Snak

Mere indhold efter annoncen
:)
Chat shit get banned
Hvor sætter du grænsen mellem uheldig og uskarp? For Ronaldo har da ikke scoret super mange mål på frispark det sidste års tid, hvis det tidsrum kan gøre det.

Ronaldo var uheldig igår da han havde mindst 2-3 gode frispark. De var farlige og en af dem ramte overliggeren. Så selvom man ikke har været skarp på frispark, kan man stadig godt være uheldig :)
Chat shit get banned
normal:

Kan ikke se de skulle have fortjent CHL trofæet mere end så mange andre klubber :)
Synes nu den her tråd er gået fra at handler om Manu og Real til Real og Barca....

Men nu hvor der blev snakket om hvem der har det bredeste trup så vil jeg da mene at Manu har den bredest trup af alle hold, de har så stor rotation i deres kampe at det er sindsygt, hvilket også gør dem så svære at spille i mod, da man aldrig ved hvad Fergi vil gøre. Dog så har Real også en bred trup, men jeg mener bare ikke den kommer så meget i spil som Manu bruger deres spillere.
Ser frem til kampen, det skal nok blive en som ikke ender uden et mål eller 4 :)
Sjovt som alle dem der siger at Reals sæson ikke har været god nok hvis man kunner vinder Cupa del Ray ikke er Real fans !!

Hvis Real skulle gå hen og blive slået ud af Man U. Så betyder det stadig at Real har Den Spanske Super Cup og forhåbentlig cuppen... Begge med sejre over Barca..
Som Real fan er det nok for mig at Barca har vundet 1 ud af de sidste 8 indbyrdes opgør...
Derfor er Real fans tilfredse med 2 trofæer...
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
annonce