Snak

Mere indhold efter annoncen

FCN-profiler tror ikke på Brøndby i top-6

tir 29. nov 05:38

FC Nordsjælland-spillerne Mads Bidstrup og Kian Hansen tror ikke, at Brøndby ender med at komme i top-6 i 3F Superligaen. Se indslaget med Viaplay øverst. Læs hele nyheden her
Der er mange klubber der ikke fortjener top 6

2 af dem er Randers(min klub) og Brøndby.

Giv de pladser til OB og Viborg, så bliver det et mere seværdigt forår i mesterskabs spillet.
I know what you did last decade against Hobro
Du tænker, vi liiiiige springer de sidste kampe over, og bare deler de sidste pladser ud lidt tilfældigt?

Sæt lige mokaien.
Det giver jo simpelthen ikke mening at sige de har en bedre trup end de fleste og de underpræsterer, og så samtidig sige de er haltet for langt efter, når der 3 point der adskiller.
Det kan meget vel være de ikke kommer med, men lad os nu lige se åbningen efter pausen inden vi dømmer nogen inde og ude. Husker heller ikke FCN var flyvende sidste sæsonen, utroligt hvad en sommerpause kunne gøre.
Så gas ned børn
Bistrup pleaser jo bare fck-fans med den udtalelse og Kian Hansen hans gamle klub. koncentrer jeg om jer selv og jeres 31 fans
Bidstrup bliver en fremragende 6´er for FCK, men indtil da skal han lige en tur på bænken i en udenlandsk klub i et halvt års tid.
Jo, men... I den forfatning vi hr været i, så skal vi bruge 4 kampe for at få 4 point. Alle dem i mellem skal så tabe, for at det lykkes med top seks. Jeg tror de to herrer har ret.

Top 6... for hvad? At få et lige så elendigt slutspil som sidste år? Blive bøffet på selvtilliden og ikke få vendt skuden?

Jeg vil ikke blive ked af, at vi misser det. Jeg tror vi har brug for, at få 10 kampe på et lavere niveau, til at få spillet en ny træner og de nye forstærkninger ind på holdet. Gå efter 7. pladsen og en playoff til fætter BR ligaen, for så at komme stærkt igen til 23/24 sæsonen.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Er tilbøjelig til at give dem ret i at restprgrammet ikke ser nemt ud for bif
Mon dog ikke alligevel Brøndby smutter med. De får dog ikke den store rolle at spille i slutspillet der.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Vi har i hvertfald sat os i en meget svær position. Tror desværre de får ret i at vi glipper slutspillet for første gang.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Vi aner ikke hvem der er Brøndby træner når de starter op igen, ligesom vi ikke ved hvad de nye ejere og transfervinduet gør ved truppen.
Med andre ord, at begynde at forudsige hvad der kommer ud af Brøndby til foråret er jo umuligt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce