Snak

Mere indhold efter annoncen
Hoy10:
Ligefrem svinestreg?? Det var et lille frispark! Hvis det var en svinestreg, så skulle Paul jo havde været udvist efter hans første gule kort??
@JG-FCN
Kan du huske en pokalkamp i 2015 hvor vi røg ud mod Næstveds 9 mand?
DET var pinligt.

Beklager, jeg skal ikke afspore tråden mere.
Go filmer af Jens Stage. Han har været i lære ved Stephan Petersen.
I know what you did last decade against Hobro
"FCK fans med sure opstød, kan man jo kun grine af. I er vel så overlegne at i selv kan Cruise det hjem?"

Det skal vi være. Vi skal ikke være afhængige af AGF. Det havde været en gave hvis I havde taget point.
Forestil dig dog din nabo uden anledning kommer gående op til dig med en gave i hænderne. Naboen har endda en høflig mand i gult til at hjælp og alligevel glemmer naboen pludselig hvordan man går og snubler næsen først ned i fortovet og kvaser gaven. Det er et pinligt syn og man ærger sig.
Vanvittigt at en kamp, der ganske vist er fysisk spillet men på ingen måde ondt spillet, ender med tre udvisninger. Daubjerg Buchart dømmer forhåbentlig ikke igen. Pinlig dommerindsat med så mange fejl at man nærmest ikke kan tælle dem.
Pauls første er fair nok - men åbenbart ikke noget Patrick Mortensen for gult for. Nummer to er en decideret håbløs dom, bare fordi Stage kaster sig gør det jo ikke at der er gult.

Casper Højers udvisning og Patrick Mortensens gule virkede som en eller anden form for kompensationskendelser. Begge to er jo også forkert dømt, eller i hvert fald meget hårde. Hvor er det elendigt.

Godt det holdte hjem. Hård tilkæmpet hvor vi ikke er klar fra start. Fra AGF scorer er vi dog klart bedst indtil Paul blev udvist og dommeren ville i fokus. Stærkt indhop af Mayron i øvrigt. Paul viser igen at han er klasse angriber i superliga-regi. Lunding kan blive rigtig god, flot assist.

Forrygende med så mange tilskuere - det er skønt af se. Sådan Århus!


Jeg er uenig med

1) At det er vanvittigt at der kommer 3 udvisninger. FCM spiller rutineret, men helt ærligt så er godt nok også mange situationer der giver dommeren mulighed for at give gult kort. Brok, Tidsudtræk, dumheder, fysisk spil mv.

2) Patrick mortens gule kort var tyndt. Højers syntes jeg er okay. Men til gengæld kunne han måske godt have givet GF et gult kort mere tidligere i kampen.

Syntes ikke at det var så dårlig en dommerindsats som nogle gør det til. Der er en helt klar fejldom, men faktisk også mange gode domme hvis du spørger mig.

Han tager jo en "chance" som dommer ved at give 2 gule kort for brok i første halvleg. Det har jeg sku egenligt respekt for, da jeg hader brokken. Derudover er det også helt fint, hvis man spørger mig, at sende Bak ud da det virker til at han er ansat til udelukke at brokke sig til 4. dommeren kampen igennem. Fint at han ryger ud.

Respekt for det hold FCM iøvrigt har. Ikke det bedste superligaen nogensinde får at se, men det er godt nok solidt. Også endda året efter man er blevet mester.
Flot sejr og fortjent.

Man sad hele tiden med følelsen af at dommeren jagtede bestemte spillere, og de to jagede FCM-herrer endte da også med rød kort.

Giv dommeren en måneds karantæne for at ødelægge en ellers seværdig kamp. Man mister lysten til at følge en liga med så fejlbehæftede dommere.
Dal Hende eneste oplagte, de 2 andre kunne han godt have undgået ved lidt mere fingerspitzgefühl
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Dommeren giver gule kort for hændelser der godt kan dømmes. Det må du som spiller forholde dig til og undgå. De var dog til den tynde side.
Men dommeren holdt linjen og det har jeg faktisk respekt for. Kunne så godt ønske at linjen ligger lidt højere næste gang. Ellers bliver der vist brug for hele den brede trup.
Hold nu op. Onuachos andet gule kort skal aldrig dømmes. Højt ben? Tja, Stage har jo sit ben lige så højts, så skulle han vel også have gult?
FCMPower
Så så vi to forskellige kæmpe..
Fcm snydt for straffe..
Agf. Laver mange frispark til gul hvis Poul skulle have gul de to gange han fik det...

Hvis det ikke er rigtig skal du hvis have nogle nye briller
Peter
annonce