Snak

Mere indhold efter annoncen

FCR-ejer: Flere klubber nævnt i matchfixing-sag

søn 27. okt 2019

Ejeren af FC Roskilde, Carsten Salomonsen, siger til DR, at mange klubber er blevet nævnt i sagen om matchfixing, som har plaget hans klub siden i sommer.Læs hele nyheden her
Hvilke klubber er nævnt Carsten???
Det er paradoksalt at Lønstrup skulle have lagt navne på bordet, men Carsten ikke mener han behøver ^^
Rygsvømmeri af ledelsen. Lønstrup har formentlig gjort det, fordi han har fundet det nødvendigt. En mand med den erfaring og professionalisme gør det velovervejet. Ledelsen har sikkert ikke givet opbakning til Lønstrup om at det skulle håndteres internt - eller nok ikke på en måde, som kunne tilfredsstille Lønstrup og så har han gjort som han har gjort.
Håber de involverede bliver straffet hårdt - det er utrolig skadende for ligaen, men særligt for klubben.
Så Carsten Salomonsen mener altså det var forkert at anklage spillere offentligt uden kunne nævne navne, hvorefter han selv anklager andre klubber offentligt uden at nævne navne...

moral er godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt...
Glædelig Jul
Salomonsen udviser igen en yderst kritisabel adfærd samt moral, at fan og klubfolk i Roskilde bør græmmes. Hvem har givet den mand adgang til en fodboldklub? Heldigvis er udtalelserne så himmelråbende ukloge, at vi andre kun kan have ondt af ham.
Moto1, han har sgu nok købt sig adgang.
Det stinker langt væk af, at der er i FC Roskilde er flere involverede i matchfixing end vi ved. Også i ledelsen. Enhver uskyldig/uvidende ledelse ville sige. Vi skal til bunds i det her. En hver sten skal vendes. Det er ligesom ikke det vi hører. Håber politi finder de skyldige. Men tvivler meget. Der er nok gået for meget bevismateriale tabt undervejs.
Det er fuldstændig forrykt som Carsten Salomonsen håndterer denne sag. Mage til uetisk, amoralsk omgang vasken hænder skal man lede længe og nøje efter. Han forsøger helt at retfærdiggøre sin egen fejlagtige håndtering af sagen og sit forsøg på at feje tingene ind under gulvtæppet. Herefter forsøger han gudhjælpemig at sætte andre klubber og dermed spillet i miskredit for at fjerne fokus på egen situation. Det er muligt at det findes andre steder og det skal undersøges, men at melde det ud på dette tidspunkt ud fra at der er "nævnte klubber" er i min optik uetisk og stærkt kritisabelt.
Helt enig Mich! Simpelthen så dobbeltmoralsk.
Kan ikke forstå hvorfor politiet ikke snart ligger nogle konkrete navne på bordet
annonce