Snak

Mere indhold efter annoncen

FCMs ni mand sænkede AGFs ti i vildt drama

søn 24. feb 2019
Paul Onuachu indtog en Oscar-værdig hovedrolle, da han med to mål og et rødt kort sørgede for underholdningen i FCM's 2-1-sejr over AGF. Også FCM's Marc Dal Hende og AGFs Casper Højer fik rødt kort.

Læs hele nyheden her
Hvor er det dårligt. Vi får en gave af dommeren(som gerne ville være i fokus) og så kan vi ikke en gang afslutte ordentlig
1880
At man ikke kan få skabt en skid 11 imod 9 på over et kvarter, det er fanmdeme en stor fed joke, og er et bevis på at man fandeme ikke fortjent en placering i top 6! Nøøøøøj hvor er det dog elendigt af AGF...

...Men endnu en kamp hvor FCM på heldigste vis for hivet alle tre point med. Heldigvis for superligaen, så er deres konkurrent i år på et væsentligt højere niveau end sidste år, så vi skal heldigvis ikke sende de elendige midtjydere ud i CL.
Nordens største.
Nok den dårligste dommer ever
Peter
Sikke et drama. Dommeren satte sig selv i scene med et forkert andet gult til Onuachu, og derefter tabte han småkagerne.

Flot af FCM at holde stand 9 mod 11.
Mojn do!
AGF skaber jo intet 11 mod 9
David Nielsen trækker blod på nogen i omklædningsrummet! For helved hvor er det pinligt spillet af AGF i dobbelt overtal!

Og flot kæmpet af FCM, om end, det bare gjaldt om at lukke af på straffesparkspletten
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
...Men endnu en kamp hvor FCM på heldigste vis for hivet alle tre point med. Heldigvis for superligaen, så er deres konkurrent i år på et væsentligt højere niveau end sidste år, så vi skal heldigvis ikke sende de elendige midtjydere ud i CL.


Græd lidt mere. De var på ingen måde heldige og vandt fuldt fortjent.
Mojn do!
Frusterne som FCK fan at se hvor ynkelig spillerne fra AGF er. Det var jo en absolut demonstration af ikke at ville tage ansvar eller yde de sidste 10%, fra de fleste agf´er minus Tingager og Juelsgaard.
(...)
Tak for de røde kort så vi slipper for to af FCMs profiler i næste runde! Ellers hold op AGF er da et håbløst hold, de prøvede jo ikke engang med 2 mand i overtal? Eneste de lykkedes med var at få en af deres egne vist ud.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Elendigt 11 mod 9 spil. Lunding kan blive en fantastisk fodboldspiller, men nøj hvor savnede han godt nok lidt rutine i de sidste 10 minutter!

Ps. udvisningen af onuachu var forkert men udover det syntes jeg egenligt resten af kendelserne var okay.

annonce