Snak

Mere indhold efter annoncen

Ferguson klarmelder Nani og Carrick

man 14. mar 2011
Alex Ferguson har klarmeldt portugisiske Nani, der ellers stod til at være ude i nogle uger. Også Michael Carrick er klar til Marseille-kampen.

Læs hele nyheden her
Good old.
Nå så var den skade da vidst heller ikke værre...

Da utroligt han kommer til at spille i år
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
den skade var hvis heller ikke værre, og slet ikke så grov som nani´s reaktion indikerede. lol
LFC Barca
Puha nogle tårer der kan komme hvis han for alvor får en alvorlig skade. ;)

Tror mere det var presset, selvmålet - som gjorde han lukkede helt ned.

Nå.. Men op på hesten igen!
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Et par her som kunne bruge noget fornuft, bare fordi du får en skade der ikke vare 6 måneder kan det aldså stadig gøre rigtig ondt... skadens længde og smerte niveau hænger aldsa ikke nødvendigvis sammen.
Manchester United Fc København
marseille vinder sikkert :p
Madrista ala Nerazzuri R.I.P NATE DOGG
Holdet har helt sikkert forbedret sig fra det United hold der spillede sidste sæson.. Og med en Rooney i stærk form, Berbatov som har foldet sig ud og pt er PL´s topscorer, Valencia der laver assists i stride strømme og altid kæmper hårdt og en Nani der vel nok er den største profil hos United i denne sæson, - i startopstillingen(for første gang i denne sæson?) er der grund til bekymring fra Marsielle´s side. Læg dertil Scholes som playmaker og Carrick som opryder
Forzalool

Valencia der lægger assist i stride strømme.. Han har spillet 45 min i år 4 måneder eller sådan noget. Nani sluttede af med et par dårlige kampe inden hans skade. Scholes har jeg ikke set meget af siden hans mega gode start på sæsonen. Berbatov er ikke en enmandshær..

Vidic og VDS ville jeg hellere nævne hvis jeg var dig..
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Til nogen af fjolserne herinde skal der siges, at varigheden af en skade og smerten under hændelsen ikke nødvendigvis går hånd i hånd.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Nu skal de da passe på der ikke går betændelse i såret.
B.paisley's 9 år i LFC 6 mesterskaber,3 europacupper,1 uefa cup 1 euroupa supercup,3 ligacuppper 4 charity shield 6 gange årets manager OG MAN SKRIVER PÅ 9 ÅR
annonce