Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson angriber hyklerisk Pardew

Skrevet af bold
fre 28. dec 2012
Alex Ferguson er langt fra tilfreds med Newcastle-manager Alan Pardew, som mener at Ferguson burde have fået karantæne.

Læs hele nyheden her
Skrevet af FC Fyn
Træt af at høre om og mest af alt på Ferguson. Kan han ikke bare holde sin kæft og koncentrere sig om sin fodbold. Forsvaret hos hans hold sejler i hver kamp f.eks. Jeg er vel en slag anti-fan af ham og hans Manchester United.
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Skrevet af Holz
Pardew, blev da ikke bortvist mod United ? Mener det var mod Tottenham..
COYG
Skrevet af Sidelinjen
Jeg tror Fergusons mission om at pisse en masse drenge, der endnu ikke er gamle nok til at kunne lide øl, af, kommer til at lykkes ganske godt
Skrevet af ilsemprelaziale
Hold nuuuuuu kaeft Ferguson, stoerste tudefjaes i mands minde
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af bruger
Der findes amøber med mere værdighed end Alex.
Skrevet af FC Fyn
@ Sidelinjen. Det kan være, men skulle han ikke hellere koncentrere sig om sit hold. De kan jo ikke engang holde 0´et.
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Skrevet af Ferguson41
Hvad skal Ferguson gøre? Han bliver vel spurgt om, hvad han synes om Pardews anklage, hvilket han svarer på, og når han siger noget, bliver det altid til en nyhed. At han så går til modangreb på Pardew, er der intet underligt i, han er jo ikke kendt for at være glad for kritik.
Skrevet af trannel
"Det kan være, men skulle han ikke hellere koncentrere sig om sit hold. De kan jo ikke engang holde 0´et."

http://www.bold.dk/fodbo…mier_League
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af FC Fyn
@ Trannel. Det kikser nok til sidst med sådan et forsvar. Hellere slå Norwich 1-0 ude end at vinde hjemme med 4-3 i sidste sekund mod Newcastle efter at have været bagud 3 gange. Nå jeg kan heller ikke lide dem, så jeg lader det være ved det. Håber de rykker ned snart :)
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Skrevet af dr_united
Flot at journalisten ikke ved at Fergie henviser til en tidligere kamp hvor Pardew skubbede til en dommer.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Hvordan mon historien havde været hvis Newcastle vandt,, et godt bud ville være at Ferguson ville tude over dommeren,, stor manager,, men han fremstiller sig selv ekstrem dårligt for tiden synes jeg
Skrevet af The Legend
Helt enig fussball fussball

Han er helt klart på et skråplan når man kigger på hans udtalelser. først den med van persie og så det her, haha. Det er jo kun til at grine over. Ferguson er da uden sammenligning den mest hykleriske manager til dato, han er jo kendt for at brokke sig over dommeren hver evige gang united er tæt på at blive snydt. Og så angriber han pardew på den måde LOL
The one and only Alan Shearer.
Skrevet af abracadabra
Fergie er ved at kridte banen for Mourinho. Det skal nok blive hyggeligt.. Han skal i hvert fald væk fra real!
Skrevet af applause
Hvad skal Ferguson gøre? Han bliver vel spurgt om, hvad han synes om Pardews anklage, hvilket han svarer på, og når han siger noget, bliver det altid til en nyhed. At han så går til modangreb på Pardew, er der intet underligt i, han er jo ikke kendt for at være glad for kritik.


Man behøver jo ikke altid give sin ærlige mening til kende. Han kunne jo være kedelig (læs: professionel) og svare, at han ikke vil kommentere på andre managere og deres gøren og laden, da det ikke er hans boldgade, og han iøvrigt kun er interesseret i at svare på spørgsmål om hans eget hold. Punktum.
Skrevet af ToonInStoke
Flot Ferguson, så vidt jeg husker så undskyldte Pardew at han havde skubbet til dommeren, han gjorde på ingen måde grin med noget...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Muncken
Pardew var da ligeså meget over dommerne i onsdags, specielt fjerde dommeren var da omringet af ham og hans stab både ved offside målet som de så fik godkende alligevel, samt i overtiden da Valencia havde lavet frispark på Anitapigen. Men som Sir Alex siger så er han jo bare en manager for en lille klub i nordøst
Skrevet af Frederik B.C
Det værste ved Fergusons respons på Alan Pardew er, at han undervejs kalder Newcastle "en lille klub i nordsøst".
Newcastle er ikke en lille klub, det er en gammel klub med masser af fans over hele England og hvis Alex synes, at det er en lille klub, hvordan har han det så med, at sejren over dem mere skyldtes tilfældigheder og held, end god fodbold?
Det er respektløst og arrogant sagt
Skrevet af Grevelund
Folk nævner han har fået flest karantæner osv..

Sku da klart hvis han brokker sig konstant...

"Den lille nordøst engelske" klub var ved at gøre det surt for "verdens mest berømte klub"
FC København i medgang og modgang !
Skrevet af magja
Ferguson sagde videre, at han tror at fodboldens verden er mere opmærksom på hvad ´den mest berømte klub i verden´ fortager sig, frem for en ´lille klub i nordøst-England´ gør.

Ovenstående udtalelse er et eksempel på arrogance af virkelig høj klasse.
I forrige kamp var Van Persie ved at blive slået ihjel ifølge Ferguson. Hvad mon næste dumme udtalelse bliver?
Skrevet af S4lv4
Man må erkende, at Ferguson i den grad er i gang med at undergrave hans eftermæle. Det er imponerende, hvordan han konsekvent fremstår usympatisk.
annonce
0