Snak

Mere indhold efter annoncen

FCN-chef ser mange mesterskabskandidater - ikke Brøndby

Skrevet af bold
søn 9. okt 07:30

Flemming Pedersen ser, at mange hold kan spille med om det danske mesterskab i år - dog ikke Brøndby. Læs hele nyheden her
Skrevet af konge44
OB og AGF som mestre, tag dig sammen Flemming P.
Skrevet af Hammers/VB
Gad vide hvad hans ærinde er, med sådan en forudsigelse.. Havde han lige brug for at slå ud efter Brb - og så nævne Viborg (bl.a), som mulige mestrer? Ha ha..
Skrevet af Cerezo
Det er jo overskriften som får det til at fremstå som om FP langer ud efter Brøndby. Synes ligeså godt man kunne have skrevet "- også OB" da det vel er mere bemærkelsesværdigt at han har dem med i feltet end at han ikke har Brøndby med. Der er vel ingen der tror på Brøndby som mester, men OB synes jeg godt nok også lyder useriøst.
Skrevet af Derfor
Alt andet lige, så er det vist mere realistisk med VFF end BIF som mestre ;-) . Men kan høre nogen BIF fan føler sig trådt over tæerne af Flemming :-)
Skrevet af TheUnitedWay
Komiske Flemming slår til igen. Hverken AGF eller OB kan blive mestre. Jeg havde da gerne set at GF havde den mulighed, men dertil har der været for mange dårlige kampe. Vi skal selvfølgelig fokusere på den mulighed der er for at komme i mesterskabspillet, og tage én kamp af gangen. Derfra til at påstå at vi kan blive mestre er der dog et langt stykke.

FCN har en unik mulighed for et mesterskab, og komiske Flemming prøver så at tage lidt af presset ved at gøre andre til kandidater.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mikesas
TheUnitedWay.

Så må du jo også mene, at Ferguson var komisk, for han var da om nogen kendt for, at tage presset fra sine spillere og lægge det over på modstanderne.

Men sådan er der jo så meget, men det virker sku lidt komisk, at netop du skriver sådan noget.
Skrevet af Konsulenten
@derfor

Måske ikke så meget at han ikke ser BIF som mestre, nok mere dem ham så nævner

Pt ser jeg kun 3
FCN
FCK
FCM
annonce
0