Snak

Mere indhold efter annoncen

FCN skuffede i pokalsejr

tir 25. sep 2012
Der måtte forlænget spilletid til, før FC Nordsjælland i aften kunne slå 2. divisionsholdet Svebølle. Kasper Lorentzen og Anders Christiansen sikrede mestrene en 3-1-sejr og avancement i pokalen.

Læs hele nyheden her
VANLØSE ;)
Spillede en rigtig god kamp, og løftede sit spil i forhold til niveauet i ds.
Dejligt med succes - Forza Vanløse
Vanløse IF siden jeg blev født
Vanløse If hvor er det godt!

Og nu må i gerne trække fck eller brøndby, da det er længe siden vanløse station har været fyldt op!
Ps. sidst var landskampen imellem Grøndland og Tibet!
fck & arsenal
bare ikke godt nok, men sejren er dog den vigtigste.. der skal godt nok til at strammes op !!
Der måtte forlænget spilletid til, før FC Nordsjælland i aften kunne slå 2. divisionsholdet Svebølle. Kasper Lorentzen og Anders Christiansen sikrede mestrene en 3-1-sejr og avancement i pokalen.


Troed det var FCK der var det?
FC København i medgang og modgang !
Nogen der ved hvor mange % FCN havde bolden?


Muhahhahhahahaha
Medløber siden 22 August 2001!
Og nu må i gerne trække fck eller brøndby
Hvis FCK ellers går videre ville det være sjovt med et lokalopgør. Som i "gamle dage".
En lige kamp, i en sejr der blev "mindst" et mål for meget.

En serie 3 målmand der nok havde det lidt skidt efter allerede 1½ minuts spil, - alene med en superligaspiller der kommer tordende med bolden ind i feltet til en afslutning, - parraden sidder desvære ikke rent og bolden går i mål. Derudover præsterede han at komme i vejen for 2 hundrede procents chancer, - så helt sikkert en godkendt kamp, - til trods for at han tager sig god til at stille muren ved Lorentzens frispark mål, og bliver taget på sengen.

Men udover de 2 store chancer som FCN præsterede i ordinær tid, formår de ikke at skabe det helt store, - de er naturligvis hurtigere i pasningsspillet og får nipset sig igennem, dog uden at blive til farlige afslutninger, hvor center forsvaret Matthias Bukhave og Lars Emil Juel Andersen

Svebølle formår at spille sig igang efter den dårlige start, og spiller lige op med FCN hold i dagens pokalkamp. De får spillet sig ud af egen zone og felt gentagende gange, uden det kommer til at brænde på. Endda en del gennemspillet angreb nede fra eget felt blev det også til, - men symptomatisk for Svebølles præstation i 2 division denne sæson, ingen der sparker halve og hele chancer ind.
Et skud fra Kim Munk havde fortjent bedre skæbende, et forsøg, uden at overdrive, midt på FCN banehalvdel der sniger sig 30 cm forbi sammenføjningen. Inden Morten Mini Larsen i 2 halvlegs sidste face, fra sin højre back går med i et overlap, og ender inde i feltet til en afslutning.

Underholdning!
Eisern Union
@ham der

Ja det ville være dejligt, men god gammeldags omgang lokalfodbold på Vanløse Station!
fck & arsenal
Ville elske at se Sektions 12s helte på Vanløses ... hvadskalmankaldedet... "udebaneafsnit".
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Der måtte forlænget spilletid til, før FC Nordsjælland i aften kunne slå 2. divisionsholdet Svebølle. Kasper Lorentzen og Anders Christiansen sikrede mestrene en 3-1-sejr og avancement i pokalen.Troede det var FCK der var det?

Selvfølgelig er de mestrene, det burde du som FCK fan da også vide.
At de så ikke er forsvarende pokalvinderer er en anden sag.
annonce