Snak

Mere indhold efter annoncen
Arrhh - manden har spillet 1. division hele karrieren...

Han skal først lige drible udenom Lars J, Ankersen, Wass, Stryger, Juel, Dalsgaard og Remmer :-)

Selvtillid er godt - dumhed er... dumt !

Du må da have masser af selvtillid så. Over halvdelen af de spillere du har nævnt er ikke i spil (backpladsen) på ligalandsholdet på nogen som helst måde. Behøver man også gøre dig opmærksom på, at Ankersen spillede 1. division frem til sidste sæson, eller ved du godt at du er et selvmodsigende fjols?

PS. Oliver Lund er bedre end Stryger.
kan da godt forstå Oliver lund drømmer om landsholdet, hans eneste problem lige nu er at raketten fra esbjerg er foran ham i køen, Oliver Lund er en blandt mange talentfulde backs i superligaen, men af resten af superligabacksne er han nok den der passer bedst til MO´s system
Jaaa, mand! :D

Når den dag kommer, for det gør den(!), så skal jeg have en landsholds trøje. Og så må Agger slippe det 4-tal...

Men, det kan da være du skal satse på at snuppe pladsen som targetman i første omgang, Olli. Der kan du også være med.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Meget god spiller, ham Oliver. En af vores bedste signings!

Det sagt, kostede manden os videre deltagelse i Pokalen, og var stærkt impliceret i OB´s mål i vores 3-1 sejr i sidste runde. Jeg ved ikke helt, hvad der sker, men det ligner store placeringsvanskeligheder, eller også lever han sig blot lidt for godt ind i sideforskydelserne:-)

Men en super-proff., som nok skal nå langt!
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
Stop nu med den jantelov.. Lund rammer landsholdet inden for de næste 3 år, det er stensikkert! Manden er hurtig, og kæmper altid som en i helvede! Han startede som kant i drengeårene i AB, har spillet angriber i en efterårssæson som han også gjorde rigtig godt, og nu spiller han en back plads, hvor han rykke direkte ind som fast mand, efter kun at have spillet 1. division. Han bliver allerede nævnt som en profil, og der bliver allerede skrevet en artikel om ham, og mulig landsholdsdebut! -Hvor mange artikler om Ankersen havde samme indhold for et år siden???? kom hans landsholdssnak ikke først op, da han selv nævnte at han så sig overset af Morten Olsen????
Nu var det ikke lige ligalandsholdet, som jeg tænkte på, men derimod landsholdet, og der Ankersen, Dalsgaard, Wass og Lars J. i hvert fald foran ham, og nok også flere. På ligalandsholdet er der nok også nogle stykker foran ham i køen.
Nu var det så ikke Peter Ankersen som følte sig overset men Jacob Ankersen.

Peter Ankersen har leveret godt i suppen i over 1 år nu.

Men han blev først udtaget i slutningen af sidste sæson efter Esbjergs gode forår og pokaltitel.

Desuden bragede han jo igennem i august og september bl.a. efter 2 mål i 4-3 sejeren mod St.Etienne.

Så Lund skal vel vis at han kan præsterer godt over en hel sæson før han begynder at drømme.

Desuden er FCV vel favorit til at følge SønderjyskE i 1. division efter sæsonen. Så mon ikke det kræver et skifte inden landsholdet måske kalder.
Vi har Peter Ankersen, Alexander Juel Andersen, Henrik Dalsgaard, Johnny Thomsen som står foran Oliver Lund. Der er et lille stykke vej.
United og AaB. Alt andet er ligegyldigt! Beckham er og bliver KONGEN af frispark. Spillere med ægte klubhjerte er det fedeste, loyalitet over alt andet!
annonce