Snak

Mere indhold efter annoncen

FCN forlænger med forsvarskomet

ons 23. mar 2016
FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med Andreas Skovgaard, som har fået Superliga-debut dette forår og nu har kontrakt til udgangen af 2018.

Læs hele nyheden her
Synes simpelthen standarden for jeres artikler er afsindig ringe! Når man skriver en artikel som denne, så husk da at fortælle hvor gammel spilleren er, og hvad plads han spiller. I skriver en artikel om et talent, der lige er begyndt at spille superligaen, ergo er kendskabet til ham ved læserne ikke stort. Så få da styr på det standardinformation, så man ikke selv skal ud og google det

Jesus, det er sku da ikke raketvidenskab :/
The one and only Alan Shearer.
@The Legend. Det fordi bold.dk mener at Keller sagaen er vigtigere at dække eller dyrke end detaljerne af fcn\´s forlængelse med et stort talent.
lol
The Legend. Er du virkelig så ødelagt af dine curling forældre at du ikke kan magte en simpel faktasøgning på google?
@ Phattrick

Det er da vist dagens dummeste indlæg - man går på bold.dk for at få information og blive oplyst - ikke for at blive ledt videre til google for at tjekke relevante fakta der burde være indholdt i artiklen. At drage curlingforældre ind i den sammenligning er decideret latterligt og ødelæggende for debatniveauet på bold.dk

@ TheLegend

Skovgaard spiller midtstopper. Han er venstrebenet og spiler derfor i venstre side. FCN har ikke haft en venstrefodet midstopper siden Bjelland, så han udfylder en længe savnet spillertype.

Han kom til FCN fra Kalundborg som U-14 spiller. Han har allerede sidste år spillet med superligaholdet i optaktskampe til forårssæsonen. Han beskrives som en ledertype og potentiel kommende anfører. Han har en stor styrke i spillet fremad banen. Han har foreløbig skubbet Ramon (kåret som bedste forsvarsspiller i Slovakiet to år i træk), af holdet og Gregor (knap 100 1. holdskampe) ud på højre back. Han spiller også på U-19 landsholdet. Han har i de kampe han har spillet i forårssæsonen hver gang været blandt holdets bedste. Han har fået officiel debut her i forårssæsonen.

Emre Mor er rendt med alle overskrifterne, men Skovgaard har godt nok været en positiv oplevelse og overraskelse.

Edit

http://fcn.dk/2016/03/andreas-skovgaard-fcn-forlaenger-kontrakten/
annonce