Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan da godt være det er udviklingsspillere, jeg tror bare ikke de har niveauet til at løfte sig op på et superliga eller top 1. divisions niveau over en hel sæson. Jo de er gode spillere der godt kan slå Esbjerg, Vejle etc. men over en længere kontinuerlig periode ser jeg ikke de kan være med. Problemerne som jeg ser det, er:

- Backerne er ikke gode nok.
- Har Thomas Mikkelsen superliga niveau?
- Midtbane aksen med Plejdrup og Madsen fungerer som vinden blæser.
- König har kronisk brækket arm, så man skal spille med Knalling eller andre ligegyldige spillere ved siden af Sandberg.
- De yderst velbetalte spillere syntes ikke om Ove P og hans metoder.

Helt ærligt uden at jeg skal male fanden på væggen, bare fordi jeg er fra Næstved, så er det problemer der ikke bare bliver løst ved at signe 1-2 nye spillere. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke nytænker hele projektet, startende med trænerteamet, hvorfor skal man spille fodbold som nordmændene gjorde for 100 år siden, når man har spillerne til egentlig at spille en god gang fodbold?
De Grønne, De Kongeblå og The Red Devils!
Morten Karlsen ville være et godt bud i FCV. Efb forlænger ikke med ham, så han er fri på markedet. Han har en masse erfaring han kan give videre
Sådan skal det da bare være... Respekt for, at nogle er en smule fremsynet, og har orden i tingene, hvis det skulle ske med oprykning en dag... Har "man" ambitioner om Superligaen, så er det da bare om, at komme igang, og ikke sidde med hænderne i skødet, og så når en evt oprykning sker, ja så skal man først spille "10" år på dispentation... Godt gået Slagelse...
En ting er sikker; der kommer til at ske en hel del omkring truppen inden næste sæson starter op.

Som jeg husker det, er der ikke mange spillere på lange kontrakter (mere end 1 år tilbage). Festersen slutter, da han skal til Australien, Philip Rasmussen er vejet og fundet for let, Knudstrup er ung, men talentet og psyken rækker ikke, højre back uafklaret (Wichmann ikke løsningen!) Torpegaard er jeg i tvivl omkring, da han ikke er blevet brugt meget i foråret (skade?), Pleidrup ikke helt ung...

Sikre til næste sæson bør være: Mikkelsen, Peric, Lasse Nielsen, Wichmann, Jonas Thomsen, Pleidrup, Henrik Madsen, Sandberg, König, Uth, Henningsen, Nikolaj Hansen (som udviklingsspiller)

Resten er helt klart på vippen, men ovenstående "sikre" burde også kunne spille god fodbold. Dog viser dette, at truppen er MEGET smal målt på langvarig kvalitet...

Men spændende bliver det, når kortene bliver blandet!

Og kære ledelse/bagmænd; Lad nu økonomien følge med ambitionerne - Ove P er IKKE manden der leverer mirakler uden godt materiale at sende på banen - slet ikke offensivt...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
@thedude - vel skrevet.

@Mikkelinho - Det er da rart at vide, at Næstved tilhængere er begyndt at følge FC Vestsjælland så intenst ;-)
Samtidig har du fat i flere gode pointer omkring FCV truppen (især back-situationen)
Flot fight i leverer i bunden lige p.t. - respekt.

Jeg er ligeledes i tvivl om Ove´s formåen med truppen - især offensivt.
FCV er mildest talt piv-ringe på den sidste tredjedel af banen (på nær mod VB) FCV øser stadig lange høje bolde afsted op til små angribere - istedet for at spille sig op ad banen.
Desværre er det ret kendetegnene for Ove´s trænerkarriere/spillekoncept.
Det skal dog siges, at vi samtidigt har været hårdt ramt af skader/afgang (König, Balling, Torpegaard og ikke mindst Vibe til Sønderjyske)

Jeg må dog sige at Tv2 Næstved...undskyld TV2 Øst´s indslag omkring uro i spillertruppen er decideret sabotage mod FC Vestsjælland.
FCV spiller mod Vejle og fokus er "uro" i spillertruppen ?!
Kampen var en ligegyldig biting for Tv2 Næstved.
Det er IKKE i orden og lugter langt væk af helt andre intentioner end at bringe fodboldindslag - men det er jo desværre ikke første gang.
Det er muligt at nogle spillere er utilfredse, men hvor mange er mange?!
Jeg syntes det er hamrende ringe journalistik - og hvorfor er der ingen opfølgning på deres indslag?!
Tv2 Næstved smutter forbi stadion og laver et par interviews og kører inden kampstart igen! De har ikke rent mel i posen.

Gu´ er der uro i truppen - det ved de fleste omkring FCV, men måske er det ved at gå op for flere spillere, at de nok er færdige i klubben....hvad gør man så = giver træneren skylden, sådan er det som oftest.
Klubben kan så vælge at skille sig af med de spillere eller Ove må væk.
Jeg tror det første vil ske.
Ove er ikke kun hentet ind for at bringe FCV i Suppen, han er også bragt ind for at være med til at bygge hele setuppet op omkring FCV/SBI, så vi forhåbentlig kan rykke op i 2014. På sigt skal der også kunne hentes spillere i egne rækker op til 1. holdet - derfor skal hele klubben og ungdomsafdelingen også opgraderes.

Der kommer til at ske rigtig meget omkring truppen til sommer - det har klubben lagt op til længe og der er "øremærket" penge fra de indiske investorer og investorerne generelt til det.
Det bliver ikke kun 1-2 spillere der kommer til - tro mig :)
Det er klubbernes marked til sommer...
- Jeg er mere nervøs for om Ove´s ry blandt de bedre spillere i Danmark - vil de spille for ham? Det er her tvivlen nager mig.

Lad os endegyldigt få bragt redningen i 1. divison i land, for jeg føler mig på ingen måde sikker endnu!
- så kan vi se fremad mod næste sæson.

AllesIstFußball@

Bare lige inden du går helt i selvsving omkring Næstved... TV2-Øst ligger i Vordingborg... Så gi´ nu ikk Næstved skyld, for mere end de skal ha´...
Fair nok.

Jeg ved godt hvor Tv2 Øst ligger, men blandt Slagelse borgere og FCV-tilhængere bliver de kaldt TV2 Næstved pga der overvægt af indslag i dette område.
Det krævede naturligvis en forklaring, men er indforstået blandt os i Slagelse.
Nu har jeg været så "heldig" at jeg har set et par kampe med Slagelse på det sidste mod AB og Roskilde, man skal ikke have megen forstand på fodbold for at kunne se problemerne på det hold, der er klart spillere der kan og vil, men der er godt nok også nogen der ikke ville kunne gøre sig på jeres Sjællandsserie hold, f.eks. Ulrik Balling hvorfor bliver han ved med at spille fodbold, det er ved at være en hån mod sporten.

Jeg forstår ikke hvorfor der ikke spilles fodbold, f.eks. mod AB, som er pivelendige for tiden, skulle der absolut spilles høje bolde op på Sandberg, Balling og ham der blev skadet. Det gav ingen mening at spark bolden henover hovedet på Plejdrup og Madsen for så at håbe at de smølfer i front kunne vinde nogle dueller mod ABerne. Man kunne godt bruge en midterforsvar der forstod at spille fodbold istedet for Peric og Røde Lasse som er noget primitive i deres spil.

Hehe jeg bed iøvrigt også mærke i TV2 Østs mærkværdige indslag om utilfredsheden i spillertruppen, det indslag virkede bare malplaceret når det næste indslag viste en fortjent FCV sejr. Men efter også at have fulgt deres dækning af Næstveds kampe på egen hånd, så tror jeg bare vi skal være glade for at de gider bruge tid på at sende nogen ud og dække kampene. Jeg tror iøvrigt hvis du spørger i Næstved, så er opfattelsen anderledes, der mener man der sendes alt for meget om Slagelse, men sådan skal det måske være.

Jeg tror ikke Ove Ps rygte har noget at sige, folk vil gøre de sygeste ting for penge f.eks. spille fodbold i Slagelse bare se på Lasse Nielsen og Henrik Madsen.

Iøvrigt jeres egne fremtidige stjerner spiller semifinale i U17 pokalturneringen i morgen i netop Næstved.
De Grønne, De Kongeblå og The Red Devils!
Balling bliver brugt af "nød" pga skader- han var slet ikke tiltænkt den store spilletid i år. Han har dog lavet nogel ganske gode indhop (hvilket han skal bruges til)

Jeg er forrygende uenig i Ove´s spillekoncept - og vi er enige Madsen og Pleidrup sættes slet ikke nok i scene - og Philip Rasmussen bruges slet ikke?!
Den bedste forklaring, jeg har hørt Ove anvende, er at vi skal kunne kravle før vi kan gå - dvs. det defensive og organistoriske skal være på plads, inden det polerede fremadrettede spil kan sættes op.
Jeg har bare meget svært ved at huske, at han nogensinde, er nået videre end til det defensive/organisatoriske, inden han er blevet gået eller er gået selv. De spor skræmmer!

Jeg mnener rent faktisk at Peric og Lasse har spillet et stabilt forår, men de bliver solgt af vores backs gang på gang - især Wichmann. Det hjalp da han kom væk fra back-pladsen mod VB.

Mht. Tv2 East, så er de ikke skabt for at gøre noget godt for hverken FCV - eller Slagelse for den sags skyld - så lad os lukke den ;-)

Hvis du mener det er sygt at spille i Slagelse, så kan jeg kunne trække på skuldrene af det....
En klassiske Næver kommentar (Er det dig NæverForever?!)
- uden indhold og kun skrevet for at provokere.
Her kunne jeg nemt skrive noget om Næstved Boldklub - men jeg vil ikke sparke til jer, det er ikke fair lige p.t.


AllesIstFußball@

Bare oki.. Var jeg ikk klar over... Men tør da så slet ikk at tænke på, hvad "andre" så tænkte, da Slagelse havde et godt håndboldhold... Eller hvad de tænker om TV2-sport i Næstved... Mon de kalder det TV2sport-FCV...??? Der blir da vist betydeligt flere hele kampe fra Slagelse... Nå men at føle sig forfordelt gir´ altid sådan en god stemning, såååå, "keep up the good spirit"... ;o)))

MVH...
annonce