Snak

Mere indhold efter annoncen
For nu at blande mig i fluekneppersagen om hvorvidt FCN er mestre el. ej så sang FCN spillerne efter begge pokalsejre "vi er mestrene" i omkædningsrummet bagefter.
Uanset ligner det en sikker sejer på fredag til Esbjerg med et tæt program Superliga+Pokal+Superliga+CHL virker det som om FCN ikke klare motivere spillerne til alt . Uafgjort-Tab-Uafgjort i suppen.Uafgjort og forlænget i Pokalen. og tab i CHL.
Endnu 3 points til Esbjerg på Fredag.
Danmark - EFB siden de sat mig af første holdet Norge - FK Haugesund Fc Beerenberg http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=319470
@Dansken30:

Jeg føler mig ind i mellem provokeret at div. FCK fans der ikke mener der findes noget Superligaen der bare tilnærmelsesvis nærmer sig FCK.

Måske har jeg fået storhedsvanvid af mesterskabet sidste år. Men jeg kan simpelthen ikke forestille mig at Esbjerg skulle kunne vinde over FCN på Farum Park pt.

Jeg har smidt 250,- på oddset på en sejr til FCN og, at FCN scorer mindst 3 mål samt at Esbjerg også scorer. Det giver et helt pænt odds og jeg forventer at vinde :-)
annonce