dygtig traener, men han viser igen og igen, som Staale ogsaa har lukreret paa, at han ikke kan haandtere pres, og da slet ikke modgang. Han skal vaere et godt eksempel for spillerne, som skal laere at frustration ikke skal kanaliseres ud i undskyldninger, men i en staerkere indsats paa banen og til traening.

Han snakker altid om at vaere en vinder og at han vil skabe vinderkultur, men det er saa tydeligt at han ikke passer ind i den. Tror FCM ville vaere langt bedre stillet med en no-nonsense engelsk eller tysk traener.
Skrevet af NeverDefeated
Og så skal det da lige med, at de i første halvleg var pinligt ringe. Nordmændene var, uden at være prangende offensivt, langt bedre.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Skrevet af Benzo
Ikke-en-bot:

Han snakker altid om at vaere en vinder og at han vil skabe vinderkultur, men det er saa tydeligt at han ikke passer ind i den.


Tror det mere er din personlige holdning, en holdning som ikke rigtigt passer ind i virkeligheden. Riddersholm har det næst-bedste pointsnit af alle de nuværende superliga trænere (Ståles er bedre), hvis det ikke er en vinder, hvem er så?
FCM Liverpool
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Benzo,

Tror det mere er din personlige holdning, en holdning som ikke rigtigt passer ind i virkeligheden.


OT: Vi er alle subjektive. Saa det er overfloedigt og arrogant at paapege det, som om man er haevet over den slags.

Topic: Jeg gaar ud fra ´en vinder´ ikke er defineret ved om man rent faktisk vinder eller taber, men naermere hvordan man agerer i forhold til de udfordringer man bliver moedt med. F.eks. er det en stoerre praestation i mine oejne at Kent blev mester med Aab ud fra spillermaterialet, end hvis FCM var loebet med det. Det var medierne f.eks. ogsaa enige i det meste af saesonnen. Men FCM fik en nedsmeltning, som de plejer. Og aarsagen til dette kunne i mine oejne sagtens vaere Glens manglende selvkontrol. Han magter ikke at tage toppen af begejstringen, eller at fjerne fokus i modgang.

Og selv hvis vi skal maale om han er vinder eller taber paa praestationerne, saa er det jo bare endnu mere tydeligt at han aldrig har vundet noget.
Skrevet af Xinx
Vi er alle subjektive. Saa det er overfloedigt og arrogant at paapege det, som om man er haevet over den slags.


Nej, han påpeger blot at din mening ikke passer med virkeligheden. Alles meninger er subjektive, men man kan i det mindste prøve at være så objektiv som mulig. Dit første indlæg viser bare at du har en horn på siden på Riddersholm.

Topic: Jeg gaar ud fra ´en vinder´ ikke er defineret ved om man rent faktisk vinder eller taber, men naermere hvordan man agerer i forhold til de udfordringer man bliver moedt med. F.eks. er det en stoerre praestation i mine oejne at Kent blev mester med Aab ud fra spillermaterialet, end hvis FCM var loebet med det


Først og fremmest, så er det stadig offtopic. For det andet, så siger du jo at en vindertype ikke er resultater, men hvordan man agerer. Så går du hen og viser KNs resultater. Prøv lige at tænke lidt næste gang du giver et eksempel.

Resten af dit indlæg er spekulationer.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Spekulationer? Der er da en røvfuld eksempler på han ikke kan holde hovedet koldt, men har følelserne uden på tøjet

http://www.dr.dk/NR/rdon…l_Web_.jpeg

http://ekstrabladet.dk/s…4550608.ece

Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af BlueAndWhite
En mand der aldrig har vundet noget er da ikke en vinder med vinderattetyde? Hvordan kan i overhovedet tale Glen Riddersholm op til at være det? Han har altid en undskyldning... Det er dommeren der overser noget, vejret var dårligt, banen var skidt.. Glen vil aldrig vinde guld. Gummiben i sigte.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Xinx

Nej, han påpeger blot at din mening ikke passer med virkeligheden. Alles meninger er subjektive, men man kan i det mindste prøve at være så objektiv som mulig. Dit første indlæg viser bare at du har en horn på siden på Riddersholm.

Først og fremmest, så er det stadig offtopic. For det andet, så siger du jo at en vindertype ikke er resultater, men hvordan man agerer. Så går du hen og viser KNs resultater. Prøv lige at tænke lidt næste gang du giver et eksempel.

Resten af dit indlæg er spekulationer.Nu ikke saa defensiv. Jeg har ikke stoerre horn i siden paa manden, end du er forselsket i ham. Jeg har faktisk slet ikke nogen holdning til ham som person, men udelukkende som traener. Der er ingen grund til at anlaegge saa aggresiv en tone blot fordi du er uenig i mit indlaeg. Jeg forsoeger at vaere objektiv, naturligvis. Det goer alle vel.

Og derudover, saa er det spekulationer. Hvad daelen skulle det ellers vaere? Jeg kender ikke manden privat. Jeg forsoeger dog at begrunde mine spekulationer, hvorfor det paalaegger dig at forholde dig til dem saafremt du er uenig.

Først og fremmest, så er det stadig offtopic.

Nu ikke saa pedantisk. Du kan regne dig frem til at jeg mente i forhold til det emnet omkring Glens person.

edit: kan se du er FCM fan.
Skrevet af Bundesliga
Ikke-en-bot = er-en-troll
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af Benzo
Der er nu også en reél mulighed for at Ikke-en-bot blot ikke har alle lys tændt på øverste etage ;)
FCM Liverpool
Skrevet af The Riddler
Han har godt nok altid en undskyldning i lommen den gode Glen. Ikke at han ikke har ret, men det siger noget om hans karakter at han altid skal ansvarsfralaegge


Det er noget FCM´sk, tror jeg. Det startede allerede, da Tryllerik var træner.
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af Victory
I fatter da virkelig ikke-en-bot, vel? Men i bliver jo nok klogere, selv om det kan være svært at få øje på evnerne...
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af Xinx
En mand der aldrig har vundet noget er da ikke en vinder med vinderattetyde?


Vi snakker ikke om manden er en vinder, som i at have vundet noget, men om han har en vinderattitude.

Han har altid en undskyldning... Det er dommeren der overser noget, vejret var dårligt, banen var skidt.. Glen vil aldrig vinde guld. Gummiben i sigte.


Jeg kan ikke se hvad det har med vinderattitude at gøre. Udtalelser til pressen har nærmest intet med ens personlighed at gøre, men mere om hvad man prøver at gøre; ie. mere pres på modstanderen, mindre pres på ens egne spiller osv. Hvis du vil se på om hvorledes en træner har en vindermentalitet, så skal du se hvordan han agerer i løbet af de 90 minutter der spilles fodbold, for det er der følelserne er udenpå tøjet.
Skrevet af Nicodemus
Xinx:
Hvis du vil se på om hvorledes en træner har en vindermentalitet, så skal du se hvordan han agerer i løbet af de 90 minutter der spilles fodbold, for det er der følelserne er udenpå tøjet.


HVad med at kikke på, hvordan han sætter sit hold op, taktisk og mentalt i de afgørende runder? eller afgørende pokalkampe?

Og med henblik på Riddersholm, så er han alt andet end en vinder på de parametre.

Blot fordi man kan være en tosse på sidelinien, gør ikke at ens mentalitet, er mere vinderorienteret end andres, med større selvkontrol.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Xinx
Nu ikke saa defensiv. Jeg har ikke stoerre horn i siden paa manden, end du er forselsket i ham. Jeg har faktisk slet ikke nogen holdning til ham som person, men udelukkende som traener. Der er ingen grund til at anlaegge saa aggresiv en tone blot fordi du er uenig i mit indlaeg. Jeg forsoeger at vaere objektiv, naturligvis. Det goer alle vel.


Jeg er ikke defensiv. Subjektivt, så kan jeg ikke lide Riddersholm så godt som person, men det er en hel anden sag.
Jeg synes bare, at niveauet i dit første indlæg var lidt pinligt. Hvordan kan man dog skrive et langt indlæg og så modsige sig selv op til flere gange?

kan se du er FCM fan.


Vel igen en selvmodsigelse. Du starter med at sige, at alle vel prøver at være objektive, men ender dit indlæg med det der. Medmindre du prøver at insinuere, at jeg ikke er objektiv, hvilket nok ville være nemmere for diskussionen, hvis du sagde i stedet for at lege gætteleg.
Skrevet af Xinx
HVad med at kikke på, hvordan han sætter sit hold op, taktisk og mentalt i de afgørende runder? eller afgørende pokalkampe?


Er det da ikke det jeg skriver? Alt hvad man foretager sig under en kamp beviser hvilken person man er.

Subjektivt så er manden hverken en vindertype eller en taber. Nogle gange går han efter sejren, andre gange ikke. Han er en meget taktisk og beregnende type, men har en del mangler omkring ændring af taktik i løbet af en kamp.

Jeg synes dog på bold.dk og andre fora, har der været en tendens til at lave nar med ham, fordi han enten ikke er så pæn af udseende eller ikke så elegant til at udtale sig til pressen.
Det går mig lidt på.
Skrevet af Nicodemus
Xinx:
Er det da ikke det jeg skriver?

Du påpeger ting under kampene... Det er ikke det samme som at få gummiben i forbindelse med forberedelserne til kampene.

Alt hvad man foretager sig under en kamp beviser hvilken person man er.

Og alt hvad man foretager sig op til en kamp, er irrelevant?

Blot fordi en person ikke har nogen, eller mindre grad af, selvkontrol, betyder ikke at de er vinder-typer.

Det viser bare at de har mindre selvkontrol.

Subjektivt så er manden hverken en vindertype eller en taber. Nogle gange går han efter sejren, andre gange ikke. Han er en meget taktisk og beregnende type, men har en del mangler omkring ændring af taktik i løbet af en kamp.

Og han har i en årrække, fået markant dårligere resultater ud af sine hold, når turneringerne har spidset til.
Deraf anklagen om Gummiben.

Jeg synes dog på bold.dk og andre fora, har der været en tendens til at lave nar med ham, fordi han enten ikke er så pæn af udseende eller ikke så elegant til at udtale sig til pressen.
Det går mig lidt på.


Det er vi som sådan ikke uenige om.
Hans kælenavn DiscoGlenn undres jeg stadigvæk over, men det er da sjovt at bruge, da det er temmelig harmløst et øgenavn, men alligevel får en uproportioneret reaktion fra FCM tilhængere.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Xinx

Selvmodsigelse? Hvor? Du anlaegger en ekstremt ubarmhjertig og pedantisk fortolkning af mit indlaeg for paa en eller anden maade at fange mig i en pinagtighed. Det var et kort indlaeg jeg skrev, ikke en videnskabelig artikel. Saa jeg har ikke plads til at gardere mig imod andres absurde fortolkninger af indholdet. Derfor er det dit ansvar at have en aabensindet tilgang til indholdet hvis du vitterligt mener du har en relevant pointe. Det havde du dog ikke.

Derudover, saa er det ingen selvmodsigelse at fremhaeve at du er FCM fan. Men naar du beskylder mig for at vaere farvet (have et horn i siden paa Glen), saa gaar luften da lidt af den beskyldning naar du selv har noget paa spil her. Derudover er der daelme stor forskel paa at proeve at vaere objektiv, og saa rent faktisk vaere det. Jeg paastaar ikke jeg er objektiv, kun at jeg forsoeger. Det samme goer du vel?

Men goer dig selv en tjeneste og forhold dig til indholdet, og drop dit aerinde om at fange mig i selvmodsigelse og andre pinagtigheder. Hvis det er saa tydeligt at jeg ikke har en sag, burde der vaere nemt nok at argumentere for det synspunkt.
Skrevet af Xinx
Det er ikke det samme som at få gummiben i forbindelse med forberedelserne til kampene.


Jeg forstår ikke den her. Snakker du om taktikken op til kampen? For imo så hører det med under kampen, da det er den der følges.

Jeg mener bare en spiller eller træners personlighed skinner igennem under kampene.
I mellem kampene er alle, inklusiv trænerne, uddannet i at udtale sig neutralt eller med spin. Glen prøver hele tiden at skåne sine spillere enten ved at påpege de negative ting (populært kaldt whine her på forummet), der var imod holdet eller andre ting der skulle være. Ståle er mere en, der kalder en spade for en spade nogle gange, men han er om ikke andet mesteren til at spinne. Især når han er i god humør. Sådan er mange trænere forskellige.
Det siger dog intet om hvordan de er. Ståle har en ekstrem høj vindermentalitet og det er både godt og dårligt. Nogle gange går det udover hans valg af taktik under og før kampene.

Og bare fordi man får gummiben, så betyder det ikke at man mangler vindermentalitet. Man har en vindermentalitet, hvis man altid går efter at vinde. Gummiben får man, fordi man er bange for at tabe.
Skrevet af Xinx
Selvmodsigelse? Hvor?


Jeg har allerede quotet det en gang, men jeg kan gøre det igen. Det kan også godt være at vi snakker forbi hinanden og jeg misforstod dig til at starte med.

Jeg gaar ud fra ´en vinder´ ikke er defineret ved om man rent faktisk vinder eller taber, men naermere hvordan man agerer i forhold til de udfordringer man bliver moedt med. F.eks. er det en stoerre praestation i mine oejne at Kent blev mester med Aab ud fra spillermaterialet, end hvis FCM var loebet med det. Det var medierne f.eks. ogsaa enige i det meste af saesonnen. Men FCM fik en nedsmeltning, som de plejer. Og aarsagen til dette kunne i mine oejne sagtens vaere Glens manglende selvkontrol. Han magter ikke at tage toppen af begejstringen, eller at fjerne fokus i modgang.


Du starter med at sige, at definere ordet og jeg er meget enig med din definition, men det eksempel du kommer med er jo lige præcis det modsatte af definition. Prøver du at sige at KN har bedre vindermentalitet/Glen er ingen vinder, ved at sige at AaBs mesterskab var en større bedrift end hvis Midtjylland var løbet med mesterskabet?

Enten det eller også har du bare haft nogle tanker som kom med på samme tid. For ellers giver det ingen mening at nævne AaB i den sammenhæng. Eller hvad medierne mente om sagen.
annonce
0