Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson: Real toppræsterede for tidligt

søn 3. mar 2013
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson mener, at Real Madrids indsats mod Barcelona i Copa del Rey var ærefrygtindgydende, men han tvivler på, om kongeklubben kan ramme samme høje niveau mod United på tirsdags.

Læs hele nyheden her
Sæsonen er reddet hvis vi bare vinder Copa del Rey. Men jeg tror også på Champions League.
Hvis vi ender på en 2 plads i La Liga og vi vinder både Champions League og Copa del Rey, så har sæsonen været fantastisk især fordi vi slog Barcelona 2 gange på 1 uge, og det var endda uden Casillas, Arbeloa, Marcelo, Alonso, Khedira, di Maria, Özil, Ronaldo og Higuain med fra start.

Hala Madrid!
Chat shit get banned
Det skal han jo sige! Tror nu nok United får deres at se til ligesom sidst, selvom resultatet ikke nødvendigvis vil være derefter (også ligesom sidst i øvrigt). Håber bare på Real sejr! De har satme fortjent det CL trofæ efter de 2 sidste sæsoner.
Jeg tvivler på der er mange RM fans der er enige i at sæsonen er reddet, hvis "bare" RM vinder Copa del rey.
YNWA
Sæsonen er reddet hvis vi bare vinder Copa del Rey.

Det kan du da ikke seriøst mene?.. - Ellers har du godt nok ikke særlig stor tiltro til dem.. De har vel nok den bredeste og (på papiret) stærkeste trup i verden.. Tilfreds med en Copa del Rey titel?? Arhhh.. Så er der godt nok skruet ned for ambitionerne i hovedstaden, hvis de ser sig tilfreds med det..

Sæsonen været fantastisk især fordi vi slog Barcelona 2 gange på 1 uge, og det var endda uden Casillas, Arbeloa, Marcelo, Alonso, Khedira, di Maria, Özil, Ronaldo og Higuain med fra start.

Så du ikke første kamp, eller??
Keyzer Soze
De har vel nok den bredeste og (på papiret) stærkeste trup i verden

I offensiven måske, men godt nok ikke i forsvaret?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Sæsonen er reddet hvis vi bare vinder Copa del Rey


Det kan du da umuligt mene...
Sir_C spiser alt for meget slikkepind og har en ølmave , han græder hver gang nogen ikke deler samme mening som ham, imens han græder taber han alle sine nachos ud over hans ølmave...
I offensiven måske, men godt nok ikke i forsvaret?


De har måske ikke den store bredde i forsvaret, men vil da mene at Marcelo, Pepe og specielt Ramos er blandt de bedste på deres pladser. Derudover virker Varane også til at være en spiller der meget vel kunne være blandt de bedste forsvarspillere i verden om et par år.

Højrebacken kan så diskuteres, selvom Arbeloa uden tvivl er en stabil spiller.
I offensiven måske, men godt nok ikke i forsvaret?

Jeg mente helhedsindtrykket af truppen. Men jo, vil også vove den påstand, at de på papiret har en super defensiv, der virkelig også har sprudlet de seneste to opgør mod Barcelona.

Ser man på defensiven, ser det da godt ud.
Casillas på kassen. I topform - verdens bedste målmand.
Ramos og Pepe. Selvom man er Barca-fan, er det da to af verdens bedste forsvarsspillere.
Varane. Har i denne sæson strålet de gange han har fået spilletid, og nok et af de største (hvis ikke det største) forsvarstalenter i verden.
Arbeloa. Har sine mangler i offensiven men er en god stabil højreback, der er yderst pligtopfyldende. Selvom jeg ikke kan lide hans eftertacklinger, osv., er han yderst kompetent på sin position.
Coentrao/Marcello. En Marcello i topform er vel en af verdens bedste venstrebacks. Coentrao har jeg ikke den store fidus til, men en ganske habil spiller.
Khedira/ALonso. Begge fantastiske spillere.
Plus lidt andre OK alternativer.

Så jo, overordnet set har jeg svært ved at se de hold, der en meget bedre defensiv end Madrid. Der findes nogle, der fungerer bedre, men på papiret mener jeg den er rimelig habil..

Keyzer Soze
Så jo, overordnet set har jeg svært ved at se de hold, der en meget bedre defensiv end Madrid. Der findes nogle, der fungerer bedre, men på papiret mener jeg den er rimelig habil..

som du beskriver det i din besked, er det godt. men med en skade eller to - blandet med karantæner hist og her - er den pludselig ikke så god, så jeg mener også at bredden i forsvaret er et problem. fx når forsvaret har heddet arbeloa - varane - carvalho - essien...
er marcelo stadig skadet? jeg synes det er længe siden jeg har set ham på banen
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Hahahahhah sæsonen er reddet hvis i vinder Cop del Rey? Hvis Real ikke vinder CHL hare deres sæson jo været piv-elendig(self er cop del rey et okay trofæ, men ikke mere end det).
Verdens bedste keeper: http://www.youtube.com/watch?v=rneBpol3bI4
annonce