Snak

Mere indhold efter annoncen
Bt27

Ang jeres fans, så kan du jo bare tjekke jeres tilskuersnit i sæsonen i var lige ved at rykke ud... synes os der var tyndet ud i mandags.. Det kan selvfølgelig bare skyldes det var mandag. Det er i jo ikk vant til, fra TV3s side af.
Moral er godt.....
@"hovedstaden" I det mindste har vi en fankultur..

Men det kan jeg godt forstå, at du har svært ved at fatte det.

Vi har, uanset resultatet, haft en fantastisk dag i København, med omkring 20.000 ligesindede, på alle punkter og niveauer, og jeg håber for dig, at du engang oplever det samme.dagen i går var jeres Champions league, lige som Derby´s er det jeres højdepunkter i sæsonen, mens vores højdepunkter ligger i europa, så tillykke med at bi kan trække jeres fans fra jylland til de opgør, og ikke til de almindelige kampe i betonen.
Næste gang vi oplever de i oplevede i går er allerede på lørdag, hvor der kommer lige så mange på stadion, som der var i går til en finale, så vi har det godt i københavn, no worries....
de 20.000 ligeindede burde komme noget oftere til jeres suppekampe, der kniber det vist, med mindre du mener at 9000 er et godt fremmøde, med tanke på 12000 sæsonkortholdere, så kig hellere indad fremfor at pege fingre af andre. Tidspunktet taget i betragtning, skyldes din manglende selvindsigt måske et alkoholindtag, man kan håbe på at når sprutten er dampet af, at du er en smule mere realistisk, jeg tror det ikke, men håbet har man da.
FCC
Mac2907

Håber ikke du baserer det på en pokalkamp.

I så fald mener du så også at der ikke er langt mellem nummer 1 og 12 i Frankrig? Den endte jo også i straffe, hvor Rennes (nr 12) jo endte med at vinde?
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Det er så totalt latterligt pludselig at hive "fusionsklubben" frem igen; i den sammenhæng er et andet hovedstadshold af samme karat.

Og hold så op med at nedgøre det faktum, at Herning stillede med 10.000 i Parken. Det er 8 % af befolkningen i byen inkl opland. Hovedstaden har 1,2 mio. indbyggere. Når I kan sende 96.000 til en hvilken som helst kamp, så kan I komme igen!
Flot sammenligning. Jeg var ikke interesseret i din minimale og snæversynet, tynde repræsentative og italesatte sammenligning, mere på de 4 indbyrdes kampe i indeværende sæson. Så tak for intelligensen.....
Nejx3

FCM har bare ingen x factor.... De har langt op til Brøndbys 7 titler og 10 mesterskaber...
Jeg tror ikke på dem på den lange bane som et hold der kommer til at styre toppen i dansk fodbold... Herning er ej heller en fodbold by... men med deres spillestil vil de være gode til at vinde de tætte kæmpe mod andre Top hold... Det er nemmere at vinde med deres spillestil end fx. Med den måde Brøndby spiller på.. Og det må man jo bare acceptere


Brøndby har vundet langt de fleste titler i periode hvor der ingen konkurrence har været.
FCM har lave flere point samlet set i superligaen end Brøndby.
Nu kommer jeg end del rundt i Danmark og fornemmer helt klart FCM er meget tydelig i området.
FCM
MNH

1992 svarede allerede på dine ufattelige dumheder, men at påstå at FCK ikke har nogen fankultur er jo noget som selv den mest stupide sigøjner burde vide er en stor fed løgn.

Vi har Nordens største stemningstribune, vi blev kåret til verdens 7. bedste fans af YouTube-siden Ultras World, vi har altid udsolgt til vores stemningstribune modsat jer...

...Jeg kunne blive ved! Det er fair nok (men forkert), hvis man ville påstå at I havde en bedre fankultur end Danmarks fodboldflagskib, men at påstå at de ikke har nogen fankultur burde automatisk resultere i et perm. IP-ban.
Nordens største.
Se det er klasse af de Midtjyske fans klapper og hylder Brøndby for indsatsen og sølvmedaljerne , nu da Brøndbys fans er gået hjem før tid.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
annonce