Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson: Scholes kan fortsætte

ons 15. feb 2012
Manchester United-manager Alex Ferguson ser ingen grund til, at Paul Scholes ikke skulle kunne tage endnu en sæson hos de røde djævle, men tvivler på, om man vil se den pasningsstærke midtbanemand ved sommerens EM-slutrunde.

Læs hele nyheden her
Så meget som jeg hader ham elsker jeg ham os en af verdens bedste midtbane spiller ever håber på en måde han tar en sæson til
Folk der siger Chelsea ikk kan spille flot fodbold, ved ikk hvad flot fodbold er. Folk der siger Chelsea kun kan parkere bussen har ikk set Engelsk fodbold de sidste 3-4 år. Blues <3
Han er en god solid backup, da det er tydeligt at alderen har vist sine tegn. Han er ikke længere den Scholes som tidligere - han laver en del flere fejl!

Jeg ser hellere end gerne at han tager en sæson mere - men når Cleverley, Anderson, Carrick og Fletcher (hvis han kommer tilbage?) er klar igen, så vil han nok få en mere beskeden rolle end den han har nu, hvor skaderne vælter over vores midtbane.

Skaderne komme jo igen for United i næste sæson. Så han vil også få spilletid dér. <:

- Men en god midtbane mand er han.
så vil han nok få en mere beskeden rolle end den han har nu, hvor skaderne vælter over vores midtbane.


og resten af holdet.

Håber han tager et år til. Det ville være fantastisk da han kommer med meget erfaring til holdet, samtidigt med at han stadigvæk spiller rigtig godt.
Manchester United.
Spørgsmålet er ikke om han kan, men om han vil. Men mon ikke han tager et år til... Smider gerne 100 Kr. på han bliver.
Hvorfor ik?
Ginger Ninja er sgu for sej, om jeg så hader United eller ej.
annonce