Snak

Mere indhold efter annoncen

FCV-boss: Arbejder med plan A og B

Skrevet af bold
man 25. maj 2015
FC Vestsjælland-direktør Gert Hansen arbejder med både en plan A og en plan B. Bliver det til nedrykning, skal holdet op hurtigst muligt.

Læs hele nyheden her
Skrevet af JytteRolf
SønderjyskE har reddet sig. Det er helt sikkert.

Men man skal passe på med at dømme FCV nede. Esbjerg får ikke noget foræret i Aalborg i morgen, og kan sagtens tabe den kamp. AaB har meget at spille for. Dels for at slutte foran lillebror Hobro, og dels for at forsøge at nå fjerdepladsen.
Det er en nøglekamp for Esbjerg. Det er her de skal sikre overlevelse.

Hvis de taber i Aalborg, har de FCV hjemme i næstsidste runde. Det er en rigtig ulækker kamp for Esbjerg, der må spille med nerverne uden på trøjen. Vinder FCV - hvad de altså godt kan - skal Esbjerg til Brøndby i sidste runde. Og med et propfyldt stadion og et sprudlende hjemmehold, tror jeg ikke Esbjerg henter point, mens FCV "blot" har Silkeborg hjemme, der formentlig stiller med nogle af de spillere man skal bruge i næste sæson. Med andre ord et sikkert et-tal.

Jeg tror faktisk på redning til FCV, hvis altså Esbjerg taber i morgen.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Porsy67
"Jytterolf"
Du kan have fuldstændig ret i dit scenarie, og dog alligevel. Mit hold reddede sig igår, tak for dette, kampen viste også hvor stort pres der er på FCV, selv mod et meget tamt SønderjyskE hold formåede de kun at spille 1:1´ endda på et selvmål. Jeg ser Esbjerg med de bedste kort, de har endda et ekstra point p.g.a. bedre målscore og FCV skal passe på "det sikre 1 tal" mod Silkeborg, det kan koste point med en sådan indstilling.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Skrevet af meklo
Nu var det jo FCV der scorede selvmålet, og ikke SE, og derved redde SE, så du kan ikke skive "endda på et selvmål", så skulle det have været SE, der havde lavet selvmålet. Mht senariet, ja så kan I begge have ret, kun fremtiden kan vise hvem, håber på Jytte.
annonce
0