Snak

Mere indhold efter annoncen

FCV-back drømmer om landsholdet

ons 20. nov 2013
Oliver Lund har spillet en fin sæson for FC Vestsjælland indtil videre. Efter at have etableret sig som højre back tillader Lund sig at drømme om ligalandsholdet eller landsholdet på sigt.

Læs hele nyheden her
Skulle vi nu ikke lige tage den med ro. Ville da udmiddelbart mene, at der er en håndfuld eller 2, der står foran ham i køen. Men man har vel også lov til at drømme.
Jeg håber sgu for ham, at han når det en dag. Han er en fantastisk passioneret fodboldspiller, som altid har givet sig 100% i AB- også en typisk anførertype, hans unge alder taget i betragtning, og det potentiale bliver jo ikke mindre væsentligt med alderen. Mit indtryk af ham i FCV er også, at han har gjort det glimrende. Så hvorfor ikke?
.
Skulle vi nu ikke lige tage den med ro. Ville da udmiddelbart mene, at der er en håndfuld eller 2, der står foran ham i køen. Men man har vel også lov til at drømme.

Godt, så. Spill the beans. Hvad er det for en håndfuld som du kan nævne, står foran Oliver Lund til en ligalandsholdsudtagelse, og hvorfor gør de det? Lad os høre.
Peter Ankersen også Alexander Juul står vel foran ham, men han har da lov at håbe. Han kunne da nok også snige sig med, hvis han nu forbliver på højreback. Det er nok der, at han har størst mulighed for at komme på ligalandsholdet og landsholdet.
CFC <3 CPFC <3
Ankersen er højst sandsynligt ikke Superliga-spiller efter vinterens transfervindue, og til den tid har han sikkert også overhalet Lars J, så han er nok snart ikke længere ligalandsholdsaktuel...
.
du mener alexander juel.
- og hvordan i himlens navn retfærdiggøre du det?
Nu siger manden jo ikke han bør at være på landsholdet nu.
Men det er sku da sundt at have ambitionerne om at udvikle sig og komme på landsholdet.
Sorry, mente Alexander Juel fra AGF. Fordi han er i top 3 med højreback i superligaen, ihvertfald efter min mening. Han gjorde det super godt i Horsens, jeg ville mene han er backup til Peter Ankersen om et par år sammen med en Daniel Wass.
CFC <3 CPFC <3
Arrhh - manden har spillet 1. division hele karrieren...

Han skal først lige drible udenom Lars J, Ankersen, Wass, Stryger, Juel, Dalsgaard og Remmer :-)

Selvtillid er godt - dumhed er... dumt !
Find én spiller i Superligaen der ikke DRØMMER om landsholdet, hvis han bliver spurgt til det.
-He rejected interest from Germany and Norway to join the Danish kings.
annonce