Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BD
Jeg brækker mig i lårtykke stråler over vores spil.

Jeg brækker mig i lårtykke stråler over en elendig dommerindsats.

Jeg er glad for Fellah. Han strålede.
Esbjerg fB
Skrevet af Hölkynkölkyn
UEFAKairat
Skrevet af E.Serveut
@Cookie Dude
Vildt nok at man skriver et indlæg før nyheden overhovedet bliver postet, bare så man kan være den første. Så kan man virkelig snakke om at man savner opmærksomhed.


Undskyld at jeg tager mig tid og tanke, når jeg skriver et indlæg. Hvis du mener det er fordi jeg mangler opmærksomhed, så tro du bare det.

@ENGOLE
Hahahaha, Serveut, håber virkelig det var en joke det sidste du skriver, for sjovt var det fandme skrevet. Esbjerg som Danmarksmester efter sådan en kedelig omgang - funny shit!


Først og fremmest, så skrev jeg "det bedste bud på en jysk danmarksmester." Det betyder langfra at jeg tror de bliver danmarksmestre, hvor jeg har FCK som kæmpe favoritter og Brøndby bagefter.

Dernæst, så har vi jo set andre danske hold tabe i sådanne europæiske kampe. Esbjerg gjorde det fint og bedre end jeg havde forventet. De dominerede første halvleg.
Skrevet af Slettet(442020220602)
Godt resultat når det nu skulle være. Kom så Esbjerg!
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af hvorforik
Så kun 2 halvleg, og har da slælent set dårliger kamp, men hvor bliv efb snydt til sidst, men havde vist ikke været helt fair at rejse hjem med 3 point
Skrevet af Cookie Dude
Undskyld at jeg tager mig tid og tanke, når jeg skriver et indlæg. Hvis du mener det er fordi jeg mangler opmærksomhed, så tro du bare det.


Det skal du skam ikke undskylde - kudos for det, meeeeen du må da selv kunne se, at det er et tegn på at man savner opmærksomhed, når man skriver et indlæg før kampen overhovedet er færdigspillet og nyheden bragt op, bare så man kan være den første til at skrive, sådan så alle læser ens indlæg som det første.
Men ud over det, er jeg ret enig i dit indlæg. Esbjerg var ikke gode, men fint at de fik uafgjort med hjem og dommeren var direkte ringe. Esbjerg skal nok gå videre.
Y.N.W.A.
Skrevet af Piratfisk
Så kun 2 halvleg, og har da slælent set dårliger kamp, men hvor bliv efb snydt til sidst, men havde vist ikke været helt fair at rejse hjem med 3 point


Ævl. Det er derimod ikke fair at blive snydt for et klokkeklart straffespark, og rødt kort til deres førstemålmand. EfB blev taget gevaldigt i anus.
Skrevet af Circumvecta
Fint resultat når man har jetlag og dommermodstand.

Men må da håbe boldomgangen bliver bedre. Vi havde mange boldtab og usikker forsvar spil. Men sådan er det jo i opstarten.

Vi kører den hjem på BWA med 2-0.

Esbjerg forenede Boldklubber
Skrevet af Udenlandsdanskeren
Vil på ingen måde skrive at dommeren er korrupt, men havde den samme forseelse foregået i Esbjergs straffesparksfelt, havde det været et stensikkert straffespark, så må folk tænke sit.
Skrevet af Slettet(201137222906)
Fik ismandens søn kort for "spil" eller brok?.
EfB.
Skrevet af Slettet(381116211703)
@Havgus

Han fik den for brok - ganske forståeligt!
Skrevet af Piratfisk
Han fik den for brok - ganske forståeligt!


Nå. Har du talt med dommeren, siden du sidder inde med den information?
Skrevet af The Riddler
Almaty er på niveau med et godt førstedivisionshold, og dermed et hold, som Esbjerg simpelthen bør slå. Jeg håber de lukker den i næste uge, ellers er det sgu en fiasko, både for Esbjerg og dansk fodbold. Det havde set noget bedre ud, hvis dommeren ikke snød Esbjerg for et straffespark i sidste minut. Det er hvad man kan forvente i Kazakhstan og en ukrainsk dommer.
Nordens Paris Hair is not a right: it\'s a privilege!
Skrevet af DaveEricGrohl
Self. er det en ukrainer der passer fløjten i kazakhstan, uefas risikovurdering er ikke optimal
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af ENGOLE
@Serveut.. Ved godt du skrev jysk bud på DK mester, men kunne sgu ikke dy mig.. det var lidt det samme som hvis du havde skrevet at du mente Tottenham er Londons bedste bud på PL-mester i år, efter en meget kedelig indsats imod et eller andet middelmådigt Hollandsk midterhold. (For lige at sætte det i perspektiv.)
- Du mener altså at Esbjerg, med baggrund i dagens kamp, har vist takter til at være bedre end sidste års mestre, og et andet jysk hold der ligeledes var en del foran i tabellen?
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Slettet(381116211703)
@Piratfisk

Det er ganske tydeligt, at konkludere ud fra dommerens gestikuleren.
Skrevet af Mozzy
Hvis han mener at det er film så skal han jo give gult.

Hvis han ikke mener at det er film, så skal han jo give straffe.


Det her er jo ikke en situation, hvor der kan have været kontakt - nok til at vælte (og derfor ikke film), men heller ikke nok til at der er straffe.

Det er enten eller - Straffe i min vurdering.
Skrevet af D.B.R. ©
Så tydeligt var det nu heller ikke at det var for brok. Dømmer han ikke straffe er det vel nærliggende, at det så er film.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hicks
Jeg husker det som om han først griber til kortet, da brokkeriet koger over. Jeg så det i situationen som et gult for brok.
Skrevet af Skjold99
D.B.R.: Jo, men dommeren gør jo intet mht. gult kort, før Casper begynder at brokke sig. Min fornemmelse er også, at det var for brok, hvilket bare gør situationen endnu mere grotesk.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce
0