Snak

Mere indhold efter annoncen
AGF´s højre kant Lunding nok den dårligste spiller i superligaen, hold da op, hvor skød han bolden konstant ind i fødderne på FCM i de 15 minutter, hvor AGF var 2 mand i overtal.


Han var vel bedste GF´er sammen med Amini indtil udvisningen af Onuachu? Den eneste der kunne splitte FCM´s forsvar op. Han er hvad 19 år. Rolig nu.

Æv øv øv øv av av av... Skulle være endt uafgjort.. Stadig kun 2 hold i toppen..
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Jeg tog gerne Lunding til FCM!! Vel den eneste fra AGF med x-Factor også er han kun 19 år!
Træls med skader, og vi kunne godt have brugt 1 point. Men møgjylland var bedre end os i dag.

Synes de røde kort sagtens kan dømmes, men Pauls og højers anden gule kort er hårde. Del hendes er helt på sin plads.

Vi havde ikke regner med point, og burde også har kreeret mere 11-9. Så derfor er det skuffende kun med 1 point.

FCK fans med sure opstød, kan man jo kun grine af. I er vel så overlegne at i selv kan Cruise det hjem?
Solidt arbejde af FCM9 mod AGF11 må man sige.
Vanvittigt at en kamp, der ganske vist er fysisk spillet men på ingen måde ondt spillet, ender med tre udvisninger. Daubjerg Buchart dømmer forhåbentlig ikke igen. Pinlig dommerindsat med så mange fejl at man nærmest ikke kan tælle dem.
Pauls første er fair nok - men åbenbart ikke noget Patrick Mortensen for gult for. Nummer to er en decideret håbløs dom, bare fordi Stage kaster sig gør det jo ikke at der er gult.

Casper Højers udvisning og Patrick Mortensens gule virkede som en eller anden form for kompensationskendelser. Begge to er jo også forkert dømt, eller i hvert fald meget hårde. Hvor er det elendigt.

Godt det holdte hjem. Hård tilkæmpet hvor vi ikke er klar fra start. Fra AGF scorer er vi dog klart bedst indtil Paul blev udvist og dommeren ville i fokus. Stærkt indhop af Mayron i øvrigt. Paul viser igen at han er klasse angriber i superliga-regi. Lunding kan blive rigtig god, flot assist.

Forrygende med så mange tilskuere - det er skønt af se. Sådan Århus!

DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Hahaha. Hvad er det for nogle sindssyge dommerpræstationer i dag.

4 gult-røde i 2 kampe. Deciderede kortliderlig idag, ham Buchart.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Ja det er lidt sjovt at så mange trapper op og går hjem med en lang næse. Dejligt og fortjent. Kan være det dæmper storhedsvanviddet lidt.... Eller..... det gør det nok ikke. Den ukuelige GF optimisme dør aldrig.
annonce